Şimdi Ara

'Nova 3' yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Gameloft'un geliştirdiği ve mobil oyuncuların büyük beğenisini kazanan Nova serisi yeni bir devam oyunu ile geliyor.

İlk iki oyunu kaliteli grafikleri, aksiyon dolu sahneleri ve doyurucu içeriği ile büyük bir başarı yakalayan nova serisinin üçüncü oyunu hakkında henüz kesin bilgiler bulunmasa da seriye yakışır bir oyun olacağı belirtiliyor.

Gameloft tarafından tanıtım videosu yayınlanan Nova 3 için kesin bir çıkış tarihi belirtilmedi.

• güzelimiş
  • beklenilen oyun geliyor
  • iyi haber :)
  • Resmi görünce Crysis 3 sandım.
  • orjinalini aldığım nadir oyunlardan biri :)
  • Online oynamaktan normali bitiremedim merakla bekliyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geliyor halo cakmasi
  • Gameloft yemeden içmeden oyun çıkarıyor herhalde. Televizyon dizisine bağladı her hafta 1 oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 25 Nisan 2012; 23:22:08 >
  • Değişik güçlere sahip suitli ilk oyun Halo'dur. Her ne kadar çıktığı dönemde müthiş grafikler, mükemmel fizik motoru falan olmasa da gözümde en iyi suitli oyun Halo'dur gözümde.
  • Umarım dh3 gibi batirmazlar seriyi.
  • Mobil oyunlar da iyice kendini geliştirmeye başladı. Pc ve konsol oyunlarını yakalayamadık bari mobil oyunların standardı çok ileri gitmeden şimdiden yakalarsak bir şeyler olabilir bu ülkede diyorum ama sanki bunda da hafiften geç kalmışız.
  • bu oyunu da ücretsiz yapıp içindeki herşeyi paralı yapacaklar.gameloft resmen soymaya çalışıyor insanları
  • Daha önce hiç adını duymamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

bu oyunu da ücretsiz yapıp içindeki herşeyi paralı yapacaklar.gameloft resmen soymaya çalışıyor insanları

Free to play öğeleri olacaktır içinde ama inşallah rahatsız edici derecede olmaz. İnanın artık F2P öğesi olmayan oyunları özledim. Her dakka bişi satmaya çalışıyorlar oyun zevki filan kalmıyor. Para ile alabildikten sonra başarmanın neresi zevkli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

Resmi görünce Crysis 3 sandım.

+1
    Aynı şekilde ana sayfada bende görünce gözüme çarptı.
    Video'nun sonunda o karakter oradan sağ çıkmış ise buna "OYUN" denir :D :D
  • nova diye oyun mu çıkmış la
  • Resmi ilk gördüğümde Crysis'in nanosuit'ini andırdığı fikri geldi aklıma. Lâkin videoya bakılacak olursa oyun özgün bişey olacak sanırım.
  • retina ipad de nasıl oynanıra acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

bu oyunu da ücretsiz yapıp içindeki herşeyi paralı yapacaklar.gameloft resmen soymaya çalışıyor insanları

Free to play öğeleri olacaktır içinde ama inşallah rahatsız edici derecede olmaz. İnanın artık F2P öğesi olmayan oyunları özledim. Her dakka bişi satmaya çalışıyorlar oyun zevki filan kalmıyor. Para ile alabildikten sonra başarmanın neresi zevkli ?

Oyun ici cogu parali esyayi artik telefona root yetkisi vererek hile ile rahatca yapabiliyorlar. Ben su anda bu durumun onune gecebilen tek oyun gordum oda sims 3. Nasil oldugunu merak edenler gamecih diye arastirabilir. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.