Şimdi Ara

NUDO Sağlıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aklıma bir şey takıldı. Nudo kutusu 115 kcal. Sizce sağlıklı mıdır? Her gün öğle yemeği niyetine tüketmeyi düşünüyorum.
    Bundan;
     NUDO Sağlıklı mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

NUDO Sağlıklı mı?

NUDO, konjac unu kullanılarak yapılan bir erişte türüdür. Konjac unu, bir Asya bitkisinin köklerinden elde edilen çözünür bir liftir. NUDO'nun düşük kalorili ve karbonhidratlı olması nedeniyle sağlıklı bir besin seçeneği olarak pazarlanmaktadır.

Ancak, NUDO'nun sağlık yararları konusunda bazı endişeler mevcuttur.

NUDO Noodle Zararları

NUDO, çok fazla lif içerir ve bu da bazı kişilerde sindirim sorunlarına neden olabilir. Özellikle hassas mideleri olan kişiler, NUDO tüketirken şişkinlik, gaz ve ishal gibi semptomlar yaşayabilirler.

NUDO Noodle Zararlı mı?

NUDO'nun zararlı olduğuna dair bilimsel bir kanıt bulunmamaktadır. Ancak, yüksek lif içeriği nedeniyle orta düzeyde tüketilmesi önerilir. Aşırı tüketim, yukarıda belirtilen sindirim sorunlarına yol açabilir.

NUDO Noodle İçindekiler

NUDO, çoğunlukla konjac unu, su ve kalsiyum hidroksitten oluşur. Ayrıca, tat ve dokuyu artırmak için bazı katkı maddeleri de içerebilir.

NUDO Noodle Yorum

NUDO'nun tadı ve dokusu hakkında yorumlar kişiden kişiye değişmektedir. Bazıları erişteyi çiğnemesi zor bulurken, diğerleri dokusunu sever.

Sonuç

NUDO, düşük kalorili ve karbonhidratlı bir erişte seçeneğidir. Ancak, yüksek lif içeriği nedeniyle aşırı tüketilmemelidir. Hassas mideleri olan kişiler, NUDO tüketirken sindirim sorunları yaşayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • canlı solucandan yapıyorlar aman arkadan çıkar turşuniyetine dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 20 Şubat 2015; 16:56:37 >
  • fiyatı ne kadar hocam ve doyurucu mu yediysen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

fiyatı ne kadar hocam ve doyurucu mu yediysen?

Alış veriş merkezlerinde 2.50 TL. Sanırım her yerde en uygunu bu. 3 tl ye satan da var. Yemeyeli bir süre oluyor. Yarım saat içinde yiyeceğim. O zaman tekrardan sizi alıntılayıp bildiririm. Bu arada bunun küçük pakette olanı da var ama onu ayrı bir tabağa dökmek gerekiyor.
  • Her şeyin fazlası zarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef ölümcül

• quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

Her şeyin fazlası zarar

Peki günde 1 paket?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lor Peyniri Kullanan Var Mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LoL_Game kullanıcısına yanıt
    hocam bildigin makarna ye gitsin

• Amerikada bi ara bu çok popüler hatta almanyada da şu an öyle bazıları görüyorum ama şunu diyiyim çok zararlı yani baya cok kanserojen madde olduğunu duydum hatta amerika da haberlerde sık sık vurgulanıyor du nudo değil yumyum ve o tarz seylerim

• paketlenmis hicbir urun saglikli degildir sadece ne kadar zararli o tartisilir.

• Nudonasuko, bir zarari yoktur diye dusunuyorum.

• a101 de 1.8 tl ye buna benzer başka marka satılıyor. vize ve final haftasında mecburen yiyorum :(

• Sağlıklı olmadığı çok açık ama sırf tadı için değer. Nudo haricindeki markalar daha ucuz bu arada.
  • içindekiler kısmını oku oradaki bütün katkı maddelerinin az veya çok bir zararı var
    ayrıca karbonhidrat bazlı beslenme başlı başına zararlıdır vitamin mineral alamazsın sadece enerji verir
    onun yerine yemekhaneden veya varsa ucuz tabldotçudan lokantadan filan yiyin

ama at döneri yemektense makarnaya devam edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

paketlenmis hicbir urun saglikli degildir sadece ne kadar zararli o tartisilir.

Bunun dışında diğer yorumlar sadece yazmak için yazılmış

• Makarnayla karşılaştırmayın arkadaşlar. Ben, bu nudo ve diğer noodle tarzı çabuk pişen erişte ürünlerinde çok zararlı katkı maddelerinin olduğunu okumuştum bir yerlerde. Pakette uzun süre sert kalmasını, ama pişince çok kısa sürede yumuşamasını sağlayan balmumu tarzı koruyucu bir maddeyle üretiliyorlarmış erişteler. Ciddi oranda kanserojen madde içeriyor yani. O yüzden uzak durun derim. İmkanı olan aynı lezzeti evinde kendisi de yakalayabilir, biraz daha zahmetli tabi. İlle de hazır bir şeyler yiyecem diyorsanız konserve ton balığı felan yiyin.
  • @fokof anladım sağ olun. siz normal bakarna diyorsunuz, birisi kanser diyor. bilemedim :/

@Breaak4Love peki teşekkürler. araştıracağım

@ArchloweKilled tamamen doğal diyorlar ama ne kadar gerçek bilemiyorum

@sucukcu- tadı güzel mi peki?

@Kromatit yemekhanenin güzel olduğunu söylenemez ve pahalı da. evden götürsem sürekli ekmek arası götürmek da olmuyor. ekmek başlı başına iş zaten. yani tamamıyla karbonhidrat beslenme değil aslında. kahvaltıyı tam yapıp, öğlen nudo, akşamüstü meyve ve akşam sebze yemeği tarzında gidiyorum. tek sorun öğlen.
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    bunu öğle yemeklerinde yemek için istiyorum. ekmek arası götürmek olmuyor. yemekhane iyi değil ve pahalı. fast food da malum zararlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

@fokof anladım sağ olun. siz normal bakarna diyorsunuz, birisi kanser diyor. bilemedim :/

@Breaak4Love peki teşekkürler. araştıracağım

@ArchloweKilled tamamen doğal diyorlar ama ne kadar gerçek bilemiyorum

@sucukcu- tadı güzel mi peki?

@Kromatit yemekhanenin güzel olduğunu söylenemez ve pahalı da. evden götürsem sürekli ekmek arası götürmek da olmuyor. ekmek başlı başına iş zaten. yani tamamıyla karbonhidrat beslenme değil aslında. kahvaltıyı tam yapıp, öğlen nudo, akşamüstü meyve ve akşam sebze yemeği tarzında gidiyorum. tek sorun öğlen.

hocam daha once ramen yemistim bu da onla ayni tur sayilir sanirim bi onuda arastirin plz

• fokof kullanıcısına yanıt
    araştırın derken? katkı maddeleri vs mi?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.