Şimdi Ara

NOTEPAD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    başlat/programlar/donatılar daki notepad uygulaması açılmıyor
    ????????????????????????

• Ben de aynı sorunu yaşıyorum, mecburen txt uzantılı dosyaları wordpad'le birlikte açıyorum. İnşallah şu sorunu çözebilen birisi çıkar. Ama zannedersem sorunun sebebi bizdeki windows sürümleri
  • Yok bana da bi ara oldu sorunu çözdüm, bana msn yada icq dan ulaşırsanız sorunu çözeriz gençler ..
    Aslında basit kendiniz de yaparsınız, bi arkadaşınızdan XP kullanan birinden C:/WINDOWS daki notepad.exe yi kopyalayın, kendi bilgisayarınızda C:/WINDOWS & C:/WINDOWS/SYSTEM & C:/WINDOWS/SYSTEM32
    ye atın, bu andan sonra hiçbişi olmayacak birdaha, bu ufak bi sorun, internetten bulaşıyor ...
    MSN yada icq dan ulaşırsanız Notepad.exe yi verebilirm ,türkçe ve ingilizce ikisi de var hazırlıklıyım
    with his blood upon my hands
    where sat the warrior the poet
    now lie the fragments
  • Aşağıdaki Linkten çekeceğiniz Notepad.exe dosyasını C:\Windows klasörünün altına kopyalayınız

ozkanozbay1.sitemynet.com/notepad.exe
    (Link'i kopyalayıp İnternet Explorer a yapıştırın)
    İnsanlar, yalnızca anladıkları konularda konuşsalardı, dünyadaki sessizlik dayanılmaz olurdu... (Max Lemer)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cmd copy komutu
    11 yıl önce açıldı
    Bat dosyasında CHOICE komutu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende zamanında format atacaktım böl bi yol düşündüm arkadaştan aldım notepad.exe yi attım oldu,
  • bende de öyle bi sorun vardı 2 tane notepad exe dosyası varmıs system32'nin içinde birinci dosta exe dosyası gibi diğeri notpad.exe.bak mı neydi birinciyi sildim 2.nin şekli normal notpad.exeydi 2.yide notpad.exe yapdım düzeldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunuscekici

acacağin txt dosyasinin üerine shift+mause sağ tuşuyla tıkla birlikte aç de ve notaped ile aç

arkadaşım sen olayı anlamadın herhalde yazılanları tekar oku derim
  • Arkadaslar bu notepad.exe olayini tumden cozuyoruz...
    C:\windows\notepad.exe 'yi copy yapiyoruz (kopyaliyoruz)
    daha sonra
    C:\windows\system32\notepad.exe üzerine paste yapiyoruz (yapistiryoruz.)
    Sorun halloluyor. ok
    kolay gele
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.