Şimdi Ara

Numaralı gözlükle 3D sinema?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz arastirdim ama pek yorum bulamadim.Gozlerim 1.50,ama cikarinca yine de rahatsiz oluyorum tabiki.Gozluklu olupta giden var mi sorayim dedim?Gozlugun ustune takin falan diyorlar ama olur mu ki?

Yorumlari bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekabirr -- 5 Temmuz 2012; 20:58:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gozlugun ustune tak, olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Gozlugun ustune tak, olur.

Sıkıntı cikmasin?

• quote:

Orijinalden alıntı: nomenestomen

quote:

Sıkıntı cikmasin?

yada lens al bizler için tek çözüm bunlar sırf bu yüzden 3d sinemaya gitmem
  • quote:

quote:

Sıkıntı cikmasin?

problem olmaz.Ben de gözlüğün üstüne takıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

yada lens al bizler için tek çözüm bunlar sırf bu yüzden 3d sinemaya gitmem

Onla da uğraşıcan,temizlikti falan zor iş be hocam Bende gitmiyorum sırf 3d yüzünden
  • gözlüğün üstüne taktım olmuyor. Param boşa gitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: %100

gözlüğün üstüne taktım olmuyor. Param boşa gitti
    @TuranCan. , @guitarist999 yorumlar için sağolun.

Hiç gitmedim 3d'ye,siftah yapayım bari.Önlerden alırım olmadı
  • olmuyor mu gercekten? lensle durum nasil?

• birader hayatımda 1 kez gittim 3d.taktım gözlük oluyor.ama 3d diyorlar ki yok senin gözünün önünde oluyor her sey yok nerdeyse adama dokuncan cart curt.bunların hicbiri olmadı.artık 3d yı mı abartıyorlar yoksa gozluk var dıye mı olmadı anlamadım.o gozluk zaten senın gozlugun 2 katı oldugundan ustune rahat oturuyor.
  • quote:

birader hayatımda 1 kez gittim 3d.taktım gözlük oluyor.ama 3d diyorlar ki yok senin gözünün önünde oluyor her sey yok nerdeyse adama dokuncan cart curt.bunların hicbiri olmadı.artık 3d yı mı abartıyorlar yoksa gozluk var dıye mı olmadı anlamadım.o gozluk zaten senın gozlugun 2 katı oldugundan ustune rahat oturuyor.

Eyvallah kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekabirr

quote:

birader hayatımda 1 kez gittim 3d.taktım gözlük oluyor.ama 3d diyorlar ki yok senin gözünün önünde oluyor her sey yok nerdeyse adama dokuncan cart curt.bunların hicbiri olmadı.artık 3d yı mı abartıyorlar yoksa gozluk var dıye mı olmadı anlamadım.o gozluk zaten senın gozlugun 2 katı oldugundan ustune rahat oturuyor.

Eyvallah kardeşim

Alıntıları Göster
    Ben öyle gittiydim hiç bi sıkıntı olmuyor güzelce izliyosun

• ben gozlugun ustune takiyorum ve hicbir zararini gormedim diger turlu gozleri kismak zorunda kaliyorum altyazi icin ve film bana zehir oluyo

• quote:

O gittigin filmden olabilir.cogu filmde bazi sahneler 3D olur.kaliteli filmlerde (misal avatar) %100 3D oldugu icin gorsel acidan cok guzel olur.

Soruyu soran arkadasa;ben gozlugun uzerine takiyorum.oluyo bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

ben gozlugun ustune takiyorum ve hicbir zararini gormedim diger turlu gozleri kismak zorunda kaliyorum altyazi icin ve film bana zehir oluyo
    Sağolun arkadaşlar
  • quote:

Biraz arastirdim ama pek yorum bulamadim.Gozlerim 1.50,ama cikarinca yine de rahatsiz oluyorum tabiki.Gozluklu olupta giden var mi sorayim dedim?Gozlugun ustune takin falan diyorlar ama olur mu ki?

Yorumlari bekliyorum

sol göz 4 numara gözlüğümün üzerine takıyorum bir sıkıntı olmuyor rahatsızlık neredeyse hiç yok diyebilirim avşar sinemalarında.tahminim olmaz sana salonda verdikleri gözlüğün kalitesine bağlı bazı yerler sizden çıkışta geri almıyor onlara sakın bulaşma.cinebonus gitmedim bir sor avşara gittim 3d keyfini doyasıya yaşadım üstelik sağ gözümde görme kaybı olmasına rağmen.Hiç üşenme git dene dandik bir yere gitme ama

• quote:

Orijinalden alıntı: isadevil

sol göz 4 numara gözlüğümün üzerine takıyorum bir sıkıntı olmuyor rahatsızlık neredeyse hiç yok diyebilirim avşar sinemalarında.tahminim olmaz sana salonda verdikleri gözlüğün kalitesine bağlı bazı yerler sizden çıkışta geri almıyor onlara sakın bulaşma.cinebonus gitmedim bir sor avşara gittim 3d keyfini doyasıya yaşadım üstelik sağ gözümde görme kaybı olmasına rağmen.Hiç üşenme git dene dandik bir yere gitme ama

Yorum için sağol.Yarın gideceğim inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

O gittigin filmden olabilir.cogu filmde bazi sahneler 3D olur.kaliteli filmlerde (misal avatar) %100 3D oldugu icin gorsel acidan cok guzel olur.

Soruyu soran arkadasa;ben gozlugun uzerine takiyorum.oluyo bence.

transformesin en son filmine gitmistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallofTruth

quote:

Biraz arastirdim ama pek yorum bulamadim.Gozlerim 1.50,ama cikarinca yine de rahatsiz oluyorum tabiki.Gozluklu olupta giden var mi sorayim dedim?Gozlugun ustune takin falan diyorlar ama olur mu ki?

Yorumlari bekliyorum

Bende gittim 2 numara gözle. Gözlüğün üstüne taktım sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

ben gozlugun ustune takiyorum ve hicbir zararini gormedim diger turlu gozleri kismak zorunda kaliyorum altyazi icin ve film bana zehir oluyo
    Gözlük kullanmamakla beraber kullanan birçok arkadaşım ile sinemaya gittim. Bu konu üzerinden baya muhabbet de döndü. Gözlükleri üst üste takıyorlar. Bir süre rahatsızlık verse de filmin heycanına kendini kaptırınca sıkıntı falan kalmıyor. Ayrıca Bazı 3D gözlükler çok ağır ve deniz-gözlüğü gibi olabiliyor. O tip gözlüklerin olduğu yerde bir de kendi gözlüğünü takmaya çalışmak işgence olur. Dandik, ince gözlüklerin olduğu bir yere git. Gözlüklerin kalın-ince olması 3D kalitesini değiştirmiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.