Şimdi Ara

Noterde araç satışı yapamadık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün (13.04.2015) şehirdışından bir alıcı aracımı almaya geldi, herşey tamam, gittik notere eleman sistem çöktü düzelmesini bekliyoruz dedi, saat 1 den akşam 5 e kadar bekledik sistem gelmedi, alıcı arkadaş da zaten işinden zor izin almış aracı alamadan geri gitti, birdaha da gelir mi bilemem, malumunuz bilgi çağı uzay çağı internet çağı artık siz adlandırın işte böyle bir çağda yaşıyoruz, güzelim memleketimde halen işler aksıyor, bu durumu yaşayıp kıl olan başkaları da vardır elbet, ben lafı fazla uzatmak istemiyorum, belki benden daha fazla kıl olmuş birileri çıkarsa da burada desteklerim....

Not: bize denilene göre bugün tüm Türkiye de nüfus müdürlüğü kontrol sisteminde sorun varmış ve öğleden sonra hiçbir yerde satış yapılamamış, bilemem....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 13 Nisan 2015; 19:49:02 >

• Bugün haberlerde geçti adamlar noter onaylı sahte vekaletname düzenleyip başkasının arsasını birine satmışlar.rakam 1 milyon 150 bin.

Dolandırıcılar şebeke kurmuş,tapu ve nüfustaki bilgilere istedikleri gibi ulaşıp milleti mağdur ediyorlar üstelik elini kolunu sallayarak geziyorlar

Ortada devlet, kamu düzeni yok aksırana tıksırana kadar zıkkımlanan bir zevat var
  • 2 ay önce araç satarken başıma geldi
    mahalledeki noter sistem yok dedi
    alıcıyla 45 dakika bekledikten sonra kadıköye indik ve noterde sorunsuz satışı verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulke genelinde elektrik kesiliyor da sistemin cokmesine mi sasiyorsunuz? Sonra televizyonlarda kafasi buyukler cigiriyor telefonlarimiz dinleniyor diye.

Nerdeyse radyoyla oynayip polis telsizi dinleyecez adam televizyonda neyden bahsediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Ulke genelinde elektrik kesiliyor da sistemin cokmesine mi sasiyorsunuz? Sonra televizyonlarda kafasi buyukler cigiriyor telefonlarimiz dinleniyor diye.

Nerdeyse radyoyla oynayip polis telsizi dinleyecez adam televizyonda neyden bahsediyor.

10 ysşındayken evdeki radyo ile dinlerdim zaten
    ama o zamanlar (1987) sovyetlerin şifreli radyo yayınları daha çok ilgimi çekerdi

• iniyesta kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde alım-satım-takas için garantili takasbank sistemi kurulmadıkça dediklerin doğru.

Kimse kimseye ne alırken, ne satarken güveniyor. Çünkü devletine güvenmiyor yani sistemine malesef.

Halbuki iş çok kolay bak araç satışının fiyatın 110 liraya çektin hızlıda olabiliyor. Demekki istesek çok şey hızlı olabilir. Bu noeterde araç satımı için emniyetin veri tabanına ulaşması gerekiyor bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Ülkemizde alım-satım-takas için garantili takasbank sistemi kurulmadıkça dediklerin doğru.

Kimse kimseye ne alırken, ne satarken güveniyor. Çünkü devletine güvenmiyor yani sistemine malesef.

Halbuki iş çok kolay bak araç satışının fiyatın 110 liraya çektin hızlıda olabiliyor. Demekki istesek çok şey hızlı olabilir. Bu noeterde araç satımı için emniyetin veri tabanına ulaşması gerekiyor bildiğim kadarıyla.

nüfusa bağlanamıyormuş muş muş vs.... dandik sebeplerle arabayı satamadım deli oldum yaw bakmayın böyle sakin yazdığıma o an önüme çıkana girişecek havadaydım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 13 Nisan 2015; 20:14:01 >
  • başka noter yok muydu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frender

Bugün (13.04.2015) şehirdışından bir alıcı aracımı almaya geldi, herşey tamam, gittik notere eleman sistem çöktü düzelmesini bekliyoruz dedi, saat 1 den akşam 5 e kadar bekledik sistem gelmedi, alıcı arkadaş da zaten işinden zor izin almış aracı alamadan geri gitti, birdaha da gelir mi bilemem, malumunuz bilgi çağı uzay çağı internet çağı artık siz adlandırın işte böyle bir çağda yaşıyoruz, güzelim memleketimde halen işler aksıyor, bu durumu yaşayıp kıl olan başkaları da vardır elbet, ben lafı fazla uzatmak istemiyorum, belki benden daha fazla kıl olmuş birileri çıkarsa da burada desteklerim....

Not: bize denilene göre bugün tüm Türkiye de nüfus müdürlüğü kontrol sisteminde sorun varmış ve öğleden sonra hiçbir yerde satış yapılamamış, bilemem....

Adam gelemezse siz gidin...

• keşke başka bi notere gitseydiniz., hazır müşterisini bulmuşken,
  • Dostum söylememiş geçmiş olsun bu arada. Vatandaş her konuda sizinle anlaşmışken sırf böyle sebepten dolayı satamama olayı olmaz bence. Çünkü 2. elde araba bulmak çok zor iş. Eğer vatandaş bu işten biraz anlıyorsa size tıpış tıpış dönecektir.

Çünkü araç almak için malumun ilanı gibi başka notere gidilecek. Gerisi kısmete kalmış. Eğer sizde aracınız satmak istiyorsanız bence karşı taraftan haber gelmese bile en azından ağzını yoklarsınız. Tok satıcı değilseniz tabi..
  • diğer noteri de aradık telefonla söylediklerine göre tüm Türkiyede sorun varmış.
  • aynı olay ben de başıma gelmişti araç alırken 2013 yılında sistem 16-55 gibi geldi işlemi yapmıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

sistemi yandaşlara yaptırırsan ne bekliyorsun.

elektrik gider, sistem çöker, duble yol yaparlar her sene onarım ister.

Bugün haberlerde geçti adamlar noter onaylı sahte vekaletname düzenleyip başkasının arsasını birine satmışlar.rakam 1 milyon 150 bin.

Dolandırıcılar şebeke kurmuş,tapu ve nüfustaki bilgilere istedikleri gibi ulaşıp milleti mağdur ediyorlar üstelik elini kolunu sallayarak geziyorlar

Ortada devlet, kamu düzeni yok aksırana tıksırana kadar zıkkımlanan bir zevat var

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    nebileyim saymadım... adamlarda hala 14 inç tüplü monitör, pclerin yavaşlığından şikayet edip duruyorlar, mesela ptt kargo, postaneler vs...
  • Arkadaşlar, bu duruu yaşayan sadece benmiyim? bugün yani 13.04.2015 tarihi için konuşuyorum, öğlen 12 den sonra benden başka herhangi bir yerde bu sorunu yaşayan oldu mu yani araç satışı yada noter işlemlerinde aksama olan olmadı mı onu öğrenmek istiyorum birde bu aksamanın asıl nedenini resmi olarak kime sorabiliriz nereden öğrenebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 14 Nisan 2015; 0:42:17 >
  • Böyle durumlarda elle geçici işlem yapılamıyor mu?
    Sgk'nın E-Reçete sistemi de çöküyor ama öyle durumlarda elle reçete yazılabiliyor mesela

• görevlinin dediğine göre Ankara ile bağlantı kurulamıyormuş, 5 saat sürmesi bana garip geldi, başka ilçeye gidelim diyorum bütün Türkiye böyle diyor, şaştık kaldık aracı satamadık sonuçta.
  • dolar 2.67 oldu noterde satış olmuyor tüm ülkede elektrik kesintisi var sebebi bilinmiyor sanırım bişeyler oluyor ama çok kötü şeyler hissedebiliyorum
  • 8 yıl önce kimliğim kayıpken bir iş için acil kimlik çıkarmam gerekti.Tabii sistem denen şey ortalıkta yok.işimde acil öyle böyle değil.nüfus müdürünün odasına çıktım durumu anlattım, sonuçta tonlarca insanı sistem yok diye beklettikleri yerde bahşişlerini verince kimliği çıkarttılar

Bunu niye anlattım ; isterlerse sistem mistem hikaye yine işi yapıyorlar

• Bu sistem gitmesi Amerika, Avrupa ülkelerinde yaşanmıyor mu yani. Çoğu kişi Türkiye şöyle kötü böyle vahim bir yer demiş. Sistem gidebilir bu gayet normal birşey ama bence asıl sorun böyle durumlarda işlerin aksamaması için bir B planının olmaması varsa da uygulanmaması.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.