Şimdi Ara

GPU desteği CPU desteği kasa seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok acelem yok yeni bir kasa bakıyorum sade ve kibar kasaları seviyorum fakat atx kasa olmasınıda istiyorum. standart atx psum var. vga kart uzunluğu 335 mm , cpu soğutucu yüksekliği 160 mm olan bir kasa genel kullanım ve ileriye yönelik beni üzer mi bir kaç kasa baktım istediğim kibarlıkta yaklaşık değerler bu şekilde. deneyimli arkadaslar yardımcı olursa sevirim. iyi forumlar.

Micro atx olmasa aslında aradığım kasa tamda bu şekilde örnek olması için atttım.

Asus Prime AP201

• asus ap201 kullanmanızı öneririm. iki yıldır kullanıyorum. soğutması, tasarımı ve boyutları ile kusursuz bir kasa.

• Bu kasa sadece mAtx anakart destekli cpu soğutucu yüksekliği 165mm ekran kartı 380mm

• n201 kullanıcısına yanıt

Lian Li Lancool 207 hoşuma gitti güzel kasaya benziyor çok anlamadığım için soruyorum ilerde bunun fanlarını başka bir marka ile değiştirebilir miyim ?

• S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt

benim bu kasa çok hoşuma gidiyor fakat m atx olduğu için alamıyorum elimdeki anakar atx

• free_whitewolf kullanıcısına yanıt
    Degistirirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaos_3492 kullanıcısına yanıt

elimdeki kasa atx olduğu için alamıyorum bu kasada istediğim sadelikte aslında

• n201 kullanıcısına yanıt

birkaç yabancı video izledim fanların birbirine bağlantısı var tek yerden mi güç alıyorlar o kafamı karıstırdı

Degistirenler olmus
    https://www.reddit.com/r/lianli/comments/1k2tx2q/lancool_207_front_fan_replacement_success/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevklerimiz birbirine benziyor. Sadece, şık tasarım, işlevsel, hesaplı, soğutma performansı iyi bir kasa bakıyorsunuz. Size tavsiyem kesinlikle yanında sağında solunda önünde arkasında olan cam veya Pleksi panellerden uzak durun. RGB sever biri iseniz diyeceğim yok ama havalandırmaları berbat oluyor . Ne kadar fan kullanırsan kullan görsellikten öteye gitmiyorlar. Mesh panel ile cam panel arasında sıcaklık farkı 5 derece. Gerisini siz düşünün . AP201 efsane bir tasarıma sahip lian li asus ortak üretimi bir kasadır. Soğutma performansı çok iyidir. Görseli de iyidir. Tek dez avantajı MATX olmasıdır.

Önereceğim ikinci kasa : Fractal Design North Charcoal Black yan kapak mesh olan modelini almalısınız. Çok güzel bir kasadır.

İkinci kasa : TR de yok maalesef ama fiyat performans ürünüdür. Zalman İ4 Mesh

Üçüncü kasa ise bu da TR de yok maalesef : Darkflash DLC29 Full Mesh

• berdush42 kullanıcısına yanıt
    GPU desteği CPU desteği kasa seçimiteknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Fractal Design North Charcoal Black (FD-C-NOR1C-01) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/fractal-design-north-full-mesh-2x-14cm-fanli-2x-usb-3-0-1x-type-c-mesh-panel-siyah-atx-bilgisayar-kasasi-fd-c-nor1c-01.html#!prettyPhoto

bu kasaya bayıldım gerçekten 7000 tl vermeli miyim onu düşünüyorum

Adam akıllı kasa 5 6 dan aşağı değil. Fiyat normal değer yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.