Şimdi Ara

NTFS İLE FAT32 Karşılaştırması?_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.BEn genelde Fat32 kullanıyorum.VEri yedeklemek + ghost için fat32 kullandım hep.Bu ay laptop alıcam kısmetse..
    Onda NTFS kullanmayı planlıyorum.Acaba artıları eksileri neler biliyo musunuz?
    YAni NTFS daha mı hızlı aktarım yapıyor.İlgisi yok sanıyorum ama...

Herkese iyi akşamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackblue -- 3 Mayıs 2006; 20:24:26 >

• NTFS dosya sistemi Fat 32 ye göre hızlı ve güvenli.Üstelik harddiski çok verimli kullanıyor.NTFS nin en önemli üstünlüğü ise tek başına 4 GB tan büyük olan dosyalarıda alabilmesi. Tek başına 4 GB tan büyük olan dosyayı Fat 32 desteklemiyor.Yani şu an en iyi dosya sistemi NTFS dir.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

NTFS dosya sistemi Fat 32 ye göre hızlı ve güvenli.Üstelik harddiski çok verimli kullanıyor.NTFS nin en önemli üstünlüğü ise tek başına 4 GB tan büyük olan dosyalarıda alabilmesi. Tek başına 4 GB tan büyük olan dosyayı Fat 32 desteklemiyor.Yani şu an en iyi dosya sistemi NTFS dir.

Açıklama için saol
    Ozamn laptop alınca laptopta NTFS olur zaten büyük ihtimal...
    Kendi masaüstümüde NTFS yaprım.

* Sıkıştırma

* Disk kotaları

* Şifreleme

* Bağlantı noktaları

* Uzak depolama

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • sistemin XP ise NTFS kullan
  • niye ki?
    quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

kendi sahsi gorusum ide hdd kullaniyorsan kesinlikle FAT32 derim.Ama sata hdd icin ntfs en iyi secenekdir.
  • ben ntfs den nefret bile etmeye basladim cunku bizim bilgisayar kursunda pc lere deep freez kurmamiz lazim ama ntfs sitemli bir hdd ye deep freez kurdunmu windaws acilmiyor pc yi hep resetliyor o yuzden nntfs sistemini sevmiyorum

Fat32'nin artıları : Dos (artıdan sayılırsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 8 Mayıs 2006; 19:01:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.