Şimdi Ara

note 3 sensör(ler!) sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 gün önce note 3 aldım. Sensörlerin neredeyse hiçbiri calismiyor. *#0*# sensore girince bu tablo ile karşılaşıyorum. Anlamadigim şey ise tıkır tıkır çalışan telefonda bütün sensörler nasıl çalışmaz. Sorunla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardimci olursa sevinirim.
     note 3 sensör(ler!) sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oncelikle selamlar başlıyorum şimdi orada telefonun üst kısmında 2 tane sensör var oraya elini getir *#0*# ve sensör e girince titreşim ve yeşil ışık görürsün ekranda olmassa birde şunu dene birini ara telefonu kulağından eline al ve sensör e deg eğer ekran kararir sa sensör çalışıyodur
    umarım yardımım dokunmustur iyi forumlar

• Aleyküm selam anlattığin şey proximity sensor o calismiyor zaten dediklerini hiçbiride olmuyor. Sıcaklık-nem sensörü pusula sensörü proximity sensor accelerometer sensor Barometre sensörü ışık sensörü.. hiçbiri calismiyor. Şaka gibi ama öyle internette çok aradım ama bulamadım bir çözümünü. Ilgın için Sağol hocam.

• *#7353# bu kodu dialer arama menusune girip test edin bakalım calısacakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 13 Kasım 2014; 19:30:07 >
    motorola razr (android)
  • Maalesef calismiyor. Cihazın bütün sensörleri calismiyor. Mecbur garantiye göndericem umarım yenisi ile değiştirirler. Sağolasın sen de hocam.

• rica ederim. aslında bide manuel test etmek gerek. sonucda sensor manuel calısan birsey. mesela kucuk bir araba yarısı yükleyip accelerometeri pusula yükleyip compass ı kontrol edebilirsin. bunlarla tamamen emin olursun ama tel konuşması esnasında ekranı karartan ışık sensorune müdahale olabiliyor. yani telefon ayarlarından da kapalı olabilir. diğer daha gelişmiş sensorler bozuk olsa bile calısıyor deyip gönderebilirler. sonucda kullanım alanları sınırlı. ama accelerometer de compass da öyle sansları yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 13 Kasım 2014; 23:17:00 >
    motorola razr (android)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy Note 3 Isınma Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 6 Işık Entegre Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.