Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
177.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yazık ki hat çekmeme(sıfır bar çekim gücü) 1 ay önce aldığım Samsung Türkiye garantili telefonumda da var(4.4.4 kullanıyorum halen 5.0.1'deki bahsedilen bazı diğer sıkıntılardan dolayı)). Ankara-izmir arası otobüsle git-gel yaparken ve de İzmir-Datça arası hat 0 bar çekimde kalıyor ve kolay kolay yükselmiyor, ama hemen yanımdaki arkadaşın GM Discovery'si H+ çekiyor(ikisi de Turkcell hat). Dün İ;zmir'den Ankaraya gelirken 15-20 dakika sıfır bar ile gitti. Özellikle takip ettim.

Bu sorunun aynısını çok önceleri Note 1 cihazımın usb girişi bozulduğunda, hem usb girişinin hem de telefonun gsm modem bölümünün de üstünde olduğu pcb'yi (baskı devreyi) ebayden aldığım ucuz pcb ile değiştirdiğimde yaşamıştım(baskıdevre üzerindeki komponentler sayıca azdı), dururken/yürüyüş durumunda full çeken alet bir araçla giderken ya da evin içinde sıfır bar çekiyordu. Tekrar orjinal OEM(tüm bileşenleri orjinali ile aynı) pcb alıp taktığımda hiç bir sorunum kalmamıştı. Bunda da böyle bir sorun varsa yuh artık diyorum. 5.1.x gelir de halen çözüm olmazsa bu soruna uzunca bir vidyo çekip garantiye yollarım ben.

Ekleme: Bu mesajı yazdığım günün akşamı Ankara'da arkadaşın evine gittim, o da yeni Note4 aldı. Onun evde otururken benim hat yine 0 bar oldu, onunki H+ çekiyordu(2 telefon da Turkcell hatlı), onun telefonu kullanarak benim telin vidyosunu/fotoğrafını çektim 3-5 dakika , servise gidince göstermek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maktama -- 5 Ağustos 2015; 8:10:20 >

• tam karar vermiştim note 4 alırım diye bu konudan sonra tekrar kararsiz kaldım ben şimdi ne alsam note 3 mü alsam a7 mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sorun ile ilgili cihazı değişen var mı arkadaşlar.
  • Ben de note 4 ü alalı 1 ay oldu 2 defa servise verdim ilkinde 1 gün sürdü ve hiçbirşey olmadığını söylediler. İkinci gelişimde direttim ve yetkili biriyle görüşmek istediğimi söyledim. merkezi yerlerde çekerken evde 1 veya 2 diş çekiyor evde samsung marka 300 tl lik telefonla fulll çekerken ikiside avea note 4 bazı yerlede hiç çekmiyor yanyana foto çektim ama nafile bakılmıyor bile servis sorumlusu kendisinin bizzat deneyeceğini daha sonra aynı sorunu tespit ederse değişim için yazı yazacağını belirtti ve nihayetinde değişim için yazı yazdı 15 gün bekledim değişim diye bugün bir yazı geldi telefonunuz tamir oldu diye hiç ümitli değilim ama eğer aynı sorun tekrar ederse bunlarla hiç uğraşmayacağım ve tüketici mahkemesine başvuracağım 100 de 100 para iadesi alacağıma inanıyorum mahkemeden size tavsiyem belgeleyin ve hatta şikayet forumlarınıda ekleyin ve tüketici haklarına başvurun zaaman kaybetmeden. Ben öğretmenim ve ömrümün yettiğince samsungun bu yaptığını tüm öğrencilerime anlatacağım senede 250-300 öğrenciden bayağı reklamlarını yapacağım and içtim dersimde zaten sosyal içlerine işleyeceğim çocukların bu haksız uygulamalarının benim elimden bu gelir sizde boş durmayın bence arkadaşlar rezil edelim bu haksızlığı yapanları başkaları mağdur olmasın . Birde kabul etmiyorlar en büyük sorundA O. neyse gelişmeleri yazacağım...

• Evet bu gün note 4 deki çekme problemi sonucunda para iadesi ısrarımın sonucunu aldım.Arkadaşlar vazgeçmeyeceğinizi hissettirin karşınızdakilere iade veya değişim en doğal hakkınız Para hesabıma yattı inşallah örnek teşkil eder herkes hakkını alır saygılarla...

Note 4 Şebeke Sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet2577

Evet bu gün note 4 deki çekme problemi sonucunda para iadesi ısrarımın sonucunu aldım.Arkadaşlar vazgeçmeyeceğinizi hissettirin karşınızdakilere iade veya değişim en doğal hakkınız Para hesabıma yattı inşallah örnek teşkil eder herkes hakkını alır saygılarla...

Note 4 Şebeke Sorunu

Azmin sonu bu olsa gerek.Ama sanırım son partilerde bu sorun yok deniliyor ne kadar doğru bakalım elbet konuya yazan olur

• quote:

Evet bu gün note 4 deki çekme problemi sonucunda para iadesi ısrarımın sonucunu aldım.Arkadaşlar vazgeçmeyeceğinizi hissettirin karşınızdakilere iade veya değişim en doğal hakkınız Para hesabıma yattı inşallah örnek teşkil eder herkes hakkını alır saygılarla...

Note 4 Şebeke Sorunu

nasıl bir yol izlediniz hocam.
    bizi biraz aydınlatırsanız sevinirim

• Benim hatda turkcel dediğiniz durumla sadece 1-2 kez karşılaştım genelde Full çekiyor benimki

• Arkadaşlar telefonumuzu servise özellikle kendimiz götürelim satın aldığımız şirket veriyorsa servise telefonu zaten zaman açısından sıkıntı oluyor malum kargoyla gidip geliyor . Siz ne kadar fotoğrafta çekseniz videoda çekseniz telefonum çekmiyor diye serviste telefonunuza bakan sıradan bir işçi sizin yazdığınız destanları alır bir kenara koyar telefonunuzu alır cihaza sokar ve hiçbir sorunu yok diye raporunu hazırlar çünkü ona verilen bir zaman vardır telefonu cihaza koymaktan fazla vakti olmaz olsa da yetkisi yoktur siz 5 defada servise verseniz hep böyle bir döngüyle karşılaşacaksınız. Ben de ilk verdiğimde servise iki gün sonra telefonunuzda bir sorun yoktur diye yazıyla telefonu geri aldım ve çektiğim fotoğrafların videoların boşuna olduğunu anladım ve yetkili birisiyle görüşmeden ordan ayrılmayacağımı söyledim sonra yetkili birisi geldi sorunun simkarttan olabileceğinde ısrar etti simkartım küçültülmüştü kesme yöntemiyle orjinal simkart alırsam sorunun düzeleceğini söyledi.Ben de belki öyle olabileceğini düşündüm o an ama kendimi sağlama almak için düzelmezse sizi bulurum samsung değil artık muhatabım dedim o da tamam dedi

• Ertesi gün denedim orjinal mikro simkartı ama sonuç yine aynıydı. O yetkili kişiyi buldum durumu anlattım o da telefonu şahsi olarak kendisinin deneyeceğini söyledi yine kayıtla arızaya alındı Eğer kendisinin de aynı sorunları görürse değişim için samsunga yazı yazacağını söyledi
  • Ve nihayetinde de öyle oldu değişim yazısı yazıldı ve 15 günlük beklemenin ardından ücret iadesine giden yol açıldı.
  • quote:

Ben de note 4 ü alalı 1 ay oldu 2 defa servise verdim ilkinde 1 gün sürdü ve hiçbirşey olmadığını söylediler. İkinci gelişimde direttim ve yetkili biriyle görüşmek istediğimi söyledim. merkezi yerlerde çekerken evde 1 veya 2 diş çekiyor evde samsung marka 300 tl lik telefonla fulll çekerken ikiside avea note 4 bazı yerlede hiç çekmiyor yanyana foto çektim ama nafile bakılmıyor bile servis sorumlusu kendisinin bizzat deneyeceğini daha sonra aynı sorunu tespit ederse değişim için yazı yazacağını belirtti ve nihayetinde değişim için yazı yazdı 15 gün bekledim değişim diye bugün bir yazı geldi telefonunuz tamir oldu diye hiç ümitli değilim ama eğer aynı sorun tekrar ederse bunlarla hiç uğraşmayacağım ve tüketici mahkemesine başvuracağım 100 de 100 para iadesi alacağıma inanıyorum mahkemeden size tavsiyem belgeleyin ve hatta şikayet forumlarınıda ekleyin ve tüketici haklarına başvurun zaaman kaybetmeden. Ben öğretmenim ve ömrümün yettiğince samsungun bu yaptığını tüm öğrencilerime anlatacağım senede 250-300 öğrenciden bayağı reklamlarını yapacağım and içtim dersimde zaten sosyal içlerine işleyeceğim çocukların bu haksız uygulamalarının benim elimden bu gelir sizde boş durmayın bence arkadaşlar rezil edelim bu haksızlığı yapanları başkaları mağdur olmasın . Birde kabul etmiyorlar en büyük sorundA O. neyse gelişmeleri yazacağım...

Gidip sosyal bilgiler dersinde samsungun hatalarinimi anlatacaksin. Ne komik

• Canım kardeşim tüketici haklarını anlatırken geçenlerde note 4 almıştım diye girersin çocuğun kafasında note 4 bitti. Sonra Samsungun müşteri hizmetlerine sert bir giriş yaparsın samsungda yaralandı. En son finalde de böyle durumlarda nasıl hakkını arayacağını belirtirsin. Ordan bakınca çok mu komik gözüküyor.
  • quote:

Canım kardeşim tüketici haklarını anlatırken geçenlerde note 4 almıştım diye girersin çocuğun kafasında note 4 bitti. Sonra Samsungun müşteri hizmetlerine sert bir giriş yaparsın samsungda yaralandı. En son finalde de böyle durumlarda nasıl hakkını arayacağını belirtirsin. Ordan bakınca çok mu komik gözüküyor.

Tamam

• Bende almayi dusunuyorum ancak son parti telefon alip hala cekme sorunu yasayan var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Bende almayi dusunuyorum ancak son parti telefon alip hala cekme sorunu yasayan var mi?

4-5 gün önce sıfır note 4 aldım. İçinde 5.0.1 lolipop yüklü geldi. Sinyal sorunu yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün sıfır note 4 aldım bende otomatik modda en az 3 diş çekiyor bundan önce discovery vardı aynı vodafone hatta benzer çekim performansı gösteriyor diyebilirim lolipop 5.0.1 yüklü bu arada.elmadağda bile çekim sorunu yasamadım
  • 9 aydır kullandığım note 4 telefonum son 2 aydır kapanma ve şebeke sorunu yaşıyor. Telefon standby modunda sorunsuz çalışıyor ancak biraz kurcaladığım zaman aşırı ısınma sonrasında şebeke nin kaybolması ve hemen arkasından kapanma sorunu yaşıyor. Bu sorun öyleki telefon ard arda açılıp kapanıyor şifre giriş ekranı geldiğinde tam şifreyi gireceğim an tekrar açılıp kapanıyor ve bu böyle onlarca kez tekrarlanıyor. pili çıkartıp 5 10 dk bekleyince düzeliyor ama yoğun kullanımda yine aynı şey oluyor. Samsung destek hattı iletelefonda yaptığım konuşmada telefonu fabrika ayarlarına döndürmem istendi. Açıkçası bu bana pek inandırıcı gelmedi ve yapmadım. Çünkü telefonda yedeklemem gereken bir dolu dosya var uğraşamadım. Lakin fabrika ayarlarının bunu düzelteceğini sanmıyorum. Benzer sıkıntı yaşayan ve çözümünü bilen varmı acaba?
  • arkadaşlar 5.1.1 ile bu şebeke sorunu çözüldümü acaba ?
  • yazılanlar korku filmi gibi....
    2000tl ver ve servislerde sürün olacak iş değil.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.