Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.643.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ödeme yöntemini güncellediğimde seçtiğim kartım nasıl kendi kendine başka kredi kartımla değişir şuan bakıyorum başka kredi kartım gözüküyor siparişte ? Başına gelen varmı?

• asd55samsu A kullanıcısına yanıt

o kartı bende almaya çalıştım seçtiğiniz bölgeye gönderilemiyor dedi. amazon.de ve co uk da bu sorunu yaşıyorum. başka yaşayan varmı

• DH | equ* kullanıcısına yanıt

Hocam yedek ödeme tanımladı iseniz sipariş verdiğiniz karttan ödeme alamayınca diğer karta otomatik geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0rka

Hocam yedek ödeme tanımladı iseniz sipariş verdiğiniz karttan ödeme alamayınca diğer karta otomatik geçiyor.

Alması lazım ama hesapta para var encard ile alışveriş yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mimcayy35

o kartı bende almaya çalıştım seçtiğiniz bölgeye gönderilemiyor dedi. amazon.de ve co uk da bu sorunu yaşıyorum. başka yaşayan varmı

Bendede aynı neye tıklasam adrese gönderim yok diyor.

• Bugun hic kart satin alabilen varmi acaba bircok firsat girdi gibi gozukuyor
  • amazon tr deki tek kalan 14k ya 3070 alan arkadaşa geçmiş olsun.

• Alsanız bile çok büyük ihtimal iptal olacaktır. Para kredi kartınızdan çekilse bile iptal olma ihtimali var ki ben bunu yaşadım.

İşin enteresan tarafı benim siparişimi stokta olmadığı için iptal etmelerine rağmen amazon.de aynı ürünü ara ara satmaya devam ediyor. Amazon'da bile 3. Dünya ülkesi muamelesi görüyoruz...

• Yuh 440 pound'a 3070 satıldı...

• Bu stoklar ne zaman düzelecek. Bıktık stok kovalamaktan.

• Fox90 kullanıcısına yanıt

bot sahipleri doyunca

• az önce part alerte gelen 2tane stoğa ilk ben bastım. Çünkü öylesine dc yi açtım ben açar açmaz link geldi bildirim sesinden önce tıkladım yine boş boş boşşş

• zaten 2.el ve tr'ye kapalı satıcılar oluyor o tür düşük fiyatlar

• Bu günlerde PartAlert bak ne aldım dermiş gibi nispet yapıyor sanırım bize..

• quote:

Orijinalden alıntı: LaughingCoffin

az önce part alerte gelen 2tane stoğa ilk ben bastım. Çünkü öylesine dc yi açtım ben açar açmaz link geldi bildirim sesinden önce tıkladım yine boş boş boşşş

O uyarı geldiğinde kart zaten satılmış oluyor, botla, twiter'la discord'la olacak iş değil. 10-15 stok varsa belki ama 1-5 stok girerse alma şansınız yok. Bu işin tek yolu kişisel şansınız, aldığım tüm kartları sadece tuşa basarak aldım, bot vs. kullandığım zamanlarda hiç kart alamadım mesela...

• Selamlar Amazon.tr canıma tak etti ve pes ettim :P Bugün QP bilişimde 3060ti gıga eagle ve aorus master stoğa girdi. Eagle olanı aldım başka alan oldu mu ? Stok fazladan varmış ve 10 dk içerisinde bittiğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkinB -- 2 Şubat 2021; 20:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkinB

Selamlar Amazon.tr canıma tak etti ve pes ettim :P Bugün QP bilişimde 3060ti gıga eagle ve aorus master stoğa girdi. Eagle olanı aldım başka alan oldu mu ? Stok fazladan varmış ve 10 dk içerisinde bittiğini söylediler.

Fiyat neydi ona göre yorum yapabiliriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

O uyarı geldiğinde kart zaten satılmış oluyor, botla, twiter'la discord'la olacak iş değil. 10-15 stok varsa belki ama 1-5 stok girerse alma şansınız yok. Bu işin tek yolu kişisel şansınız, aldığım tüm kartları sadece tuşa basarak aldım, bot vs. kullandığım zamanlarda hiç kart alamadım mesela...

Alıntıları Göster

elle listeni f5 mi yapıyosun yani

• Bende çözmeedim bu part alert olayını ne zaman bildirim gelse ilk tıklayanda olsan çoktan üründe stok yok gözüküyor. Desen ki hızlı birileri alıyor en azından sepete ekle seceneğini görebilmemiz lazım. Ya bildirimlerin çoğunun içi boş yada stok bildirimden çok önce giriyor. Bildirim geldiğinde geç oluyor. Var mı açıklayacak. Birde şu f5 yöntemini deniyorum da direk liste deki tüm ürünlerin gözüktüğü sayfayı mı yeniliyorsunuz yoksa seçtiğiniz bir ürünü mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LaughingCoffin

elle listeni f5 mi yapıyosun yani

Alıntıları Göster

Evet, kendi listemi F5 yapıyorum...  

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.