Şimdi Ara

NUDO Sağlıklı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Abinos41

Birisi konu açıp mail atmıştı bulursam editlerim

Edit:http://forum.donanimhaber.com/m_97472096/tm.htm

teşekkürler
  • Annenin kendi yaptığı erişteler varsa onlardan yap ye daha iyi. Üstüne kendin sos yapar dökersin. Biraz su kaynatır üstüne dökersin. Sonra tereyağı, domates salçası, baharatlar, vs sos yapar dökersin. Hem doğal, hem de sağlıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Annenin kendi yaptığı erişteler varsa onlardan yap ye daha iyi. Üstüne kendin sos yapar dökersin. Biraz su kaynatır üstüne dökersin. Sonra tereyağı, domates salçası, baharatlar, vs sos yapar dökersin. Hem doğal, hem de sağlıklı.

zaten ev içinde olsa bu kadar kafaya takmaz normal makarna yaparım ama ben ev için değil dışarısı için diyorum.
  • Bu nudolarin asil kaynagi sanirsam Kore'de yenilen ramenden geliyor. Bizde makarna neyse onlarda da ramen odur. Lakin onlar genelde kendileri yaparlar paketle alan da oluyor. Faydali olmadigi kesin ama adami da oldurecek kadar zararli oldugunu dusunmuyorum. Ben de yedim fiyatina gore icinden az cikiyor bunun yerine makarna alin gun boyu karninizi doyurursunuz.

Edit: Her gun yesen bi sey olmaz zararli sey kendini belli eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamGod -- 20 Şubat 2015; 21:33:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoL_Game kullanıcısına yanıt
    Hocam öyleyse haftada en fazla üç kere yemeni tavsiye ederim. Aynı şeyden sık sık yememek lazım. Yukarda yazmışlar, her şeyin fazlası zararlıdır. Bunun yanında yiyebileceğin alternatif şeyler daha ayarla bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

Bu nudolarin asil kaynagi sanirsam Kore'de yenilen ramenden geliyor. Bizde makarna neyse onlarda da ramen odur. Lakin onlar genelde kendileri yaparlar paketle alan da oluyor. Faydali olmadigi kesin ama adami da oldurecek kadar zararli oldugunu dusunmuyorum. Ben de yedim fiyatina gore icinden az cikiyor bunun yerine makarna alin gun boyu karninizi doyurursunuz.

öğle yemeği niyetine yemeyi düşünüyorum dedim ama evde değilim o vakitte. o yüzden soruyorum.
  • Bunu ek olarak ısıtmaya geŕek var mı yoksa satın alındığı gibi direk tüketilebiliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Hocam öyleyse haftada en fazla üç kere yemeni tavsiye ederim. Aynı şeyden sık sık yememek lazım. Yukarda yazmışlar, her şeyin fazlası zararlıdır. Bunun yanında yiyebileceğin alternatif şeyler daha ayarla bence.

anladım sağ olun. peki öğlen dışarıda yemek için var mı bu tarz önerileriniz?

@Torneol içinden çıkan küçük malzemeleri(yağ sebze vs) içine koyup ardından sıcak su dolduruyorsunuz. 3 dakika bekledikten sonra tüketebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoL_Game -- 20 Şubat 2015; 21:37:56 >
  • Kendin yemek yapma imkanın yok mu

• Elsa kullanıcısına yanıt
    hayır. dışarı iken yiyeceğim.
  • Hocam burda zara4li diyenlre nargile sigara tüttürüyor siz makarna yemissiniz cok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZeroKinTR kullanıcısına yanıt
    işte yinede sağlıklısını bulmaya çalışıyorum
  • Ben surekli yiyorum ama makarneks markasinin eristesini nuda nun ki cin eristesi gibi igren bi tadi var nudo zararli nereden geldigi bilinmeyen bi firma makarneks ulker in yurt disindan ital ettigi abd menseyli urun

Kutu olanina sicak su koyuyorsun 5 dk da hazir oluyor bir porsiyon ekmekle tuketirsen tok tutuyor icimdem kasik ve domatws sosu cikiyor

• 1 kg paket makarna 2-2.5 lira. Daha ekonomik.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

Gunujuzde hersey zararli birde avmde calisanlari dusunun ozrllikle kfc mc gibi yerlerde calisanlari hergun hamburger ki hamburger nudodan 40 kat daha zararlidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

Gunujuzde hersey zararli birde avmde calisanlari dusunun ozrllikle kfc mc gibi yerlerde calisanlari hergun hamburger ki hamburger nudodan 40 kat daha zararlidir

anladım sağ olun
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Dışarıda yiyeceğim. Evde olsaydı evet öylesi makul idi.
  • bi kere nudo yemeye çalıştım iğrençti nasıl yiyorsunuz o şeyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fishkopf

bi kere nudo yemeye çalıştım iğrençti nasıl yiyorsunuz o şeyi ?

bildiğimiz hamur işi. belki yanlış yapmışsınızdır. belki sevmeyebilirsiniz ama iğrenecek/yiyemeyecek bir durum oluşabileceğini sanmıyorum.
  • geçenlerde a101 den poşet nudıl aldım. soslar gerçekten iğrençti. acayip kokuyor ve oldukça tuzlu. ayrıca sos poşetlerinin üstünde yazan dili çözemedim. büyük ihtimal ithal sos. ayrıca eriştesini de kedilerin önüne koydum, normal makarnayı şapır şupur yutan 4 tane kedi koklamadıl bile... 1 gün boyunca durdu erişte yerde. sonra çöpe attım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.