|
-
Sinyal almadığı için btk kapatmış. Telefon sizin adınaysa e devletten açılıyor diye biliyorum.
www.turkiye.gov.tr1 Yıl ve Üzeri Kullanılmayan Cihaz Kimlik Bilgilerinin Tekrar Kayıt Altına Alınmasıhttps://www.turkiye.gov.tr/btk-bir-yil-uzeri-kullanilmayan-imei-kayit-basvurusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
valla usta işi açığı ben bu telefonu birisine sattm o diyor böyle böyle mesj geldi diye kimi diyor ki telefonu satın alanın eski telefonu yurt dışıdır onun mesajıdır kimi diyo A20 de imei kaydı zor oluyor diyor kimi diyor eskiden 1 seneydi şimdi 6 aya düştü diyor sinyal vermeme olayı diyor anlamadım anasını satım ????
_____________________________ -
Tekrar açılabildiğini bilmiyordum, bilgilendirme için teşekkürler hocam
açılıyor telefoncular 250 -300 TL gibi bir paraya açıyor...
_____________________________ -
1 yıldır sinyal almayan cihazların kapatılmasıyla ilgisi yok sizin durumun bence. Mesaj gelmiş diyorsunuz. Mesaj gelmesi için sim kart takılıp şebeke sinyalini alması gerekir. Sinyal aldıysa zaten kapanmaz. Mantıken konuyla alakasız sizin durum hocam. Bence cihaz yurtdışından alınmış ve Imei kaydı olmayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Hocam işe yarıyor mu bu hizmet? Benim de sim kart takmadan kullandığım yedek cihazım var Amazon'dan (Türkiye) 2023'de aldığım. Samsung, yasal bir telefon herkesinki gibi. 2024'de deneme amaçlı 1 defa sim kart taktım sanırım, sonra çıkardım. Mevcut durumda Imei bilgisinin BTK tarafından kapatılıp kapatılmadığını sorgulayabileceğimiz bir e-devlet bağlantısı var mı? Ben bulamadım da...
Ayrıca ikinci sim kart yuvasına yıllardır sim kart takmayan insanların ikinci Imei'si de engellendi mi şimdi acaba? Bu da aklımdaki ayrı bir soru.
Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Ağustos 2025; 18:56:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Hocam açıkcası ben hiç denemedim de böyle bir sistem olduğunu biliyorum sadece. Bi denemekte fayda var. Telefon sizin adınızaysa her türlü açılır diye düşünüyorum sim1 - sim2 fark etmez
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160672412
Adınıza kayıtlı olmasına gerek yok
ben modemi açtırdım
- telefonun sıfır olduğunu nasıl anlarız
- klonlanmış imei nasıl düzelir
- internetsiz görüntülü konuşma
- handoff nedir
- klavye sesi kapatma
- samsung a23 5g uyumlu mu
- sararmış telefon kılıfı nasıl temizlenir
- ekranı ikiye bölme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı