Hocam yani limit koyup çekmemesini sağlayın, ardından da limiti kaldırın mı diyorsunuz? |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (1698. sayfa)

-
-
Yurtdışı 5-6k arasına satıldı en son diye hatırlıyorum. Gene amazon TR 5600 den 3060 ti gaming x trio satmıştı -
Arkadaşlar, ups vekaletnamenin fotokopi, tarama mail ile bize; orjinalini İstanbul Yeni Havaalanına göndereceksiniz dedi. AYnı yanıtı alan var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: whitelatedkaça buluruz
Dün amazon.es sattı, en uyduruk 3060ti 750 euro civarındaydı. Asus Dual mini 3060ti
-
3383TL idi. Oldukç.a uzun süre satışa açık olarak kaldı. Yakın zamanda MSI ve Zotac 1660 super Newegg tarafından satıldı. Muhtemelen gelecektir yine.
-
quote:
Orijinalden alıntı: avanak_abdiArkadaşlar, ups vekaletnamenin fotokopi, tarama mail ile bize; orjinalini İstanbul Yeni Havaalanına göndereceksiniz dedi. AYnı yanıtı alan var mı?
Oo işi yokuşa sürmeye başlamışlar.
Ben sadece pdf yapıp mail atmıştım ups'e.
-
O nasil bir sigortaymis bizde yapalim 😀 -
Hiç tavsiye etmem limit yüzünden siparişim iptal edildi. Limiti düzeltmeme rağmen hata aldım sürekli. Sonunda da ödemeyi çekemiyoruz diye iptal ettiler.
-
Bu Newegg'dan alışveriş yaparken siparişi iptal edilip hesabı kapanan varmı hiç acaba? 4 farklı kredi kartıyla denedim hepsinde siparişimi iptal edip hesabı askıya aldılar. Kredi kartı fraud şüphesi ile kapatıyorlar sanırım ama kartlar bana ve eşime ait. Yinede sipariş geçemiyorum.
-
Arkadaşlar amazon italyadan biraz önce 6800xt yakaladım diye sevinirken hesabı dondurdular. aynı anda tüm ülkelere ait amazon hesapları dondurulmuş. japonyaya laf ederken bir de bu geldi başımıza. italya üzerinden değil Türkiye üzerinden evrakları gönderdim fakat sanırım yine aynı sonuç olacak. Türkiyedeki müşteri hizmetleri numarasını aradım sms gönderip görüşmeyi sonlandırdı. sms'teki linke girdiğimde hesabıma giriş yapmamı istiyor ama giriş yapamıyorum. Önerisi olan var mı?
-
hocam limite falan gerek yok , MUTLAKA sanal kartınız ödeme yöntemi olarak tanımlı olsun, asıl kart olunca hemen parayı çekecektir haliyle.
mesela şimdi girin amazona sanal kartınız tanımlı olduğu hesabınızla herhangi bir ürün alın direkt alınacaktır, Türkiye'deki diğer alışveriş siteleri gibi reddetmez amazon, newegg hatta Amazon Türkiye bile böyle çalışıyor, şimdi alın mesela sanalda para olmadan ürünü almış olacaksınız, limitte atmayın ve isterseniz test amaçlı 2-3 gün ödemeden bekleyin iptal olmayacaktır, tabi kargoya da çıkmayacaktır. sonra ister ödeyin ister iptal edin.
bizde mesela amazon türkiye'den hanım alır alacaklarını, ben sonra girip sanala para atıp ödemeyi yaparım, bu sayede uygun birşey varsa ve ben toplantıdaysam ürünü kaçırmamış oluyoruz.
-
Ben ne burada ne de çevremde bu sorunu yaşayan birini görmedim, duymadım. Tek bir hesap ile birçok farklı kredi kartı kullandığınız içindir, bir de eşinizin karttan kullandığınız için farklı isimli karttan sipariş verme durumu var. Şuradan bir irtibat kurun derim, durumu açıklayınca hesabı açarlar;
-
quote:
Orijinalden alıntı: losthellhocam limite falan gerek yok , MUTLAKA sanal kartınız ödeme yöntemi olarak tanımlı olsun, asıl kart olunca hemen parayı çekecektir haliyle.
mesela şimdi girin amazona sanal kartınız tanımlı olduğu hesabınızla herhangi bir ürün alın direkt alınacaktır, Türkiye'deki diğer alışveriş siteleri gibi reddetmez amazon, newegg hatta Amazon Türkiye bile böyle çalışıyor, şimdi alın mesela sanalda para olmadan ürünü almış olacaksınız, limitte atmayın ve isterseniz test amaçlı 2-3 gün ödemeden bekleyin iptal olmayacaktır, tabi kargoya da çıkmayacaktır. sonra ister ödeyin ister iptal edin.
bizde mesela amazon türkiye'den hanım alır alacaklarını, ben sonra girip sanala para atıp ödemeyi yaparım, bu sayede uygun birşey varsa ve ben toplantıdaysam ürünü kaçırmamış oluyoruz.
Teşekkür ederim. Peki aldıktan sonra ödeme yapacağımız kartı değiştirebiliyor muyuz?
-
bu da dün newegg'ten 1660 super alırken yapı kredi şüpheli hareket dedi ve 1 adet sanalımı kapattı 1 günlüğüne bu sabah açıldı tekrardan, o yüzden aşağıdaki maili gönderdi newegg, daha sonra ykb opet card sanalı ile alabildim. aşağıda kırmızı kısımda görüldüğü üzere 5 gün içinde ödeme alamazsak iptal edeceğiz diyorlar, tabi garantisi yok belki 2 gün sonra da edebilir net tarih nedir bilmiyorum.
kısaca ürünü alın ve 1 gün sonra karar verip ödeyin. sıkıntı olmaz. en kötü sanalda para olmadığı için kaybınız olmaz.
----------------------------------------------------------------------------------------------
We were unable to process your order for Sales Order Number: xxxx because your payment authorization was not approved by your card issuer. We highly recommend contacting your bank to ensure your card is authorized for international purchases.
To instantly resubmit your payment authorization or change your card, please use the below secure link.
https://www.newegg.com//newmyaccount/newcreditcard.aspx
If we do not receive authorization, your order will be cancelled within five (5) business days of 3/2/2021 1:34:59 PM.
ORDER SUMMARY
DescriptionQuantityVGA ZOTAC|ZT-T16620F-10L 1660S R1
Sales Order Amount: ₺3.383
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X