Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (1699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
24 Misafir (6 Mobil) - 18 Masaüstü6 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.648.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16971698169917001701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ben world sanaldan, opet card sanal'a geçtim mesela kapanınca.

bu şekilde yapmazsanız zaten rtx 3070'leri 3080'leri yakalama şansınız %0 olur , direkt buynow yapıp sonra bakiye atacaktsınız.

yoksa kaç tlden gireceğini bilmeniz imkansız siz 10bin tl sanala atarsınız 10.001 tl'den satılır , limit at sonra kart gir satın al kısmına kadar rtx 4090 çıkar NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

• losthell kullanıcısına yanıt

4090'a kadar 3090 fiyatı düşer mi hocam peki NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

• Monster gamepad 269a düşmüş konu açamadım buradan yazayım dedim, konu açarsanız yararlanmak isteyen alır.

uzun süredir takip ediyorum bu fiyta düşmedi

Günün fırsatı: Monster Pusat Pro Bluetooth Gamepad https://www.amazon.com.tr/dp/B08R8LZP9M/ref=cm_sw_r_cp_api_i_SDVBC81HC5H4NQRNX54R?_encoding=UTF8&psc=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonya amazondan aldığım 3060 4 günde elime ulaştı.
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayV -- 3 Mart 2021; 13:13:41 >
  • BayV B kullanıcısına yanıt
    Şans
  • BayV B kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Japonya ya hiç göndermeyip üstüne hesabı kapatıyor ya da neredeyse siparişi ışınlıyor. Arası yok adamların.

• losthell kullanıcısına yanıt

Ben bu olayı bilmiyordum. Teşekkür ederim, öğrenmiş oldum :)

• arkadaşlar 25 şubatta amazon ingiltereden bir kart yakaladım ve provizyon olarak 8.100 tl çekimi gerçekleştirdi dün ise normal çekim 8.300tl yaptı fakat benim kredi kartı limitim eksiye düştü 2 defa çekmiş olarak gözüküyor ve hala provizyondaki çekim duruyor herhangi bir sorun olur mu ne yapmam gerekiyor bu arada kart henüz kargoya da verilmedi :(

• Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek? Amazon italyadan ve diğer hepsinden aynı anda banlanmak nedir :(

• Clauder kullanıcısına yanıt
    Pahalı arti 30 nisanda gelecekmis kart
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Daha önce aldım ama dhl ile. Ups den ilk di.

• Clauder kullanıcısına yanıt

Fiyat çok iyi ancak 1-2 ay içinde gönderilir kısmı ne kadar objektif, bilinmez. Eğer ön sipariş verip de beklemek, olası daha erken bir fırsatı değerlendirmenize maddi olarak engel olacaksa sipariş verip zora sokmayın kendinizi derim. Çünkü işin ucunda "genellikle" bir iki ay içinde gönderilir denilen bir ürünü şimdi alıp da, ürünün ücretinin tamamını ekstre zamanı ödemek zorunda kalmak var.

• terliktengiiriyorum T kullanıcısına yanıt
    Piyasa fiyatını ben belirlemedim. Sahibindene baktım ona uygun birşey yazdım. Yarın 15 binde olabilir 5 binde ona uygun bende fiyatımı güncellerim :)
  • 
Sayfa: önceki 16971698169917001701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.