|
Arabada olan ve motora yeni gelen 6000KM veya 6 ay geçmesi gerekiyormuş satış yapılabilmesi için ben motor almayı düşünüyorum fakat bu yasanın yeni gelmesi beni baya bi sıkıntıya soktu bu yasa herkes için mi geçerli yoksa sadece galerici ve motor dükkanları için mi gerekli ? eğer ki normal şahıslarda dahil herkes için geçerliyse ne yapabiliriz beklemekten başka ? Konuştuğum motor sahibi notere 6000 km deriz zaten bakmıyorlar diyip satabilirim dedi bi yandan mantıklı geldi sonuç olarak motorun başına geçip bakmıyorlar motorun muayenesi de yok çünkü ( YAMAHA R25 2023 ) model motor yeni olduğu için muayenesi de olmuyor, bunu bi arkadaşıma sorduğumda notere 6000 desek alsam motoru herhangi bir problem olur mu satmak için almıyorum kullanmak için alıyorum bana dediği noterin plakaya verdiğin rakamı işlediğini ve motor şuan 3000km de 5000km bakımı geldiğinde götürdüğünde plakadan motorun noterde 6 bin girildiğini fark edip senin alacağın motorun garantisini bozacağını söyledi sizce böyle birşey yapmak mantıklı mı ve dediği gibi noter plakaya km yi giriyor mu yardımcı olursanız sevinirim. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt