Şimdi Ara

Ntvspor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle yöneticilerden ve sizden ricam konuyu bambaşka yerlere götürmeden adam gibi konuşmamız. Zaten çok konu açmam foruma ama bugün birşey dikkatimi çekti.

Az önce Spor Servisi'ni izliyordum. Fuat Akdağ ve M. Demirkol'un olduğu program. Konu bir ara Dün akşamki Fenerbahçe Ülker- Galatasaray Medical Park maçına geldi. Sonra telefonla İ. Kutluay katıldı programa. Maç hakkında yorum yaptı, maçın istenilen seviyede geçmediğine ama kötünün iyisi Fenerbahçenin maçı almasının normal olduğunu söyledi. Buraya dek gayet normal gidiyordu. Ancak daha sonra F. Akdağ Fenerbahçenin Avrupada durumu ne olur diye sordu. İbrahim yorumunu yaptı, yetmez falan ama iyi olacaktır vs dedi. Ben de, şimdi Galatasarayı sorarlar bir de GS hakkında ne diyecek İbrahim diye beklerken birden teşekkür ettiler ve İbrahimi yolladılar.

Resmen şok oldum. Sanki Fenerbahçe dün akşam yabancı bir takımla maç yapmış ve takımı elemiş ve şu an yoluna devam ediyor gibi bir durum oluştu. Dedim acaba benim haberim olmadan EUROCUP'tan mı elendi diye düşündüm. O yüzden mi Avrupada olmadığı için konuşulmadı dedim ama hayır biz de devam ediyoruz.

Galatasaray hakkında ne sunucular ne de İbrahim yaorum yaptı/konuştu. Dedim İbrahim sadece FB yorumcusu mu? Yo hayır o da değil. Baya basketbol yorumcusu NTVSPOR'un.

Şimdiye dek hiç düşünmezdim bu tür birşeyi -ki hala düşünmüyorum- ama ülkenin Avrupa'da devam eden bir takımı hakkında yenilse bile tek bir yorum bile yapmamak düşündürücü.

Neyse baya uzun oldu kusura bakmayın. Konuyu baltalamak adına acayip yorumlarda bulunmazsanız da sevinirim. Ha niye izliyorsun diyeceklere de cevabım 'ne izleyeyim'. Adam akıllı spor kanalı yok. Kahvaltı yaparken bir yandan da izliyordum.

Ha derseniz Fenerbahçe daha üst düzey bir ligde mücadele ettiği için gerek görmemişlerdir yoruma. Susarım elbette.

Havadan nem kapıyorsunuz diye düşünen çok arkadaş var. Önceki Ntvspor konularından hatırlarım. Ama ben şimdiye dek hiç düşünmedim Ntvspor hakkında bu tür şeyler.

Konu kural dışı ise de silebilir yönetici arkadaşlar.

İyi forumlar.

• ibrahim kutluay fenerbahçeli ondandır sonuçta adam fb yi takip ediyor . fuat akdağ ve mehmet demirkol ntvspordaki en temiz yorumculardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jake sully

ibrahim kutluay fenerbahçeli ondandır sonuçta adam fb yi takip ediyor . fuat akdağ ve mehmet demirkol ntvspordaki en temiz yorumculardır.

Elbette haklısın. Ben de severek izlerim ikisini. Dedim ya hiç düşünmem haklarında bu tarz şeyler. Ama İbo FB'li olsa da orada Basketbol yorumcusu olarak bulunuyor. Tama FB'li ama GS hakkında tek bir yorum yapılmaz mı?
  • yine paranoyaklık başlamış hayır adamlar artık doğal olamayacak sürekli düşünecekler fenerbahçe hakkında 2 dakika konuştum galatasaray hakkınad 1 dakika 50 saniye 10 saniye daha konuşayım yok galatasaray hakkında bunları söyledim fenere bunları söyleyelim hayır adam zaten fenerbahçenin oyuncusuydu feneri sorması neden kötü olabilir ki garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

yine paranoyaklık başlamış hayır adamlar artık doğal olamayacak sürekli düşünecekler fenerbahçe hakkında 2 dakika konuştum galatasaray hakkınad 1 dakika 50 saniye 10 saniye daha konuşayım yok galatasaray hakkında bunları söyledim fenere bunları söyleyelim hayır adam zaten fenerbahçenin oyuncusuydu feneri sorması neden kötü olabilir ki garip.

Hayır anlamadınız. Demeye çalıştığım şey FB hakkında sorular sorulurken, neden Gs hakkında hiçbirşey konuşmadılar. Yazdıklarımı tekrar okursanız beni daha doğru anlayacağınızı düşünüyorum. Paranoyaklık demişsiniz bir de. Yazımın başından sonuna dek bugüne dek kanal hakkında hiç böyle birşey düşünmediğimi belirttim zaten.
  • Turk sporunun en objektif yazari fenerbahceli m.demirkoldur . O kadar objektifki feneri tuttugunu ogrenmek cok zor oldu .

Bu yuzden o adama laf yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

yine paranoyaklık başlamış hayır adamlar artık doğal olamayacak sürekli düşünecekler fenerbahçe hakkında 2 dakika konuştum galatasaray hakkınad 1 dakika 50 saniye 10 saniye daha konuşayım yok galatasaray hakkında bunları söyledim fenere bunları söyleyelim hayır adam zaten fenerbahçenin oyuncusuydu feneri sorması neden kötü olabilir ki garip.

Hayır anlamadınız. Demeye çalıştığım şey FB hakkında sorular sorulurken, neden Gs hakkında hiçbirşey konuşmadılar. Yazdıklarımı tekrar okursanız beni daha doğru anlayacağınızı düşünüyorum. Paranoyaklık demişsiniz bir de. Yazımın başından sonuna dek bugüne dek kanal hakkında hiç böyle birşey düşünmediğimi belirttim zaten.

Anladım demek istediğinizi ancak hiçte soru sorulmaya bilirdi programı bende izledim ibrahim kutluay fenerbahçeyi yakından takip ettiği için sorular hep fenerbahçe üzerineydi ancak galatasarayın eski oyuncusu bağlansaydı ben soruların galatasaray üzerinden olacağına inanıyorum.Paranoyaklık konusu da daha önce galatasaraylılar tarafından çokça ntvspor konusu açıldı yok şöyle yapıyor yok böyle diye ben o kelimeyi genel anlamda söyledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digiturk tv8 kayboldu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

Anladım demek istediğinizi ancak hiçte soru sorulmaya bilirdi programı bende izledim ibrahim kutluay fenerbahçeyi yakından takip ettiği için sorular hep fenerbahçe üzerineydi ancak galatasarayın eski oyuncusu bağlansaydı ben soruların galatasaray üzerinden olacağına inanıyorum.Paranoyaklık konusu da daha önce galatasaraylılar tarafından çokça ntvspor konusu açıldı yok şöyle yapıyor yok böyle diye ben o kelimeyi genel anlamda söyledim.

Anladım teşekkürler.

Tabiki siz de haklısınız. SAdece o an garibime gitti. Bunu belirtmek istedim.

İyi forumlar.

• Hocam kesinlikle paranoyak değilisn yazdıkların %100 doğrduru ben çok yakaladım ntvspor'un bu tarz FB taraftarlığını hangi birini yazsam bilemiyorum.FB-GS bayan voleybol maçı yayınlıyor ntv bildiğin fb tv gibi inan çok ufak farklar var FB tv resmen...kadın yorumcu çok belli ediyordu spiker de öyle kadın yorumcu ''Takmımız''dedi yav varmı böyle bir şey ''takımımız''

Bunun dışında bugün kuralar değerlendirilirken ercan taner ve şu bir adam var zayıf bişey Kupa 1 yani Cl de GS-shalke eşleşmesini 5 dk konuştular...Fb -borisov ise derinlemesine 15 dk felan konuştular derinlemesine analizler felan çok belli ediyorlar

çerniç çerniç dışarı vurdu çerniç....Maalesef sayı Galatasaray'ın

• http://www.ntvspor.net/

Şuradaki meireless ile ilgili mesaja bakar mısınız?Destek mesajları yağıyormuş ulan daha 2 gün önce portekiz kamuoyu adamı eleştiri bombardımanına tuttu bugün destek yağıyormuş vay ntvspor vayyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

http://www.ntvspor.net/

Şuradaki meireless ile ilgili mesaja bakar mısınız?Destek mesajları yağıyormuş ulan daha 2 gün önce portekiz kamuoyu adamı eleştiri bombardımanına tuttu bugün destek yağıyormuş vay ntvspor vayyy

Birde o bağlantı hala anasayfada , sitenin anasayfasındaki haberler çok sık değiştiriliyor normalde ama bu haber çok önemli ya!!! sürekli anasayfadan veriliyor.
  • Yav arkadaş madem bu kadar şikayetçisiniz izlemeyin. Bana göre telegol ve beyaz tv fb düşmanı bende izlemıyorum. Neden bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum.
  • Ntv'nin sahibi Ferit Şahenk. Sow'u Fenerbahçe'ye hediye eden adamlardan biri. Bu adamın trafsız yayın yaptırmasını beklemek yanlış olur.

Ntvspor
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Yav arkadaş madem bu kadar şikayetçisiniz izlemeyin. Bana göre telegol ve beyaz tv fb düşmanı bende izlemıyorum. Neden bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum.

Piyasadaki en eli yüzü düzgün spor kanalının Fener lehine yayın yapması ben dahil çoğu GS'liyi sinir ediyor. Ntvspor'a denk bir tarafsız kanal olsa onu izlerim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

quote:

Orijinalden alıntı: devito

Yav arkadaş madem bu kadar şikayetçisiniz izlemeyin. Bana göre telegol ve beyaz tv fb düşmanı bende izlemıyorum. Neden bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum.

Piyasadaki en eli yüzü düzgün spor kanalının Fener lehine yayın yapması ben dahil çoğu GS'liyi sinir ediyor. Ntvspor'a denk bir tarafsız kanal olsa onu izlerim zaten.

Ona bakarsan ntvsporun spor müdürü Haluk Yürekli değişmediyse tabı. Adam hasta gs lı. Hatta bır spor muhabırı azız yıldırıma nasıl kufur edılecegıne daır taraftarı nasıl organıze ettıgının videosu bıle vardı. Bunu yaptıranda ntvsor muhabırıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Fenerbahçe tırt bir kupada değil Euroligde oynuyor. İbrahim Kutluay Fenerbahçenin oynadıgı bütün maçları izledi ve yorumladı. Bundan olabilir mi?

Galatasaray basketbol takimi,Fenerbahce futbol takiminin ayarinda ki bir kupada oynuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ntvspor çoktandır fb tv olarak yayın yapmakta. dikkat edin uzun zamandır hafta sonları fb voleybol takımlarının maçlarını yayınlamakta.uygun yayın saaati hep mi fb maçlarına denk gelir arkadaş

ayrıca ş.ligi yayın olayında galatasaray taraftarını kandırmaya çalıştıklarını da unutmadık
  • Kısacası; Demirören ve Doğuş grubu medyasını okuma izleme dinleme
  • Fb Tv'nin yapmadığı yayını ntv-ntvspor gece 1'e kadar yaptı dün gece.Sanarsın ki bombalı saldırı falan düzenlendi..
  • iyide Fenerbahce Ulker - EUROLEAGUE'de oynaniyor.

Basketbolda Eurolegue disinda diger turnuvalara ilgi yok,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.