Şimdi Ara

NOTEBOOK SIVI TEMASI ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Notebook'un bu bölümüne şekersiz kola döküldü ilk 10 saniyede hemen acil müdahaleyi yaptım hemen elimle ıslak kısmı sağa doğru yatırdım kalan kısımlarıda kumaşla kuruttum sonra ters çevirdim kalan kısımlar döküldü sonra tüm tuşlara sırayla bastım basınçla kalanları da döküldü sonra yapılması gereken başka bir şey kaldı mı diye bir kaç konuya baktım toksik oksit birşeyler geçiyor pirince tut demişler ama notebook klavyem sökülebilir cinsten değil neyse içerde kalan sıvıları da eritmek için pcyi ısındırmayı düşünüyorum yüksek ayarlarda GTA 5 açıcam bu mu mantıklı olur yoksa kapatmak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolayı ısındırarak uçuramazsın illaki kalıntı kalır içinin açılıp temilenmesi gerekiyor tabi kalıntı kalırsa yine çalışabilir sorunsuzca ama bunu bilemeyiz ama şu kesin ki ısıtarak o kolayı buharlaştıramasın su değil ki bu kola içinde yüzlerce madde var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

NOTEBOOK SIVI TEMASI ACİL YARDIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıvı metal hakkında yardım..
    2 yıl önce açıldı
    PS3 HDD DEĞİŞİMİ ACİL YARDIM
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.