Şimdi Ara

Notebook tan ko oynuyan varsa içeri sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna tam girerken dc yiyor çar çarı luferde bırakınca daha sık oloyur ama bellua fln bırakınca rahatlaıo gibi neyle alakalaırdır sisce ?

• Ne ile alakalıdır bilmem ama, labtob la olmadığı kesin
  • bunun için ne yapmalıyum upp bilen
  • Laptop la alakası yokdur. serverlarla alakası vardır...
  • kablosuz int. ise ondan olabilir
  • Bulunduğun mekanda ne kadar çok player olursa okadar sık DC yersiniz yani charınızı townda bırakmak yerine Belluga,Kallgua vs yerlerde bırakırsanız az player olduğundan az lag ve az DC olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: D4rKRoGu3

kablosuz int. ise ondan olabilir

bende leptop ve kablosuz internet kullanıyorum hiçbir sorun yok çok rahat oynuyorum bence leptopla alakalı değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • char her zaman eslant gatede bırak
    oyuna giriş esnasında alt+tabdan diğer programlara geçiş yapma (açılsın öyle yap)
    msn+internet explorer gibi interneti kullanan programları oyunu açarken kullanma düzgün girecektir emin ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Knight

Bulunduğun mekanda ne kadar çok player olursa okadar sık DC yersiniz yani charınızı townda bırakmak yerine Belluga,Kallgua vs yerlerde bırakırsanız az player olduğundan az lag ve az DC olacaktır.

bende bunu diyecektim
  • quote:

Orjinalden alıntı: D4rKRoGu3

kablosuz int. ise ondan olabilir

grafik işlemcin kötü ise yoğun yerlerde yapabiliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzci

Ne ile alakalıdır bilmem ama, labtob la olmadığı kesin

kusura bakmada imzan çok anlamsız 1.si
  • saolun
    arkaşlar bencede çok player ve oyuna girerken pc zorlama olablir tekrar ty
  • notebook la oynuoyrsun dikkatini çekerim.Eğer işlemcisi felan yada ekran kartın özellikleri düşükse. Kasma yapar. 1. Serverlara gir maradonda çok daha pis kasma yapar. sorun senin notebook da. Çok player olan yerlerde kasıyorsa ?
    benim aklıma bu geldi sadece ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1899_PSYCHO_1903_

quote:

Orjinalden alıntı: oguzci

Ne ile alakalıdır bilmem ama, labtob la olmadığı kesin

kusura bakmada imzan çok anlamsız 1.si

İmzasında bir anlamsızlık yok ayrıca sen beğenmediysen adam yazmış oraya. pm butonuna basıp bana söleyebilirsiniz die burda post kasmak yerine pm atıp söyleyebilirdin.
    Ayrıca konuyu açan arkadaşımız.Senin laptopunda bir sorun yok ama sadece ekran kartın düşük olabilir.Bide ram in çünkü o zaman bilg. yavaşlar onun için çabuk dco lursun dier arkadaşlarımında dediği gibi daha çok boş yerlerde bırakırsan charı senin için daha sağlıklı olur

• benim bi takos masaüstü bide laptop war laptop daha hızlı oldu uicin genelde leptopu kullanıorum evin icinde olduğum icin kablosuz mükkemmel cekior onunla ilgisi olabilir ben gayet rahat oynuorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Knight

Bulunduğun mekanda ne kadar çok player olursa okadar sık DC yersiniz yani charınızı townda bırakmak yerine Belluga,Kallgua vs yerlerde bırakırsanız az player olduğundan az lag ve az DC olacaktır.

+1

Yada pc de oynuyorsan yeni bir ram veya ekran kartı alıcaksın.
  • Sadece 2 sorun olabilir ... ya baglanti ( ki bu wireless ise olabilir ) digeri ise ekran kartin oyuna giremeden oyunun options bolumunden effect vs.. gibi kisimlari dusuk tutarsan sorunun bir nebze olsa azalabilir denemeni tavsiye ederim ... herkese iyi forumlar
  • %90 PLAYER ÇOKLUNDAN DIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: saban(_!_)ömer

bunun için ne yapmalıyum upp bilen

valla ben de notebook tan gidiyorum ama böyle bişi olmuyor . fakat senin notebook un sistemi düşükse bundan dolayı kasıyordur . çünkü lufer de çok adam oluyor
    aynı şeyi maradonda dene eğer aynısı yapıyosa sorun notebook da
  • aynı sorun bendede war lufer yada maradonda bırakınca dc yiyorum
    bende artık belluada bırakıyorum rahat rahat oyuna giriorum
    bu o mekandaki lagdan oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSG -- 11 Eylül 2007; 16:40:05 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.