Şimdi Ara

notebook+TV bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartı ati x1600 olan notebook bilgisayarımı evdeki vestell 55 ektan tv ye,
    ekran kartının s-video çıkışından tv nin scart girişine uygun kablo ile bağlantı yaptım.
    Görüntü ayararını biraz kurcalayınca renkli görüntü de elde ettim ama görüntü kalitesi çok iyi değil,
    daha iyi görüntü elde edilebilirmi? nasıl?
    Ekran kartında s-video çıkışı ve dvi-i çıkışı var, tv de ise yanlızca scart girişi var.

• arkadaşlar bu işe bir el atsanız bir zahmet
  • malesef daha iyi bir görüntü alman olanaksız.
    tv lerin çözünürlükleri bilgisayardan çok daha azdır.
    ama tv lcd bir tv ise bilgisayar netliğinde görüntü alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhot

malesef daha iyi bir görüntü alman olanaksız.
    tv lerin çözünürlükleri bilgisayardan çok daha azdır.
    ama tv lcd bir tv ise bilgisayar netliğinde görüntü alabilirsin.

teşekkürler dostum, yani lcd almanın vakti geldi herhalde.
  • Evet normal tüplü televizyonların çözünürlüğü çok dandik.
  • yapabilceğin bir şey yok maalesef aynı sorun bende de var işte takılıp gidiyoruz
  • yeni nesil 100 hz tüplü tvlerlede kaliteli görüntü alabilirsin ama eski tip tv lerin çoğu 50 hz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden
  • çözünülürlü 800* 600 e düşür ve şunu unutma tv pc buluşmalarında ekrankartı anormal ısınır fan ne tarafa döneceni şaşırır yani ansızın yakar ekran kartını daha bi kaç gün önce gene bi notebook la bi arkadaş denemiş ekran kartı ne yaptıysam görüntü vermiyo birden kararıyo diyodu yani tv pc buluşmasında daima tv ler kazanır.........
  • quote:

tv pc buluşmalarında ekrankartı anormal ısınır fan ne tarafa döneceni şaşırır yani ansızın yakar ekran kartını

Dostum bu bilginin bilimsel bir kaynağı var mı? Yoksa kendi şahsi fikrinizi mi yazıyorsunuz? Ekran kartını tvye bağlamak hangi sebeple anormal ısınmaya sebep olabilir...Televizyon burada ekran kartı üzerinde etken bir eleman değildir ki kartın çalışması üzerinde bir fonksiyonu olsun,hatta notebook için montörü devreden çıkardığı için ekstra bir güç kazanımı olur,sadece sinyali alır ve görüntüye dönüştürür, arkadaşınınızın görüntü alamaması tamamiyle başka bir konudur, konu hakkında yanlış bilgilenme olmasın, televizyona bağlamak ekran kartında herhangi bir fiziksel etki oluşturmaz...

Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.