Şimdi Ara

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
1
Favori
43.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    OC yapmayacaksan alabilirsin, ikisinin üzerinde de kalitesiz ramler var bu yüzden çok az oc olabiliyor. Soğutma performansları iyi.

@placan

Graphics Processing : NVIDIA GeForce 8800GTS
    Core Clock : 500 MHz
    Memory Clock : 1600 MHz
    Memory Type : 320 MB GDDR3
    Memory Interface : 320-Bit
    Bus Type : PCI-Express 16x
    RAMDAC : 400 MHz

320mblık GTSler hiçbir işine yaramaz, 9600GTye yönelin mutlaka
  • teşekkürler arkadaşlar. 9600gt almaya yarim saatlik tur ve sizin tavsiyeleriniz ardindan karar vermis bulunmaktayim
  • @placan, arkadaşların dediği gibi 9600GT iyi bir seçenek olurdu...
    @itachi84, Xpertvision ve Palit bilmiyorumda MSI ve Zotac için iyi şeyler söylüyorlar bir yamuğunu görmedik. Özellikle MSI nin burada hep bahsedilen revaçta olduğu bir modeli vardı sanırım çift slot kaplıyor core, hafıza, shader hızları Zotac Amp Edition dan bile yüksekti hemde sıcaklık oranı çok düşüktü onada bakabilirisin v127 mi ne versiyonluları varmış seçmek gerekiyormuş...

arkadaşlar bliyorsunuz Nvidia yeni sürücüsünü 2 ay aradan sonra en sonunda dün çıkardı onaylı beta olmayan full v.181.20... 9600GT'leriniz açısından izlenimlerinizi merak ediyorum. Burada da söylenmişti gpu-z de görülmüş fan hızı %45 den %40'a düşümüş ve sıcaklık 1-2 derece arttı deniyor başka bir sitede aynı yakınmayı duydum. Bu hafta içinde 178.24 den 180.48'e geçmiştim iyi olmuştu. Fakat 181.20 sıcaklığı arttıyor ve fan hızına müdehale ediyorsa kurmamayı düşünüyorum. Belki GTA.4 ve FARCRY 2 oyunları açısında iyi olabilir ama bana şu an DEAD SPACE gaye güzel yetiyor. Bilginizi bekliyorum 9600GT kullanıcıları...

• quote:

Orjinalden alıntı: darkmet86

Beyler 181.20 WHQL sürücüler çıktı çökün....
    http://www.nvidia.com/object/winxp_181.20_whql.html

Agzım yandı elimi sürmem artık yav günlerce ugrastım 185 kurduktan sonra ayara getirebilmek için ama olmadı tekrar 180.48,e döndüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

Yüksek kalitede oynadıgım crysis,i şu an en düşük,te bile oynayamıyorum nerden bulaştım 185,e şimdi kaldırdım tamamen 180.48,e dönüyorum inşallah karta bişey olmamıştır

keşke güncellemeseydin sürücünü çok fazla fark etmiyorki hatta daha kötü oluyor kartın kendi driverini kullan daha iyi
  • Bunun fan hızını nasıl yükseltebilirim oyundayken sıcaklık 70,e dayanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

quote:

Beyler 181.20 WHQL sürücüler çıktı çökün....
    http://www.nvidia.com/object/winxp_181.20_whql.html

Agzım yandı elimi sürmem artık yav günlerce ugrastım 185 kurduktan sonra ayara getirebilmek için ama olmadı tekrar 180.48,e döndüm

İyide bende sorun vermedi, sen formatı bas sonra sağlam sağlam kur, sıcaklıklarda degisiklik yok masaüstü 30c de oyunda 55c max gördüm, yada kasanın içini tekrar düzenle...

• peki arkadaşlar axle marka 9600gt nasıldır almayı düşünüyorum ama hiç bilgi bulamadım
    bu arada siyah-beyaz olan değil sonradan çıkan model heralde
  • tamam gerek kalmadı.

yalnız normalde 40 yük altında 65 derece bu normal mi?(palit 9600gt 512mb ddr3 için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 11 Ocak 2009; 20:26:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rozek

peki arkadaşlar axle marka 9600gt nasıldır almayı düşünüyorum ama hiç bilgi bulamadım
    bu arada siyah-beyaz olan değil sonradan çıkan model heralde

Link versen daha iyi olucak... MSİ tavsiye ederim...
  • http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=12821383008#

kart bu
    birde acaba şimdilik idareten 2600pro gibi bişeymi aliim yoksa böyle bir kart beni uzun süre idare edebilirmi
    yanlız ya palit ya da axle almayı düşünüyorum
    bunlara yakın fiyatlı msi bulursam onu alırım ama ses konusu az olsun istiyorum birde
  • quote:

Orjinalden alıntı: rozek

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=12821383008#

kart bu
    birde acaba şimdilik idareten 2600pro gibi bişeymi aliim yoksa böyle bir kart beni uzun süre idare edebilirmi
    yanlız ya palit ya da axle almayı düşünüyorum
    bunlara yakın fiyatlı msi bulursam onu alırım ama ses konusu az olsun istiyorum birde

Kart ısındı mı ses yapar fan hızlanır bundan kaçaman, walla sen bilin bütün 9600gt ler aynı firmasına göre yaa sogutması degisir yada karta fabrika cıkısı hız aşırılmıs halde gelirler, palitle axlei karşılastırma, 9600gt için ben sana palit-msi-zotac üçünden birini al derim, üç aşağı beş yukarı aynı kartlar işini rahatlıkla görür sen merak etme, dx11 çıksın degiştirirsin

• teşekkür ederim
    o zaman ben kafama göre bi palit bakim
    hiç eskilere sınaşmiyim
    saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: entrepreneur

ben pov 9600gt arkadaşımda zotac 9600gt amp aldı. ben intel e7300 işlemci, arkadaşım amd x2 6000+ kullanıyor. 3dmark testinde onun bilgisayarı daha yüksek puan alıyor. şimdi konuya geleyim. benim bilgisayarım oyunlarda takılma yapmadan çok akıcı oynatıyor. fakat onun pc oyunlarda takılmalar yaşıyor. fps olarak bir sorun yok ama anlık takılma sorunu var.belki sorun ramdendir diye rami değiştirdik. sorun yine devam etti. acaba sorun sürücüsünde olabilir mi? ya da vatan bilgisayar da amd işlemci nvidia ile uyumsuzluk çıkarıyor demişti. doğrumudur.

hocam bu sorun bendede var siz çözebildiniz mi? dün aldım daha kartı güncellemedim(son güncelleme sorunlu diyorlar). cod5 oynuyorum 60fps böyle takılma değilde kırılmalar var oyun akıcı değil.

• bende pov 9600 gt o.c var bırazdan kuracam
  • quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

ben pov 9600gt arkadaşımda zotac 9600gt amp aldı. ben intel e7300 işlemci, arkadaşım amd x2 6000+ kullanıyor. 3dmark testinde onun bilgisayarı daha yüksek puan alıyor. şimdi konuya geleyim. benim bilgisayarım oyunlarda takılma yapmadan çok akıcı oynatıyor. fakat onun pc oyunlarda takılmalar yaşıyor. fps olarak bir sorun yok ama anlık takılma sorunu var.belki sorun ramdendir diye rami değiştirdik. sorun yine devam etti. acaba sorun sürücüsünde olabilir mi? ya da vatan bilgisayar da amd işlemci nvidia ile uyumsuzluk çıkarıyor demişti. doğrumudur.

hocam bu sorun bendede var siz çözebildiniz mi? dün aldım daha kartı güncellemedim(son güncelleme sorunlu diyorlar). cod5 oynuyorum 60fps böyle takılma değilde kırılmalar var oyun akıcı değil.

ben kurmadım ama psu nuz 460 wt uzerı dıyımı?

• quote:

Orjinalden alıntı: suatogur33

quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

ben kurmadım ama psu nuz 460 wt uzerı dıyımı?

430w coolermaster. bende düz palit var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 12 Ocak 2009; 12:41:34 >

• arkadaşlar hangi driverı kullanıyorsunuz?
  • Ben 181.20 kullnıyorum memnunum...
  • quote:

Ben 181.20 kullnıyorum memnunum...

bende aynısını kullanıyorum. cod5 te deniz bir acayip oluyor bir kayboluyor bi strech le kaplanmış gibi oluyor. crysis demoyu denedim herhangi bir sorun yaşamadım. bu arada 1280x1024 çözünürlükte tüm ayarlar high xp de 22-35 fps arası oynayabildim. ayarlar default da. palit için en uygun ve risksiz seviyeler nelerdir?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.