Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (1697. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.648.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16951696169716981699
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yeni stokları ayda takibi nasıl yapıyorsunuz. ben bitmiş kartlarıda oluşturduğum listeye ekliyorum. hiç bildirim gelmiyor. hiç stok mu girmiyor acaba :D

• _CANER_ _ kullanıcısına yanıt
    Bildirim gelmez listeden surekli f5 yapacaksiniz
  • Bugün hiç bişey gelmedi ya 3090 lara bot kurmuşlar hep yakalamak çok zor
  • 1660 Süper alan arkadaşlara hayırlı olsun içinde bulunduğumuz şu süreci düşünürsek GTX 1650 fiyatına 1660 Süper aldılar çok da güzel fiyata elim gitti geldi almadım elimdeki kartı satamam diye şimdi de pişman oldum almadığıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 3 Mart 2021; 12:17:13 >
  • kaça aldınız hocam jp den 3060 ti yi.

• stekemen S kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5842EBF2 -- 3 Mart 2021; 23:53:58 >
  • Hayırlı uğurlu olsun hocam,güzel günlerde kullanın inşallah darısı alamayanların başına.

• stekemen S kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam. İnşallah herkes istediği karta ulaşır en kısa zamanda. 👍
  • Zotac 1660 Super linkini paylaşan arkadaşa teşekkürler. Ben de 1 tane alabildim dün gece. Aralıkta sistem toplamıştım kaç aydır kartsız bekliyorum. Çok iyi geldi. Umarım bu yoklukta idare eder. Asıl isteğim 3070/3080 ama bakalım. Herkese bol şanslar beyler. Umarım herkes istediği kartı bulabilir. Ben de stok denk geldikçe paylaşacağım ama işten çok vakit ayıramıyorum. Ayrıca zaten stoklar aşırı hızlı tükeniyor biliyorsunuz :/

• terliktengiiriyorum T kullanıcısına yanıt

Aldım ticari olarak geçti vekaletname ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavye_414

Aldım ticari olarak geçti vekaletname ile

ilk defa kart alıyorsanız çok saçma vekalatname ayrıca 1500 euroyu aşan bir fiyat değil 3te1i daha önceden kart aldıysanız vekalatname çıkması normal

• Meandroslu kullanıcısına yanıt

Hocam bu tarz durumlarda pişman olmamak için düşünmeyin, şöyle yapın; limit atmadan direkt kartı alın kart ilk önce alınmış olsun.

sonra dh 2.el ve sahibindene girip bakın piyasasına, kendimiz için alıyoruz tabi ama satış rakamı da önemli, şimdi 6800xt ve rtx3080 aynı rakamlara satılıyordu ve 6800xt benchlerde kısmen önde ama kime sorsak rtx 3080 diyecektir çünkü 6800xt 10bine sıfır bulunurken , rtx3080’ten 10bin tl kar edenler bile oldu. O yüzden ekran kartı için değil herşey için 2.el piyasası önemlidir.

zaten her 2 platformda da kafadan 1000tl fazla olacaktır rakamlar ki rx580’in 5bin tl yazıldığı ortamda çok normaldir. Sonra ödemenizi gerçekleştirip alabilirsiniz ya da al sat uğraşamam derseniz siparişi iptal edebilirsiniz.

amazon ve newegg 3-4 gün ödeme fırsatı tanıyor bu arada. Daha önceden Newegg 5 gün vermişti bana amazonda 2 gün sonrasında ben ödeme yapmıştım o yüzden kaç gün olacağının garantisi yok ama en azından 1-2 gün düşünürsünüz.

amazonda mesela tüm forumdaşlar buynow yapıyorlar kart alınıyor tartıp biçip iptal ediyorşar.

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

dünde vision 3070lere doyacak demiştik 3060 çıkmıştı :D bence 6sında konuşalım tekrar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Hocam bu tarz durumlarda pişman olmamak için düşünmeyin, şöyle yapın; limit atmadan direkt kartı alın kart ilk önce alınmış olsun.

sonra dh 2.el ve sahibindene girip bakın piyasasına, kendimiz için alıyoruz tabi ama satış rakamı da önemli, şimdi 6800xt ve rtx3080 aynı rakamlara satılıyordu ve 6800xt benchlerde kısmen önde ama kime sorsak rtx 3080 diyecektir çünkü 6800xt 10bine sıfır bulunurken , rtx3080’ten 10bin tl kar edenler bile oldu. O yüzden ekran kartı için değil herşey için 2.el piyasası önemlidir.

zaten her 2 platformda da kafadan 1000tl fazla olacaktır rakamlar ki rx580’in 5bin tl yazıldığı ortamda çok normaldir. Sonra ödemenizi gerçekleştirip alabilirsiniz ya da al sat uğraşamam derseniz siparişi iptal edebilirsiniz.

amazon ve newegg 3-4 gün ödeme fırsatı tanıyor bu arada. Daha önceden Newegg 5 gün vermişti bana amazonda 2 gün sonrasında ben ödeme yapmıştım o yüzden kaç gün olacağının garantisi yok ama en azından 1-2 gün düşünürsünüz.

amazonda mesela tüm forumdaşlar buynow yapıyorlar kart alınıyor tartıp biçip iptal ediyorşar.

Hocam Amazon parayı tam olarak ne zaman çekiyor? Ekran kartı için farklı mı bilmiyorum ama başka ürünlerde ben Amazon.com.tr üzerinden alırken aldıktan 5 dakika sonra ücreti çekmeye çalışmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tıp sevdalısı

Hocam Amazon parayı tam olarak ne zaman çekiyor? Ekran kartı için farklı mı bilmiyorum ama başka ürünlerde ben Amazon.com.tr üzerinden alırken aldıktan 5 dakika sonra ücreti çekmeye çalışmıştı.

Alıntıları Göster

Parayı çekmeye çalışır fakat ödeme reddedilir, sonra kart siparişlerinizde kalır ve ödeme güncellemesi beklenir.

Amazon için 4-5 gün sonunda ödeme yapan arkadaşlar vardı bu konuda.

• Kaç liraya gitti 1660 Super? Kaç aydır GTX 980 ile 2K qeyfi yapıyorum, ciğerim soldu. Alınabilir seviyede miydi acaba?

• 4500a 3060ti bulabilirmiyiz genç arkadaşlar ne dersiniz

• whitelated kullanıcısına yanıt
    İmkansız
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt

kaça buluruz

• 
Sayfa: önceki 16951696169716981699
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.