Şimdi Ara

NUDO Sağlıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zararli tabii ki tadini guzellestirmek icin monosodyum glutamata abaniyorlar sakin boyle bir sey yapma.Kendin yap makarnani daha saglikli en azindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

araştırın derken? katkı maddeleri vs mi?

yani soyle hocam ben bi ara her gun yiyordum ve sagliksiz degil yani nudo dan supheleriniz varsa bunu size oneririm pekte tad farki oldugunu dusunmuyorum

• Her gun yersen 1 haftaya tiksinirsin ve saglikli oldugunu dusunmuyorun

• zararını bilmem ama bi süre sonra sıkılırsın mideni bile bulandırır. bende gece acıkınca makarneks yiyodum domatesli çok güzel oluyodu. ama şuan versen yarısını bile yiyemem

• kendi internet sitesinde monosodyum glutamat olmadığı yazıyor ve yalan yazabileceklerini sanmam ama tabiki bundan emin değilim. ben öğlen yemek için istiyorum yani evde olmuyorum.
  • aslında her gün demem yanlış. her günden kastım hafta iç idi ve 1-2 gün nudo yemezsem muhtemelen haftada 3 gün.
  • quote:

kendi internet sitesinde monosodyum glutamat olmadığı yazıyor ve yalan yazabileceklerini sanmam ama tabiki bundan emin değilim. ben öğlen yemek için istiyorum yani evde olmuyorum.

Evden makarna yapıpı götürsen olmaz mı en azından sağlıklı.
    Yaş kaçtı?
  • quote:

bunu öğle yemeklerinde yemek için istiyorum. ekmek arası götürmek olmuyor. yemekhane iyi değil ve pahalı. fast food da malum zararlı.

Onuny yerine 5 liraya bimden ton balığı alsan yanınada ekmekle yesen daha iyi değil mi hem protein alırsın?
    5 lirada 2 tane var 2.5 2.5 yani aynı hesap
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

kendi internet sitesinde monosodyum glutamat olmadığı yazıyor ve yalan yazabileceklerini sanmam ama tabiki bundan emin değilim. ben öğlen yemek için istiyorum yani evde olmuyorum.

Evden makarna yapıpı götürsen olmaz mı en azından sağlıklı.
    Yaş kaçtı?

17, soğuk makarnayı sevmiyorum.
  • quote:

Normal veya bilinen adıyla çin tuzu vede çok zararlıdır hiç kimse yazmaz burgerkinde kfc de hepsinde var

• birşey olmaz brnim çinli arkadaşlar günde 2 öğün yiyorlar hepsi benden diri

• quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

quote:

Normal veya bilinen adıyla çin tuzu vede çok zararlıdır hiç kimse yazmaz burgerkinde kfc de hepsinde var

Evet onları biliyordum, peki sağ olun.

@Ayhan. Tadı güzel, öyle ahım şahım doymuyorsun ama açlığı bastırıyor.
  • makarneks gibi boya katmıyorlar içine, yedim güzeldi.ama yağ dedikleri paket bildiğin kimyasal.o yağ yerine evdeki tereyağı katsan daha leziz, daha sağlıklı olur ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

makarneks gibi boya katmıyorlar içine, yedim güzeldi.ama yağ dedikleri paket bildiğin kimyasal.o yağ yerine evdeki tereyağı katsan daha leziz, daha sağlıklı olur ;)

makarneks de boya mı varmış

NOT: bir süre makarneks yemiştim.

o yağı veya başka hiç bir yağı kullanmasak, tadında pek bir fark olur mu?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler bilgilendirme için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler bilgilendirme için

ne demek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

makarneks gibi boya katmıyorlar içine, yedim güzeldi.ama yağ dedikleri paket bildiğin kimyasal.o yağ yerine evdeki tereyağı katsan daha leziz, daha sağlıklı olur ;)

makarneks de boya mı varmış

NOT: bir süre makarneks yemiştim.

o yağı veya başka hiç bir yağı kullanmasak, tadında pek bir fark olur mu?

tad katar tabi, ama sen bilirsin, suyunu kuru kuru yemek istersen
  • quote:

quote:

fiyatı ne kadar hocam ve doyurucu mu yediysen?

Alış veriş merkezlerinde 2.50 TL. Sanırım her yerde en uygunu bu. 3 tl ye satan da var. Yemeyeli bir süre oluyor. Yarım saat içinde yiyeceğim. O zaman tekrardan sizi alıntılayıp bildiririm. Bu arada bunun küçük pakette olanı da var ama onu ayrı bir tabağa dökmek gerekiyor.

2.50tl ye nereden alıyorsunuz acaba? Ben de sürekli tüketiyorum, 2.75 ödüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Laguz

quote:

quote:

fiyatı ne kadar hocam ve doyurucu mu yediysen?

Alış veriş merkezlerinde 2.50 TL. Sanırım her yerde en uygunu bu. 3 tl ye satan da var. Yemeyeli bir süre oluyor. Yarım saat içinde yiyeceğim. O zaman tekrardan sizi alıntılayıp bildiririm. Bu arada bunun küçük pakette olanı da var ama onu ayrı bir tabağa dökmek gerekiyor.

2.50tl ye nereden alıyorsunuz acaba? Ben de sürekli tüketiyorum, 2.75 ödüyorum.

Migros

• Birisi konu açıp mail atmıştı bulursam editlerim

Edit:http://forum.donanimhaber.com/m_97472096/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 20 Şubat 2015; 21:05:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.