Şimdi Ara

notebook ekran kartı upgrade (resimli anlatım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
2
Favori
26.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte arkadaşlar bahsettiğim :)) ekran kartı değiştirme olayı onboard kartlar için bile geçerlidir hatta aklınıza gelebilecek herşey için... chipset bile upgrade ederim yeterki chipset olsun :)) fotografı bizzat kendim çektim sadece sökülmüş halinin yeterli olacağını düşündüm fazlası biraz fazla olur... ben kendim profesyonel olarak elektronik ve yazılım ile uğraşıyorum özel bir şirkette çalışıyorum... sorularınıza her zamanda açığım :)) (Bu Arada Fotograf SE K810İ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levendo_oo7 -- 7 Ekim 2009; 20:32:28 >
  • yeri değil ama asus m51sn ekran kartını değiştirebilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

yeri değil ama asus m51sn ekran kartını değiştirebilirmiyim ?

Şöyle bir ilan var ama, iyice emin ol derim.

http://cgi.ebay.com/ATI-Asus-F8s-F8v-M51-Z99-HD-3450-3470-256M-MXM-VGA-Card_W0QQitemZ150373922420QQcmdZViewItemQQimsxZ20090919?IMSfp=TL090919193005r32295

• sagol metal can
  • genccımbomlu senın ekran kartı upgrde yapmam bence suan senın ıcın greksz ben butun oyunları shıft dahıl ekran kartını oc ile en yuksek ayarlarda oynayabılıyorum makınem f8 9500m gs
  • shiftte bi sorunum yok zaten rahat raht gidyord ve bende bir çok oyunu sorunsuz oynuyorum gayet güzel memnundum fakat gta4 de bi takılma bir akıcı oyun sorunu yaşadıgımdan beri karttan soğudum en düşük ayarlarda bile oyun akmıyordu takılıyordu sürekli
  • bu ekran kartlarını rahat bulabiliyor muyuz
  • bu ekran kartları iyice ucuzladı 80$ a ebayde bulunabiliniyor.
    mxm hd 3650 diye aratmak yeterli.
  • ellerine sağlık güzel çalışlma fakat laptop ekran kartı pahalı değilmidir
  • üstteki mesajda cevabımı vermişim 80$ civarı. tabiki masaustu pclerinkinden daha pahalı.
  • 5520g de ekran kartını değiştirmek ne kadar zormuş.5920g de ekran kartının üstünde 4 tane vida var onları söküyonlak çıkıyor.fanla soğutucuyla uğraşmaya hiç gerek yok?.
  • ekran kartı mı değiştirdiniz ? ne ile değiştirdiniz ? performans ne ölçüde değişti ?
  • @BarvaArtena
    ilk sayfada var bilgilendirme, yeterli gelmezse, sorularını cevaplarım.
  • Acer emachines E725 paylaşımlı ekran kartı 3gb ram 2.0 işlemci olan modele harici ekran kartı takabilirmiyiz. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler...
  • Paylaşımlı modellerde maalesef mümkün değil mxm yuvası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenniEleman

kart özellikleri
    Brand: ATI

Model: HD 3650 / M86-M

Bios version: ATI, Acer, HP, GateWay

GPU P/N: 216-0683013

Memory Size: 512MB (8pcs DDR2 32M x 16)

Type: MXM-II (73mm x 78mm)

Condition: New & Unused

hocam bazı forum ve satış sitelerinde hd 3650 256mb-512mb ve 1gb şeklinde satılıyor.1gb olanın ddr3 olduğu diğerlerinin ddr2 olduğu belirtiliyor.aralarındaki bu farklılıkları tablo halinde görebileceğimiz yada hd 3650 versiyonları varsa araştırabileceğimiz bir kaynak önerebilirmisiniz.5720g kullanıyorum ve mevcut 8400m gs ekran kartımı ikinci el bir hd 3650 ile değiştirmek istiyorum performansı ne kadar etkiler deneyimlerinizi yeni değerlendirmeleriniz yazarmısınız.şimdiden teşekkürler...

• benim de 5520g acer var sizce en iyi ve en uygun hangi ekran kartını takmalıyım yardımcı olursanız...
  • acer 5738dg 3d laptop var. üzerinde hd4570 ekran kartı var. daha yükseltmem mümkünmü bunu ?
  • arkdaşlar 5520 'nin dvd rom'unu değiştiren oldu mu acaba?
    bu konuda resimli örnek var mı?
    saygılar.
  • değiştimedim ama çok söküp taktım. dvd rom alttan bir vidanın sökülmesiyle çekip çıkartıla biliyor.yenisini takmakda sorun olmaz herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.