Şimdi Ara

Nubuk kullanımda sonra solar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun timberland nubuk bot almaya gidiyordum yolda geçerken bir scooter mağazasına girip bakayım dedip orda nubuk bakarken adam nubuk almayın belli bir süre sonra renk değişimi oluyor ve kirlendiğinde temizlenmiyor 2 ay sonra ayakkabıyı tanıyamazsın dedi.Bende şuan bot almayı beklemeye aldım siz ne diyorsunuz kullananlar yorum yaparsa sevinirim.

NOT:Arkadaşlar timberland de böle bir sorun olcağını ben sanmıyorum eğer böle birşey olsa dahi ama yinede sizinde yorumlarınızı bekliyorum

• yok mu birsey söyliyecek olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • timberland nubuk botun renk degistirme bozulma olur mu arkadaslar acil cevaplarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: hicretsidan

timberland nubuk botun renk degistirme bozulma olur mu arkadaslar acil cevaplarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

hocam bende nubuk deri greyder bot tarzı ayakkabı aldım yeni. bakımını wolly marka spreylerle yapıyorum. şu vericeğim videodaki adamda aynısını yapıyor.
    http://www.uzmantv.com/suet-ve-nubuk-ayakkabilarin-bakimi-nasil-yapilir

yeşil kundura var optimum alışveriş merkezinde yada diğer büyük alışveriş merkezlerinde ayakkabıcılarda wolly markalı ayakkabı bakım setlerini görebilirsin. bende wolly nin köpüklü temizleme spreyi var.süngere sıkıyorum ayakkabıya sürüyorum çok güzel temizliyor. üstüne su geçirmeye dayanıklı hale getiren adamın elindeki wolly marka spreyi sıkıyorum ve tıpkı ayakkabı eskisi gibi yepyeni bir görünüme kavuşuyor .

edit: birde dostum ayakkabıda kokuyu engellemek için ayakkabı deodorantları var marketlerde de satılıyor herhangi bir ayakkabı deodorantı alabilirsin çok güzel. ben her giymeden önce sıkıyorum hiçbir koku yapmıyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENÇFIRAT -- 4 Şubat 2013; 18:51:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

Orijinalden alıntı: hicretsidan

timberland nubuk botun renk degistirme bozulma olur mu arkadaslar acil cevaplarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

hocam bende nubuk deri greyder bot tarzı ayakkabı aldım yeni. bakımını wolly marka spreylerle yapıyorum. şu vericeğim videodaki adamda aynısını yapıyor.
    http://www.uzmantv.com/suet-ve-nubuk-ayakkabilarin-bakimi-nasil-yapilir

yeşil kundura var optimum alışveriş merkezinde yada diğer büyük alışveriş merkezlerinde ayakkabıcılarda wolly markalı ayakkabı bakım setlerini görebilirsin. bende wolly nin köpüklü temizleme spreyi var.süngere sıkıyorum ayakkabıya sürüyorum çok güzel temizliyor. üstüne su geçirmeye dayanıklı hale getiren adamın elindeki wolly marka spreyi sıkıyorum ve tıpkı ayakkabı eskisi gibi yepyeni bir görünüme kavuşuyor .

edit: birde dostum ayakkabıda kokuyu engellemek için ayakkabı deodorantları var marketlerde de satılıyor herhangi bir ayakkabı deodorantı alabilirsin çok güzel. ben her giymeden önce sıkıyorum hiçbir koku yapmıyor artık

dostum saol verdigin bilgiler icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik mi solar mı ve öneri?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.