Şimdi Ara

Note 5 Batarya Sorunu Ve Kalibrasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhabalar.Bu başlık altında birçok konu oldugunun farkındayım ancak teknoloji her yıl ilerliyor ve herşeyin yeni yolu yordamları çıkıyor.. Samsung Galaxy Note 5 kullanıcısyım. ve ben batarya kalibrasyonu yapmak istiyorum mobil cihazıma.internette biraz dolandım ancak konular ve anlatımlar geçmiş yıllara ait ve yöntemler s3 mini veyahut o zamanlardan kalma. aynı yotemler ile yapmalımıyım ? emin olamadım.. Şarjım Yüzde 7 idi. Clash Of Clans'taydım. 1 2 dakika içinde Yuzde 2 oldu.. PowerBank'imi bağladım ve daha takar takmaz bi anda Yuzde 7 oldu.Ve bu kafamı karıştırdı. Aklıma Batarya Kalibrasyonu yapmak geldi.. Hem güncel bir batarya kalibrasyon yöntemi var mıdır hemde benim sorunumun başka bir yolu yordamı varmıdır ? İlginiz için teşekkür ederim.

• Android 6 yüklü ise, s6 marshmallow konusunda ilk mesajda yazıyor nasıl yapıldığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da bir tek Samsung modellerinde oluyor heralde. Benim telde de aynı sorun mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: unflattering

Bu da bir tek Samsung modellerinde oluyor heralde. Benim telde de aynı sorun mevcut.

Bu cihazdan önce Sony Xperia Z2 kullanıyordum. böyle bişey yaşamadım.. Ondan Önce Galaxy S4 vardı. aynı sorun ordada vardı galiba dediğiniz gibi sadece Samsung cihazlarda oluyor çoğunlukla
  • Yav he he.... 4000 TL verdiğiniz iPhone %15 iken kapanıyor ama kimse dillendirmiyor. Eeee kolay mı 4000 TL verip "Bu olmamış" demek. O kadar para bayıldık markanın iti olalım biraz.

• batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Ben kaç yıldır iphone 5 kullanıyorum artık haşat oldu günde 2 kez şarj etmem lazım ama yinede öyle bir sorunla karşılaşmadım ayrıca 4000 tl ne ? herkes 128 gb almıyor ayrıca 4000 tl çokda 3500 tl az mı ? şu sıralar iphone u çoğu yerde gömüyorum ama haklı olarak yani böyle senin gibi boş boş atıp tutmuyorum o söylediğin şey çok nadir olarak görülür , samsung da binlerce sorun var ( her modeli ele alırsak ) onları saymaya kalksak sabah olur , onun için bişey söylerken tutarlı olun iphone size sorun çıkarmaz kolay kolay diyorum ya kaç yıl oldı hala iphone 5 kullanıyorum hala kasma yok ( note 5 alıcam oda ayrı bir konu ) öyle değişik değişik sorunlar olunca veya telefonda fiziksel bir hasar olduğu zaman servise gönderdiğinizde direk kullanıcı hatasını basmıyor apple , bunlarda artıları
  • Bi kod yazıp kalibrasyon yapılıyor du bilen varmıi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy Note 3 Isınma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiko91 H kullanıcısına yanıt
    ×#0228#

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung un 6.1 e duyarlılığı var galiba marshmalowda kısıtlanıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.