|
Nothing’in Türkiye’de üretilecek ilk telefonu belli oldu: CMF Phone 1

-
-
2+2 sene çok sert bir hareket. 4 sene garanti olayına ön ayak mı olurlar acaba?
-
Modüler olması ile benim çok beğendiğim bir marka umarım bu çizgide devam eder
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LG / EVOFONE ve teknik servis zihniyeti.
" GOOGLE "
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
LG ve EVOFONE mu?
10 yıl geçti dünya değişti.
Evofone en büyük xiaomi distributoru, Xiaomiyi TR ye bunlar getirdi denebilir. Tecno da bunlarda üretimine kadar, şimdi Nothing de üretecekler.
LG mi kaldı
-
Realmi ve GT2 PRO ,
DH ana konu.
hocam realmi ve gt2 pro nun evofone ile alakası ne anlamadım. adamlar realme servisi değilki.
siz doğru posta mı yazıyorsunuz nedir? link atın bakayım bi.
-
Ürün alırken servisine değil , ürün son kulllanıcı ve hatta donanımhaber ana konusuna bakın,
Evofone sahibi ve tüm kadrosu değişmedi ise , ve donanımhaber deki son 15 yıldaki tüm android cihaz ana konularını okumuyorsanız benim söylemlerim size uzak gelebilir.
Şikayet var.com / Samsung 43" 4k smart monitör başlıklrına bakın mesela , demek istediğimi farklı bir örnekle anlatmış olurum belki.
Teknik servis işi ülkemiz de içi boş bir süreçtir bazı ( bu örnek gibi ) firmalar adına. Bu telefon iyi çıkarsa çıkmıştır yoksa garanti işine bakarak elektronik cihaz alınmaz.
Bir cihazı Türkiye ye getirnekle , o cihaza aksesuar , yedek parça , teknik servis hizmeti vermek çok farklı şeyler ))
DH 'de @ zayıfbatarya eminim daha çok ( toplam 5 üye var ) cihaz getirip , daha sağlam _ güvenilir destek veriyordur.
Sen iki cihaz parasını , sadece garanti var diye ( bazı modeller için yazıyorum ) veriyorsan kolaylıklar dilerim.
Eski telefonu üretmek mi? Hiç başlamadan tası tarağı toplayıp gitsinler, zaten ucuz da değiller.
-
TEKRAMARKET , şikayet var.com
Garantili ürün ve güya servis var )))
10 ay öncesine ait bir telefonun Türkiye'de üretilmesi bence yasaklanmalıdır.
-
9999? olursa iki tane alırım
-
Aracın tabanını yere sürtmüşsünüz
Diye
Elektrikli araç bataryalarının garanti dışı bırakıldığı
15.dünya ülkesinde, 4yıl değil 14yıl garanti olsa ne olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ingiliz telefonu alacağıma, başka da şansım yoksa gider general mobil ya da reeder alırım.
-
Doğrusu; ‘ Türkiye’de üretilecekmontajlanacak ilk telefon modeli Nothing CMF Phone 1 olacak. ‘
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk defa duyduğum bir marka.
Umarım rekabetçi fiyatlarla gelir.
-
Yanlış hatırlamıyorsam bu cihaz modeli Hindistan'da patlamıştı, mecazi anlamda değil ama gerçekten patlamıştı. Ayrıca Phone 2 Pro, Nothing Phone (3a) ve (3a) Pro çıktı üstüne, bunlar geçen seneden kalma cihazı mı getiriyorlar veya üretiyorlar? Şaka gibi...
-
Yatırım yapacak bir şirket neden bu kadar gömülür akıl alır gibi değil.
-
yanlışın var hocam milli gururlarımız reeder ve togg ile karıştırıyorsun.Montajı yapan firma onlar, Nothing direk üretim yapıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X