Şimdi Ara

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
781
Cevap
1
Favori
43.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende ZOTAC NVIDIA GeFORCE 9600GT 512MB 256BIT GDDR3 (DirectX 10) PCI-E x16 EKRAN KARTI var bundan
    http://www.modernopc.com/store/images/9600gt-512ddr3_01.jpg
    anakart olarakda GIGABYTE GA-MA78G-DS3H AMD 780G DDR2 1066MHz SOKET 940 AM2+anakart war
    sorum şu aşşagıdaki resimde gordugunuz anakart slotlarına taktığımda 2 sindede çalışıyor fakat hangisinde en performanslı çalışır yada tam olarak hangisine takmam lazım
    şimdiden teşekkürler

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ

• konu hakkında çok bir bilgim yok ama farketmemesi lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: danger_fou

arkadaşlar bende ZOTAC NVIDIA GeFORCE 9600GT 512MB 256BIT GDDR3 (DirectX 10) PCI-E x16 EKRAN KARTI var bundan
    http://www.modernopc.com/store/images/9600gt-512ddr3_01.jpg
    anakart olarakda GIGABYTE GA-MA78G-DS3H AMD 780G DDR2 1066MHz SOKET 940 AM2+anakart war
    sorum şu aşşagıdaki resimde gordugunuz anakart slotlarına taktığımda 2 sindede çalışıyor fakat hangisinde en performanslı çalışır yada tam olarak hangisine takmam lazım
    şimdiden teşekkürler

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ

mavi olana tak pcı express 2.0 x16 olarak çalışır

• quote:

Orjinalden alıntı: DEATH71

ya bu 182.06 sorunlu biraz sanki

Evet bencede sorunlu, gta4 de acayip takılmalar oluyor, önceki sürücü 181.22 de yoktu böyle takılmalar...
  • Selam arkadaşlar forumda çok yeniyim.umarım daha bir çok paylaşımda bulunuruz.
    Bende ZOTAC 9600GT AMP EDITION var çok memnunum.
    gta 4 dahil bir çok oyun çok rahat çalışıyor.
    tek deneyemediğim oyun crysis warhead bu karta sahip olupta bu oyunu oynayan var mı??
    varsa performansı nasıl kartın oyunda?
  • Arkadaşlar şu 182.06 sürücüsü için nedir sorun biraz açarmısınız?. 180.48 ve 181.22 den buna geçtim (beta'lar pek iyi olmuyor) şimdiye kadar şükür bir sorun olmadı. Sorun dediğiniz sadece GTA.4 yüzündense sadece O oyuna yüzündendir mesela F.E.A.R.2, Cryostasis gibi yeni oyunlada gayet iyimiş deniyor...
    @ dali_bur,
    Güzel yerinde seçim yapmışsın Zotac 9600GT AMP Edition bildiğin gibi OC'li versiyon ve her oyunun hakkını veriyor altından kalkıyor bugüne kadar hiç bir oyunda başımızı ağrıtmadı. CrySis de bile grafikler High ayarda 1280x1024 her şey full 2x AA ile superdi... MSI'nin OC'li versiyonu 9600GT yide baya övüyorlar kırmızı kaplı versiyonmuymuş neymiş bakmak lazım... CrySis: Warhead ise hiç beklediğimiz gibi çıkmadı. İlk CrySis deki aynı ayarlarda nedense biraz kasıldı Texture bozulmaları meydana geldi, Warhead için oyunu iyileştirdik optimize ettik demelerine rağmen ilk oyundaki ayarlarda oynanmaması çok saçmaydı. yine ayarları Warhead'da Gamer-Oyuncu da bırakıp (ilk oyundaki adı: High) bu sefer AA yı kapatınca oyun iyileşti... Ben bunları 178.24 sürücüsü ve DX9 için söylüyorum 181.xx sürücüleri ile performans çok daha iyileşmiş düzelmiş olabilir bir dene bence buraya görüşlerinide yazarsın... DX10 performansıda herhalde iyi olacaktır. tabii burada Ram'lerin ve İşlemcinin hızlı olmasınada iş düşüyor hemen Ekran kartını suçlamak yersiz olur...

• Herkese merhabalar,
    Ben de artık bir 9600 GT AMP kullanıcısıyım.

Topladığım yeni sistemde ilk tercihim Zotac 9600 Synergy 1 GB NVIDIA 256 Bit ekran kartıydı. Fakat pazar günü bu ekran kartı görüntü üzerinde yatay ve dikey renkli çizgiler atmaya başladı ekrana... 10 gün içinde 2. defa bu arızayı yapınca geri götürdüm. Ürünün arızalı olduğunu ve ürün değişimi gerektiğini söylediler. Vatan Gitmeden önce 9600 GT AMP 512 MB 256 Bit ekran kartını görünce almak istedim. Ürünün değişmesi 1 hafta sürebilirdi. Neyse..

EKran kartımı aldım. ve anakarta taktıktan sonra Merchenaries 2 adlı oyunu yükledim. Dağlık ve ağaç çalı gibi yerlerde kırık kırık görüntü, seçtiğim karakterin yüzünde kırmızılık vardı. Fakat Ghost Recon Advanced War ve Fifa 09' da böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Daha önceki 1 GB lık ekran kartıma nazaran performansı düşüktü. BU performansın kötü olduğu anlamına gelmiyor tabiki..
    Ghost Recon Advanced War 1 GBlık Zotac 9600 GT ekran kartında 1680x1050 çözünürlükte oynarken sorun yaşamadım.
    512 lik 9600 GT de bunu henüz denemedim. Akşam deneyip sonuçları size bildiririm.

Ayrıca Belgelerim klasörünü açıp menülerden birine tıkladığımda açılan menü seçeneklerinde 2-3 defa titreme ve sonrasında düzelme oluyor.. Bunun sebebini bilemiyorum. Umarım 1 GB 256 bit 9600 GT ekran kartımı aramam..
    Herkese selamlar sevgiler.

• Zotac 9600 Synergy sorunlu herkes şikayetçi ucuz etin yahnisi..
  • palit 9600gt 512mb sipriş verdim arkadaşlar yarın alacağım hadi hayırlısı
  • Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var şuan kullanmakta olduğum sistem takas yolu ile geldi. Sistem aşağıdaki gibidir bu sisteme ekran kartı olarak ne önerirsiniz bulabilirsem uygun olarak önerilen kartı ikinci el olarak yada yeni olarak temin etmek isterim birde işlemci olarak max hangi işlemciyi destekliyor fazla bilgim yok yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
    http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=945P_Neo-F
    http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX6600LE-TD256E&class=vga
    Cpu: pentium D830 3GHZ
    Ram olarak 2x512mb twinmos ram mevcut
    Hdd 200gb samsung 7200 8 mb
    300w power supply mevcut
    Bu sistem için 9600gt yi önerirmisiniz.

• beyler kartı aldım palit 9600 512mb çift dvi çıkışlı broklyn arkdaşınkinden ramlei takoz diyordu bi kaç sorum olacak :
    -sistem ilk açılırken windows a gelene kadar kartın fanı çok ses çıkartıyo neden
    -fanı şu anda acaba otomatikte mi nasıl anlarım bunu
    -3d mark06 dan 8800-8900 puan aldım diğer sistem bileşenleri panelde var cpu yu test ederken acayip kastı 0-1 fps de idi anlamadım
  • slm arkadaslar bende dünden itibaren aranıza katılmış bulunmaktayım
    dün Palit 9600gt sonic aldım 240 tl ye
    bilgisi olan arkadaslara bı kac soru sormak ıstıyorum
    benım power 400w ama markası pek ıyı degıl sanırım SWİCHİNG diye bı marka
    1acaba güç kaynagım yeterlımıdır?
    eger yeterlı degılse bunu nerden anlıyabılırım (herhangı bır program falan varmı)
    2 pc acma tusuna bastıgımda ılk basta kartın fanı cok hızlı donuyo ancak masa ustune geldıgınde yavaslıyo herhangı bır sorun olabılırmı acaba
    3 ayrıca 3dmark dan aldıgım puanlarda resımdekı gıbıler

http://s11b.directupload.net/images/090315/muq85lqs.png

http://s11.directupload.net/images/090315/dowdyotp.png

http://s10.directupload.net/images/090315/6uoyzyy2.png

şimdiden cevaplayan arkadsalara tesekkur ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ostaki_borusu -- 15 Mart 2009; 13:17:16 >

• @123e
    Eğer şuanki işlemcin ile kullanacaksan kesinlikle alma, vereceğin paraya alacağın performans çok çok az olacak, işlemcin darboğaz yapacağından.
    Anakartının özelliklerinde şöyle yazıyor
    "Supports Intel Dual Core Technology to 800MHz and up"
    Yani sen 9600GT yanına bi de e2xxx serisi bir işlemci alırsan 9600GTden iyi sayılabilecek şekilde faydalanırsın, yoksa cebinden fazla çıkması dışında hiçbir artı sağlamaz sana.
    İşlemciyi değiştiremem dersen ati hd4650 veya hd4670 bak(4670ler bazı yerlerde çok yüksek rakamlara satılıyor, iyi araştır)

@sssiiirrriii
    1-O markayı hiç duymadım büyük ihtimalle uyduruk bir ürün. Sisteminizi yazarsanız garanti bir cevap verilebilir ancak 350-400watt kaliteli bir psu alsanız fena olmaz
    2-Gayet normal, windows açılana kadar ekran kartının driverlarını tanıtacağı bir işletim sistemi yok sonuçta. Format sırasında da aynı durum var ayrıca.
    3- İşlemcinizden kaynaklı düşük puan almışsınız. Hiçbir önemi yok ama, oyunlarsa sıkıntı çekmiyorsanız hiçbirşey yapmanıza gerek yok ancak OC bilginiz varsa işlemcinizi artırın azıcık

• quote:

Orjinalden alıntı: tsk

@sssiiirrriii
    1-O markayı hiç duymadım büyük ihtimalle uyduruk bir ürün. Sisteminizi yazarsanız garanti bir cevap verilebilir ancak 350-400watt kaliteli bir psu alsanız fena olmaz
    2-Gayet normal, windows açılana kadar ekran kartının driverlarını tanıtacağı bir işletim sistemi yok sonuçta. Format sırasında da aynı durum var ayrıca.
    3- İşlemcinizden kaynaklı düşük puan almışsınız. Hiçbir önemi yok ama, oyunlarsa sıkıntı çekmiyorsanız hiçbirşey yapmanıza gerek yok ancak OC bilginiz varsa işlemcinizi artırın azıcık

Palit markasını mı hiç duymadınız allah allah cok enteresan oysa ben cogu kısıden bu kartı tavsıye olarak aldım
    ılgılenıp cevapladıgın ıcın cok saol arkadasım

sistemim:
    Asus M2N-X Plus
    amd dual core processor 4200+2208mhz
    3 gb ram
    palit 9600gt sonic ekran kartı

bu bilgiler yeter sanırım

oc yapmayı dusunuyorum hem karta hemde ıslemcıye ancak ben powera guvenemıyorum yaa acaba guvensem mı herhangı bı sorun cıkarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ostaki_borusu -- 16 Mart 2009; 11:24:21 >

• Bende de zotac9800gt synergy var;ne kadar farkediyor performasns olarak? Bir de yeğenimde aynı markanın 8800gt si vardı;O mirrors da 40-50 fps alırken ben e7200 ve ddr2800 ram le 62 stabil fps alıyorum;9800gt ile 8800gt o kadar farkeder mi?Onda da e6300 ve gene ddr2800 ram var...
  • @tsk bilgilendirmen için teşekkür ederim sağol. peki bu sisteme hangi vga uygun olur?
  • palit düz modeline oc yapan var mı ? hangi hızlarda çalıştırıyorlar ?
  • @sssiiirrriii
    1. sorunda psuyu sormuşsun, onun markasını hiç duymadım. Araştır ama ucuz bir kasanın içinde geldiyse büyük ihtimalle kötü bir psudur. O psu ile de hem OC hem sistemi kullanmak risklidir.

@bigen
    Mirrors Edge oynamadım bilmiyorum ama işlemci farklarınız var. Bunun etkisi olabilir diye düşünüyorum. Birde driver sürümleri aynı mı ona bakmak lazım.(oynanan ayarlar da aynı mı?)

@123e
    İşlemciyi değiştiremem dersen ati hd4650 veya hd4670 bak(4670ler bazı yerlerde çok yüksek rakamlara satılıyor, iyi araştır)
  • s.a 1680x1050'de düşük veya orta ayarlarda aa, af falan filan ekstra zımbırtıları açmadan oyunları oynatabilir miyim 9600gt ile yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

palit düz modeline oc yapan var mı ? hangi hızlarda çalıştırıyorlar ?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.