Şimdi Ara

Nova Launcher prime 0,59 tl (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
8
Favori
12.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede benzer durum oldu kartım tanımsız gözüküyordu tekrar tanımladım 1 dolar cekti uygulamayı iade ettim 1 doları iade etti ama kart tanımlı kaldı tekrar aldım uygulamayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibine tesekkur ediyorum ayın 10 unda 10 tlye alacaktim piyango gibi oldu benim için tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım bitane

• Pil tüketimiyle iligli gelen sorulara şöyle bir yanıt verebilirim. Yaklaşık bir buçuk saattir nova launcher ile oynuyorum, pil tüketimine hiç etkisi yok görünüyor.
  • En iyi launcher kesinlikle. Hızlı stabil tavsiye ederim. Yıllardır kullanıyorum.

• Samsung telefonunuz varsa ve yavasliktan şikayetçi iseniz ilaç gibi gelecektir

• bende aldim ama 1 dolar cekti hesaptan.
  • Takip.
  • Ayarlarını yaptım ve gerek tasarım olsun gerek hız olsun çok beğendim . Şiddetle tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

1$ a alan tek kişi benim sanırım 60 kuruşluk şeye tıklıyorum 1$ yazıyor arkadaş, bir düzeltemedim gitti, bende aldım

Senin market amerika mi? O yuzden olabilir nor alde 0,59 tl yazmasi gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

Enpara ile 29.5 kuruşa geliyor. Ölücülükte son nokta. teşekkurler

Enpara 30 kuruş indirim mi yapıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

1$ a alan tek kişi benim sanırım 60 kuruşluk şeye tıklıyorum 1$ yazıyor arkadaş, bir düzeltemedim gitti, bende aldım

Senin market amerika mi? O yuzden olabilir nor alde 0,59 tl yazmasi gerek

Türkiye ama wallet adresi amerika da kalmış, bir arkadaş pm attı düzelttim, önceden pek çok alışverişim oldu fakat böyle bir sorunla karşılaşmamıştım hiç

• Yıllardır istikrarlı kullandığım tek uygulama belki de direk aldım.Enpara ile almayı da ihmal etmedim.Aradaki 29 kuruş önemli.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Aylık 300 lira mı neye kadar yarısını Enpara karşılıyor bu tür market uygulamalarının Android Ios farketmeksizin...
    Mesela 45 lira olan iGo gps uygulamasını 22.5 a alabiliyorsunuz...
  • Aldım fakat biraz kullandım da kişiseltirmek için veya herşey için ek olarak eklentiler yükletiyor.Onun dışında çok akıcı fakat zenfone 2 kullanıyorum inanın asusun arayüzü gibisine hiç bir firmada rastlamadım.Ne sony ne samsung ne de lg'de.Hemen kaldırdığım için programı anında geri ödeme yaptı miktar komik olsada insan takdir ediyor.
  • Haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim.

• Eskiden Apus launcher kullanıyordum sanki telefonu çok kastırdı ordan Google Now'a geçtim niyeyse sarmadı, Solo'ya geçtim ondada aradığım ferahlığı bulamadım en son öylesine CLauncher duruyordu. Nova çok popüler ona mı geçsem diye bakıyordum ki konuyu gördüm Paypal ile satın aldım kurdum kullanıyorum şimdilik bi şikayetim yok iyi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Aylık 300 lira mı neye kadar yarısını Enpara karşılıyor bu tür market uygulamalarının Android Ios farketmeksizin...
    Mesela 45 lira olan iGo gps uygulamasını 22.5 a alabiliyorsunuz...

50 tl ye kadar karsiliyor yarisini
    50 tl ustu 25 tl standard..

• Redmi note 2 de kullanan var mi..
    Miu ile devam mi yoksa..

• Nova prime kullandim avea mobil odeme kampanyasiyla ucretsiz almistim ama bir kac gun icinde sildim farkli launcherlar da denedim hepsi ayni sonuc bir kac gun sonunda kaldirdim. Size tavsiyem Line Launcher cok guzel bir launcher cok begendim hem gorsel olarak cok iyi hem de hiz olarak sikintisiz bir deneyin derim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.