Şimdi Ara

Notebook'ta nasıl mouse kullanmalıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablosuz mouse kullanmak pil ömrünü düşürür mü?Yoksa hissedilmeyecek kadar az mıdır?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• hissetmessiniz.tercih meselesi ben mesela kablolu kullanıyorum
  • kablosuz kullanmanın pil süresini olumsuz hiçbir etkisi olmaz...ben logitech v200 cordless kullanıyorum, tavsiye ederim çok memnunum...
  • ben a4tech in kablolu mousenu kullanıyorum çok memnunum. ufacık bişey :d
  • Kablosuz Logitech media mouse kullanıyorum. pil ömründe bi fark hissetmedim
    Mousetan da çok memnunum ufak sayılmaz ama üzerinde 7-8 tane ekstra tuş var
    mini klavye gibi mübarek
  • Sonucta kablosuz iletisim kuruyor ve bunun icin bir elektirik cekiyor lazerli farede ayni sekilde azda olsa pil omrunu etkiler
  • Mouse'un azaltacağı pil ömrünü dert edecek adam zaten touchpad kullanır.

Hissetmessiniz bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Mouse'un azaltacağı pil ömrünü dert edecek adam zaten touchpad kullanır.

Hissetmessiniz bile

katılıyorum, usbden bağlantı yapmak da pil ömrünü etkiliyor sonuçta.. kablosuz kullanınca da çok az daha farkedecektir..
  • valla ben de şu mouse'u kullanıyorum ve çok memnunum.

LOGITECH MX610 KABLOSUZ LAZER MOUSE
    Marka:LOGITECH
    Ürün:MX610 KABLOSUZ LAZER MOUSE
    Ürün Kodu:LOGI.MSE.L.MX610
    Üretici Kodu:MX610 Cordless Laser Mouse
    Üretici No:931350-0914
    Çalışma Tipi:Lazer
    Wheel (Tekerlek):Var
    Bağlantı:2.4GHz kablosuz, USB modul
    İşletim Sistemi:Windows 2000 ve XP uyumlu
    Mouse Özellikleri:Logitech MX Lazer teknolojisi
    Tilt Plus zoom özelliği
    Diğer:Dünyanın ilk akıllı mouse u
    PC ile senkronize otomatik güç kesme
    Akıllı güç yönetimi
    Garanti Süresi (Yıl):3

quote:

Orjinalden alıntı: Morgoth

Kablosuz mouse kullanmak pil ömrünü düşürür mü?Yoksa hissedilmeyecek kadar az mıdır?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Notebook'ta nasıl mouse kullanmalıyız?

• usbden çıkan volt ve amper değerleri dolayısıyla da güç sabit değil mi ? yani usb çoklayıcı kullanılmadığı sürece ben aynı kalır diye biliyordum . o yüzden ister kablolu olsun ister kablosuz usb den çıkan elektrik aynıdır bunun mouse a nasıl iletildiği önemli değildir .
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

usbden çıkan volt ve amper değerleri dolayısıyla da güç sabit değil mi ? yani usb çoklayıcı kullanılmadığı sürece ben aynı kalır diye biliyordum . o yüzden ister kablolu olsun ister kablosuz usb den çıkan elektrik aynıdır bunun mouse a nasıl iletildiği önemli değildir .

Bende katılıyorum, usb voltu fln sabittir. kablosuz mouse enerji ihtiyacını içerisindeki pilden kullanır. Şuanda Logitech kablosuz mouse kullanıyorum, hızlı sistemde fln 45 YTL üstelikte peşin fiyatına 5 taksitle fln çok rahat oldu, dizüstümde hiç kablo olmadan kullanıyorum çok keyifli oluyor:)
  • bencede pilden kullanır ayrıca arkadas touchpad kullanır demiş touchpad kullanak daha zaman akybı yaratıyor bence :) kablolu a4 tech kullanıyorum
  • Arkadaşlar bu lazer mouse un, optic mouse dan farkı nedir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

Orjinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

usbden çıkan volt ve amper değerleri dolayısıyla da güç sabit değil mi ? yani usb çoklayıcı kullanılmadığı sürece ben aynı kalır diye biliyordum . o yüzden ister kablolu olsun ister kablosuz usb den çıkan elektrik aynıdır bunun mouse a nasıl iletildiği önemli değildir .

Bende katılıyorum, usb voltu fln sabittir. kablosuz mouse enerji ihtiyacını içerisindeki pilden kullanır. Şuanda Logitech kablosuz mouse kullanıyorum, hızlı sistemde fln 45 YTL üstelikte peşin fiyatına 5 taksitle fln çok rahat oldu, dizüstümde hiç kablo olmadan kullanıyorum çok keyifli oluyor:)

Evet voltaj sabittir ama çekilen akım farkedebilir. Örneğin bir harici disk, bir usb belleğe göre çok daha fazla akım çeker ve pil ömrünü azaltır. Hatta bi dergide okuduğum kadarıyla optik mouse, toplu mouse'a göre birkaç miliamper daha fazla akım çekiyor. Elbette bu farkı bizim tespit etmemiz imkansız gibi birşey. Pili 3 saat giden bir laptopta belki 3-5 dakika fark ettirir.

Bu arada ben kablolu optik mouse kullanıyorum. bir süre A4 marka kullandım şimdi Benq kullanıyorum hemen hemen aynısı. Yalnız parlak yüzeyde çalışmaması bazen sinir bozuyor.

• Bende 2 gün önce, Logitech® LX7 Cordless kablosuz mouse aldım, memnunum gayet iyi. Yanlız notebook için olanlardan değil bu biraz daha büyük, photoshop ta falan büyük mouse daha kullanışlı oluyor extra tuşlarıda var.
  • ya ben nasıl üye olacam bu topluluklara ve de nasıl yazacam istediklerimi .kusura bakma biraz yeniyim buralarda
  • Parlak yüzeyde çalışma probleminden dolayı optik yerine toplu daha mı kullanışlı olur?Sonuçta notebookun kasasının üzerinde kullanılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.