Şimdi Ara

nvdia güç yönetim modu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptop kullanıyorum csgo oynuyorum bu ayarın ne olması gerekli optimum güç var maximum performans var nvdia sürücüsü kontrolünde var hangisi daha iyi ve ne işe yaradıklarını yazarmsıınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyun oynarken de şarj takılı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maksimum Performans secili olacak. EK olarak Windows Guc Yonetimi ayarlarindan da Yuksek Performans'i sec oyun oynarken. Internette gezerken vs Dengeli'de kalabilir.
  • Eğer oynadığın oyunda spesifik bir soruna bağlı takılma/donma/stutter olmuyorsa, optimum güç modu veya uyarlamalı seçeneğini seçmelisin. Maksimum performansı tercih etmen gpu kullanımına bakmaksızın çalışan en basit 3d uygulamalarda hatta web tarayıcında dahi kartı tam güç çalıştırıp elektronik ömrünü nispeten kısaltacak ve enerji tüketimini arttıracaktır.
    İşlemci : i9-9900K | Ekran Kartı : Palit RTX 3080 OC Gamepro | Monitör : Samsung Odyssey G9 49' - Xiaomi 34' Ultrawide | Anakart : Asus Rog Maximus X Hero | Ram : Gskill Trident Z 32 gb(2x16GB) 3600 MHZ CL16 | SSD : Samsung 970 Evo 250 GB - Samsung 860 Evo 1 TB - Samsung 860 Evo 500 GB | Kasa : Phanteks Evolv ATX | Sıvı Soğutma : NZXT Kraken X62 | PSU : Corsair HX1000i 80+ Platinium | Kulaklık : Logitech G635 Dolby 7.1 | Klavye : Asus ROG Claymore | Mouse : Logitech G900 - Logitech G502 |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.