Bildirim
nvidia 9500 gt den sonra aldığım ekran kartı.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mesela güncel oyunları kasmadan açar mı? _____________________________ -
pek bir fark göremezsin hemen hemen aynı hızlardalar _____________________________ mükemmel olmaya çalışmakta mükemmeli aramakta hata -
Sanki 9500gt daha iyi gibiydi ama pek bi bilgim yok şu sitedeki değerlerede bakabilirsin :)
http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=621&card2=574_____________________________ -
ne kadar fark görürsün göremezsin bilemem ama testlere göre 9500 gt gt 210 dan daha hızlı bi kart orası kesin.
http://www.anandtech.com/show/2939/3 -
beyler nvıdıa gt220 aldım ve win 7 sıstem derecelendırmesin de oyun grafıkleri onceden 4,5 ken sımdı 6,1 bu nasıl sızce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu ikisi arasında pek fark yok yani bir kartın diğerinden sonra çıkması o kartın önce çıkandan iyi olacağı anlamına gelmiyor.Buradaki durumda böyle hatta benim kişisel kanaatim gt9500 ün daha iyi olduğu yönünde.Birde sitem derecelendirmenin yeni kartına 6 civarı puan verdiğini söylemişsin önceki 4.5 tu yazmışsın.GT 9500 ü bende bir ar kullandım bendeki puanı oyun performansı 6.2 idi.Onu da belirtmekte fayda var. _____________________________ Her şeye rağmen asla pes etme -
quote:
Orijinalden alıntı: ckt
beyler nvıdıa gt220 aldım ve win 7 sıstem derecelendırmesin de oyun grafıkleri onceden 4,5 ken sımdı 6,1 bu nasıl sızce
Ya GT 9500 ün dercelendirmede oyun performansın 4.5 olması mümkün değil bende kullandım bu kartı bende 6.2 idi bir yanlışın olmasın._____________________________ Her şeye rağmen asla pes etme -
quote:
Orijinalden alıntı: songut
quote:
Orijinalden alıntı: ckt
Ya GT 9500 ün dercelendirmede oyun performansın 4.5 olması mümkün değil bende kullandım bu kartı bende 6.2 idi bir yanlışın olmasın.
hocam çok iyi eminim hatta özellikle baktım yakmadan önce çok yi hatırlıyorum keşke ss alsayıdım... 4,5 di sistem derecelendirmesinde. bu arada ilk mesajda yazdığım g210 u almadım gt220 modelini aldım...
hatta şu an cod 5 falan açtım denedim eskisine göre daha az kasma var.
ısınma olayıda 48 dereceyi geçmiyor.
9500 gt 62 dereceyi falan buluyodu._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler