Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce N7000 cihazım kullanım sırasında dondu bende her zamanki gibi normal bir donma sanıp bataryayı çıkarıp taktım ama cihazı açtığımda açılış ekranı "samsun N7000" yazısı geldi ve öyle kaldı bu aşamadan sonrasına geçemedi cihaz (Cihazı paralel ithalat olarak almıştım) yetkili garanti servisi Delta GSM e yolladım garanti süresinin dolduğunu cihazın ana kartının değişmesi gerektiğini ve bunun bana 450 liraya patlayacağını söylediler. Tabi bende yaptırmadım geri aldım cihazı. Kayseri'de bir teknik servise verdim program atmaya çalıştı ama telefon %45 ten sonrasını almadı abi bunun emmc cipi yanmış onu değişmemi lazım o da sana 250 liraya patlar dedi. Sonra Erzincan'da bir teknik servise verdim olayın evveliyatını anlattım yok abi geçenlerde aynı sorunu olan bir cihaz geldi parça değişimine gerek yok gamma mı dedi gaming mi dedi öyle bir program varmış onu atarız telefon düzelir dedim amma ve lakin imei numarası uçabilir o zaman hurdadan bir imei numarası yazarız telefona dedi ben işkillendim durduk yere illegal işlere girmeyelim ilerde sorun olur dedim o zaman senin numarayı yazarız ama BTK dan mesaj gelir imeiniz klonlandı diye 30 gün sonra kapanır telefon dedi. Benim sormak istediğim arkadaşlar bu telefon faturalı bir telefon neden kendi imei mi yeniden yazdıramıyorum telefonuma bunun bir yolu yok mu ? Sonuçta kaçak telefon falan getirdiğim yok kendi telefonuma kendi uçan imeisini yazdırmak istiyorum şimdiden teşekkürler.
Uçan imei halen o telefona kayıtlı. En iyisi hurda telefon imeisi yazmak.