Packard bell marka hdmi çıkışı olan bir laptopum var
bunu 42lg5000 lcd televizyona bağlamak istiyorum.
Hdmi dan bağlamak istedim ama ne yaptıysam olmadı. bir türlü görüntü aktaramadım.
Laptop televizyonu falan gördü dış ekran olarak, ekran kartı menüsünde adı falan yazdı.
ama ne yaptıysam bilgisayardaki görüntüyü hiçbir şekilde televizyona aktaramadım.
ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.
SORUN HALA DEVAM EDİYOR. BU ARADA YENİ HDMİ KABLO İLEDE DENEDİM ÇALIŞAN Bİ KABLO İLE HEMDE GENE OLMUYOR NE YAPTIYSAM TELEVİZYONDA HDMİ SEÇENEĞİNİ SEÇTİKTEN SONRA BAŞKA BİRŞEY YAPIYORMUYUZ. LAPTOPUN EKRAN KARTI N VİDİA 8400 VİSTA VAR NVİDİA KONTROL PANELİNDE TELEVİZYON İSMİNİ GÖRÜYORUM EKRAN BAĞLA DİYORUM EKRAN BAĞLI DİYOR AMA TELEVİZYON NEDENSE SİNYAL YOK DİYOR ÇÖZÜNÜRLÜĞÜDE LAPTOPUN Kİ İLE (1280 *800) AYNI HALE GETİRİYORUM.
LAPTOPUN HDMİ ÇIKIŞINDA HATA VAR DİYECEM AMA HATA OLSA LAPTOPDA TV ADINI FALAN GÖRMEMEM GEREKİR.
VALLA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM.
televizyon : 42lg5000 laptop: p.bell mb66 e.kartı: n vidia 8400 m g sürümü: 7.15.11.6762 i.sistemi: vista home premium
aynı sorun bndede var yıllardır cozemedım sorunu,szı cozduysenız bızımle paylasın lutfen
bende xp win 7 yaptım fakat lcd ye bağlanamadım .. vga kablo ile ...... bağlantı var göüküyor ama tvde görüntü yok diyor.... sorunu nasıl halledfrim acaba ..xp dei ken bağlanmada sorun yoktu
fn+f4 yap bi
yaptım olmuyor ..arkadaşın vardı denedik oonuki direkt bağklandı.... win 7 yaparken eksik birşeyler yapmış olabilirlermi........... onun ki orginal di 7
FN tusuna basılı tutup yukarıda F tuslarına bak birisinde monitör simgesi vardir markadan markaya değişişyor bunlar o monitör simgesi olana bas yani FN + F?
bilgisyar görüyor amma sinyal iletilmiyor marka toşiba
nvida ile kurcalarken sonunda bağlandım .... nvidda imiş sorun.... ekranı klonlayın....
bende de aynı sorun oluştu sinyal yok yazıyor hdmi kablo bağlantısı yapamıyorum... bu kolanlama ne oluyor...
tv den hdmi girişini seçtinmi 32lh3000 i sorunsuz bağlamıştım
bütün hdmi girişlerini dedim olmuyor hepsinde sinyal yok hatası alıyorum önceden kullandığım bağlantı çalışıyordu şimdi olmuyor anlamadım... vga kablo sorunsuz çalışıyor ama ses laptopdan geliyor... hdmi olması için bir ayar yapmam gerekiyor mu laptopdan...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme