Şimdi Ara

Nova Launcher prime 0,59 tl (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
441
Cevap
8
Favori
12.843
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • silinince tekrar para mı vermemiz gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • töbee tövbee aldıkya durup dururken iyimi yaww.
  • englishmuallim kullanıcısına yanıt
    Nova'nın tasarımı ilk yüklediğimde aşırı kötü gelmişti ve silecektim, sonra ayar kısmını biraz kurcalamak istedim ve sonuç inanılmaz. Nova'nın asıl özelliği istediğimiz gibi şekillendirmeye açık olması sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AugKunzee

Arkadaşlar widget sayfasını bulamıyorum. Ayrıca Uygulamalar İsme göre sıralı bu ayarı nasıl değiştiricem yardım lütfen

Widgetler için ekrana parmağını basılı tut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • englishmuallim kullanıcısına yanıt
    Nova ile diğer launcherlara hepsi aynı dersen büyük ayıp edersin. Özelleştirme adına tüm imkanları sunan ve bunu en stabil şekilde sunan novadır yıllarca. Neredeyse tüm ikon paketleri ve tema paketleri ile uyumludur.

LINE launcher eski adıyla dodol du bu, çok fazla özelliği barındırıyor daha renkli ve birçok şey ek paket olarak değil içerisinde bulunuyor ama Nova kullanırkenki hazzı vermiyor bana açıkcası :) Garip çinli icatları gibi..
  • Darısı IOS'e.

• Kötü değil de ne biliyim biraz fazla sanki çok uğraştırıyo adamlar kişiselleştirmenin dibine inmiş, sayfaları gösteren küçük noktaların bile rengini değiştiriyosun falan.

Not: Parmak hareketleriyle bişryler yapması güzel olay

• quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Aldım fakat biraz kullandım da kişiseltirmek için veya herşey için ek olarak eklentiler yükletiyor.Onun dışında çok akıcı fakat zenfone 2 kullanıyorum inanın asusun arayüzü gibisine hiç bir firmada rastlamadım.Ne sony ne samsung ne de lg'de.Hemen kaldırdığım için programı anında geri ödeme yaptı miktar komik olsada insan takdir ediyor.

lenovo launcher

• icon paketi tavsiyesi:

Glim Lite
    Kent
    Polycon
    Candycons
    Retro
    Rugos ID

Hepsi ücretsiz, yine google play'den indireceksiniz.
  • powe33 kullanıcısına yanıt
    bende de lg g3 var kararsız kaldım cogu özellik zaten bizim telefonda var gibi
    menu kısmı bende tek sayfadan olusuyor oyunlar haber spor diye hep klasorlerdim menuye girince kasma falan yapmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4libu

bende de lg g3 var kararsız kaldım cogu özellik zaten bizim telefonda var gibi
    menu kısmı bende tek sayfadan olusuyor oyunlar haber spor diye hep klasorlerdim menuye girince kasma falan yapmıyor

Aynen g3e gerek yok almadim ben. 3 gb ram fazla bile hem çift tik acma kapamaya alistim ben

• Arkadaşlar 0.59 yazısına tıkladığınızda 0,99 $ hatası alanlar için çözümü anlatıyorum. Google wallet hesabınıza gidiyorsunuz. Sağ üt köşeden ayarlar / ev adresi düzenle 'den ev adresinizi girin .Ardından sözleşme değişti diyecek. Onaylayın ve tekrar deneyin.
  • Yorumları okuyamadım fakat kullanmayan varsa ve düşünene varsa kesinlikle 1 saniye bile düşünmesin, kullandığım en iyi launcher. Felaket kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canguler917

quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Aldım fakat biraz kullandım da kişiseltirmek için veya herşey için ek olarak eklentiler yükletiyor.Onun dışında çok akıcı fakat zenfone 2 kullanıyorum inanın asusun arayüzü gibisine hiç bir firmada rastlamadım.Ne sony ne samsung ne de lg'de.Hemen kaldırdığım için programı anında geri ödeme yaptı miktar komik olsada insan takdir ediyor.

lenovo launcher

P70'de kullanmak için alınır mı sizce bu launcher. Gayet beğeniyorum ama aklımı çeldi bu nova da :)

Edit: Neyse aldım enparayla 30 kuruşa geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 8 Aralık 2015; 23:07:38 >

• Note 4'te kullanıyorum. Telefon canavar gibi. Sıkıntılı Touchwiz sırıtmıyor telefonda. Ancak Touchwiz verilen alanı o kadar kötü kullanıyorki. Sırf bu yüzden Nova kullanıyorum ve gayet mutluyum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah
  • Kaçmaz. Aldım hemen 30 kuruşcuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

silinince tekrar para mı vermemiz gerekiyor

Tabi ki hayır. O gmail hesabına tanımlanır aldığın uygulama. Telefonu değiştirsen bile aynı gmail hesabıyla giriş yaptığın sürece yeni teline de yükleyebilirsin önceden aldığın her uygulamayı.. Bir kere al istediğin telefonda, tablette kullan yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Redmi note 2 de kullanan var mi..
    Miu ile devam mi yoksa..

Bem kullanıyorum. Özelleştirmeleri çok güzel. Bildiğin değişiyor telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

1$ a alan tek kişi benim sanırım 60 kuruşluk şeye tıklıyorum 1$ yazıyor arkadaş, bir düzeltemedim gitti, bende aldım

Hocam zarar büyük buyrun sıcak fırsatlara.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.