Şimdi Ara

Ntv ismet yılmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Universite sistemi uzerine konuşuyor bitmeden açin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üniversite sınavından bahsederse uplayın.
  • Bu sene uygulanacak dedi
  • Öss sistemine donulmus demekki 180 soru olur kac dk verirler bilinmez

• ryanfl R kullanıcısına yanıt
    Dedi mi gercekten

• Tek sinav bu yil uygulanacak dedi baska neler dedi beyler hepsini izleyen varsa özet gecsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Bkooper

Tek sinav bu yil uygulanacak dedi baska neler dedi beyler hepsini izleyen varsa özet gecsin

Yok başkanı nın dediğini tekrar etti ygs lys kalktı tek sınav olcak dedi bide bu sene olcak dedi kolay sorarlarsa haksızlık rekoru kırarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atatürk ve Ali Rıza Paşa
    14 yıl önce açıldı
    Cem Yılmaz bitmiş
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühendislikyolunda

quote:

Tek sinav bu yil uygulanacak dedi baska neler dedi beyler hepsini izleyen varsa özet gecsin

Yok başkanı nın dediğini tekrar etti ygs lys kalktı tek sınav olcak dedi bide bu sene olcak dedi kolay sorarlarsa haksızlık rekoru kırarlar

Soru sayisini falan aciklasalar da kurtulsak artik

• quote:

quote:

quote:

Hocam degisen birşey olmayacak önümüzde 9ay var millet bu ay içerisinde olimpiyatci çıkar varya rekabet daha zorlasacak artık odtü ye gitmek daha zorlaştı bide kolay sorarlarsa temel liselerin obplilieri uçacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam degisen birşey olmayacak önümüzde 9ay var millet bu ay içerisinde olimpiyatci çıkar varya rekabet daha zorlasacak artık odtü ye gitmek daha zorlaştı bide kolay sorarlarsa temel liselerin obplilieri uçacak

Haklisin 9 ay boyunca adam gibi çalışan herkes ODTÜ seviyesine gelir

Ama martta ara bir sınav olmadığı için birakan ve sikilan cok fazla kisi olur.

Umarim lys derslerini zor sorarlarda obp fazla etkilemez.

• Aslinda sistem fena değil. Tek istedigim matematik sinavinin kolay-orta-zor olmasi.

Ntv ismet yılmaz

• Tek sınavdan kastı 1 gün mü? Yoksa haftasonu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skipper..

Tek sınavdan kastı 1 gün mü? Yoksa haftasonu mu?

hocam galiba ilk günü matematik felan sayısal dersler ikinci günü tarih coğrafya felan sınav tek sınav olmuş ygs lys birleştirildi
  • niggali N kullanıcısına yanıt
    öyle birşey demedi direk tek sınav dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggali

quote:

Orijinalden alıntı: Skipper..

Tek sınavdan kastı 1 gün mü? Yoksa haftasonu mu?

hocam galiba ilk günü matematik felan sayısal dersler ikinci günü tarih coğrafya felan sınav tek sınav olmuş ygs lys birleştirildi

Anladım hocam saolasın. Fkb ye çalışasım gelmiyor şimdi. 14 fasikül var fizikten kaç soru çıkacak sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrs.Scientist

öyle birşey demedi direk tek sınav dedi

tamam ama sınav iki gün olacak dedi cumartesi tam gün pazar öğlene kadar ??
  • niggali N kullanıcısına yanıt
    Abi ben mi yanlış anladım , tek sınav demek her branş tek sınava girecek ama her branş farklı saatte girecek ? Oturum oturum öss mantığı ama oturumlar sayısallar , eşit ağırlıklar ve sözeller kendi aralarında olmak üzere yapılacak ? Yani sayısalsın ben cumartesi mat ve türkçe pazar günü fene girmicen cumartesi bitiriceksin , öğleden sonra eşit ağırlık , pazar günü sözel gibi değil mi?
  • quote:

Abi ben mi yanlış anladım , tek sınav demek her branş tek sınava girecek ama her branş farklı saatte girecek ? Oturum oturum öss mantığı ama oturumlar sayısallar , eşit ağırlıklar ve sözeller kendi aralarında olmak üzere yapılacak ? Yani sayısalsın ben cumartesi mat ve türkçe pazar günü fene girmicen cumartesi bitiriceksin , öğleden sonra eşit ağırlık , pazar günü sözel gibi değil mi?

aga öyle olabilir galiba
  • quote:

Şöyle olabilir.

Cumartesi sabah Türkçe ve temel matematik (belki sosyal) buna herkes girecek. Cumartesi öğlen mat-2 oturumu.

Pazar sabahı fen oturumu, pazar öğlen edebiyat-tarih-dil sinavlari.

Her sekilde sinavlar cakisiyor...

Yada cumartesi sadece Türkçe ve temel mat sinavi yaparlar. Alan sinavlarinin hepsini pazar günü yaparlar.

• BEYLER HERKESE H.o limit yayınlarının tahminide tutar söyliyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.