Şimdi Ara

Cem Yılmaz bitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erşan Kunerinin ilk sezonunu zar zor bitirebilmiştim 2.sezona bakayım dedim de ilk bölüme 20 dk zor dayandım,oyunculuk berbat,espriler berbat bir dönem bu kadar iyi filmler gösteriler yapan adam nasıl bu kadar düşmüş anlamıyorum,rezillik resmen,ergenliğe yeni girmiş ilk defa cinselliği keşfetmiş ortaokul çocuklarının birbirlerine yaptığı şakalardan ibaret dizi.

Bu adamlardaki para hırsını da anlamıyorum,şimdi işi bıraksan torunun torunun torununu hiç çalışmadan büyük zenginlik içinde yaşatacak kadar paran var,çok güzel filmler stand uplar yaptın bunlarla anılmak varken bu rezillik nedir cidden,artık yapamıyorsan bırak gitsin,zorlamanın manası ne

• Liseye giderken kitabını almıştım kitaba aldığı arabaların listesini koymuş daha ünlü bile değildi o zamanlar 80 tane filan araba değiştirmiş. Gelen parayı yiyince böyle boş içerik üretmek zorunda kalıyo demekki. 2010larda falan bozmaya başladı orda bıraksa iyidi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilk bölüm gerçekten de dediğiniz gibiydi hocam ama diğer bölümler fena değil. Özellikle Nekeş Hayat güzel olmuş benim şahsen.

• Adam nabza göre şerbet veriyor. Millette artık böyle şakalardan hoşlanıyor demekki ona göre içerik çekiyor adam. Eskiden daha özgürdü ama şimdi dizinin bütçe kaygıları vs artmıştır mecbur bağlı kalacak bir senaryoya. Standupta kaybedecek bir şeyi yoktu zaten sıfır maliyetti dizi ona benzemez.

• Cem alim bitmis okudum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cem Yılmaz taa ilk senelerinden beri millete ad hominem yapan biri, sürekli "Cem Yılmaz'a gülmeyen kişiler" diye laf sokuşturup milleti ötekileştiriyo ki hiç çatlak ses çıkmasın, herkes ona komedinin tanrısı muamelesi yapsın.

yaptığı tespitlerin bi kısmı doğru, diğer bi kısmı ise %100 gerçek dışı.

mesela: "erkekler kız arkadaşlarını geceleri telefonla neden ararlar" tespiti, ve: "FBI seni takip edip ne yapacak" tespiti, ikisi de gerçekle alakasız tamamen kafadan uydurulmuş tespitler.

ayrıca "tespit" denilen şey doğası gereği kakır kakır güldürecek bişey değil. çok zekice bi tespit duyduğumuzda gülümseriz ya da en fazla bi kez güleriz. stand up gösterisindeki gibi 3-4 dakka kahkaha atmayız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hollywoon'da zengin aktör uçaklara ilgi duyuyo diye farklı uçak üreticilerinden ufak-tefek 100 tane farklı uçak almıyo. onun yerine evinin bahçesine yolcu uçağı pisti yaptırıyo, kendine bi yolcu uçağı alıyo, bi savaş uçağı alıyo, gidip yolcu uçağı pilotluğu lisansı alıyo. adam ilgi duyduğu şeyin zirve noktasını yaşıyo.

Cem Yılmaz'ın sayısız farklı marka aracını 30 senedir bir milyar defa basına servis ettiler, PR için bence. sempatik de durmuyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sami yusuf büyük sanatçı
    3 ay önce açıldı
    OKAN BAYÜLGEN'İN BOYU KAÇ?!?!?!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.