Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
177.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende şebeke problemi yaşıyorum.
    ilk aldığımda 1 kez olmuştu, şimdi sürekli yaşıyorum şebeke problemini.
    telefon hem wcdma da hemde gsm de sesim karşıya gitmiyor.
    bazende kendi kendine kapanıyor görüşme.
    kullandığım hat turkcell, kardeşimin vodafone hattını taktığım halde aynı problemi yaşadım.
    telefonu alalı daha 1 ay dolmadı, garanti şartlarına göre değişim mi yapılıyor, yoksa anakart mı değişiyor.
    daha önce bu problem dolayısı ile telefonu değişen arkadaşlar nasıl bi yol izlediklerini anlatırsa, çok yardımcı olacaklardır.
    telefonu yarın servise vermeyi düşünüyorum.
  • Ayni sorun bende de meydana gelmeye basladi bugun arkadaslar. 4-5 aydir hicbir sorun yoktu ankaradan balikesire geldim ilk iki gunde de birsey yoktu ama nolduysa bugun oldu. Sebeke var gibi gorunuyor ama ne arama yapabiliyorum ne mesaj gonderebiliyorum. Var midir bunun bir cozumu ne yapmam lazim, garantiye falan veremem valla kimbilir kac gunde gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet cok enteresandir burada bir arkadasin yazisi uzerine mobil aglardan sadece gsm secenegini sectim ve duzeldi, sorun yazilimsal mi donanimsal mi anlayamadim. Lolipopa gectigimde telefona format atmamistim bu durum etkilemis midir bilmiyorum. Sorun baslamadan önce bir program vs kurdum mu diye dusunuyorum kurdugum bir iki basit herkesin kullandigi uygulamalardan var o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇAĞ -- 19 Temmuz 2015; 4:32:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RED LORD CHE

ikinci kez Note 4 aldım her iki cihazda Turkcell kullandım.sıkıntı yaşamadım.
    hatta bizim evde türkcell çok iyi çekmez ama note 4 ile lg g3,htc m8 in zorlandığı noktalarda gayet akıcı film izliyordum.
    ya oparetör yada cihaz serileriyle alakalı bir sıkıntı.

AYNEN
    iphone 6+ ile karşılaştırıyorum... kesinlikle ondan daha iyi çekiyor, ayrıca ahize ve mikrofon ses kalitesinde note4, iphone 6+ dan açık ara daha iyi... ama bunu bazılarına anlatamazsınız...
    dediğiniz gibi cihaz serileri ile ilgili olabilir... türkiyenin bazı bölgelerinde operatöre bağlı olarak hangi telefonu kullanırsanız kullanın şebeke sorun olabiliyor...sinyal seviyesi çok düşük olabiliyor, hat kesilebiliyor, arayanlar seni bulamayabiliyor, bu note4 ile ilgili olmayıp operatör ile ilgili oluyor çoğu kere !!!!!
    AYNI YERDE BAŞKA TELEFONLAR İLE KARŞILAŞTIRMA YAPMADAN KESİN BİR KARAR VERMEMEK LAZIM.
    sıcak ve soğuk satış yapan çok büyük bir distribütör müşterimde 100'lerce note4 var... yüzlerce satış temsilcisi tüm mesaileri boyunca sürekli heryeri dolaşıyorlar.... onların bana "bizdeki note4 lerde şebeke ile ilgili hiç bir sorun yok" demesi ilginç... demekki 100'lerce alanda sorun olmuyor da bir tane alan "bazılarında" sorun oluyor..bazılarının "çamur at izi kalsın" yaklaşımını da göz önüne almak lazım... fazla saf olmayalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 15 Eylül 2015; 18:37:24 >

• Arkadaşlar ben de bugün aldım telefonu ilginçtir hattı çıkartıyorum yine bir veya iki diş gösteriyor iphone 4 full çeken yerde bu devamlı değişiyor aynı şekilde 3G de çok yavaş bir de evdeki ağa bağlanıyorum o da çok Nazlı çekiyor ne diyorsunuz gönderiyim mi hattı benimki de Turkcell

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇAĞ

Evet cok enteresandir burada bir arkadasin yazisi uzerine mobil aglardan sadece gsm secenegini sectim ve duzeldi, sorun yazilimsal mi donanimsal mi anlayamadim. Lolipopa gectigimde telefona format atmamistim bu durum etkilemis midir bilmiyorum. Sorun baslamadan önce bir program vs kurdum mu diye dusunuyorum kurdugum bir iki basit herkesin kullandigi uygulamalardan var o kadar

Dediğini yaptım şebeke düzeldi ama interneti h olarak değil E olarak görüyor ve aşırı yavaş ama hat full çekiyor

• Arkadaşlar şebeke sorunu samsungun Türkiye garantili cihazlarında mı oluyor yoksa ithal olanlarda da oluyor mu
  • Bende Note 4 alacaktım ama şebeke sorunu canımı sıktı buradakileri okuyunca, geçmiş olsun herkese umarım düzelir. Valla telefondan yana hiç şansım yok o riske girip alayım mı diye bilmiyorum. 20 gün önce Lenovo z2 pro aldım sorunlu çıktı 1 hafta sonra servise gönderip iade istedim yeni cihaz gönderdiler, o cihazda sorunlu çıktı 2.ye servise gönderip tekrar para iadesi istedim hala bekliyorum sonucu.
    Bu seferde iade almazlarsa hakem heyeti yolu görünüyor ama bu işlemler esnasında yine bir telefon almak durumundayım maalesef.
    Samsung A7'i ye mi yönelsem bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 22 Temmuz 2015; 12:37:52 >
  • sorun dert istemiyorsan ve mümkün olan en dertsiz telefonu almak istiyorum dersen APPLE IPHONE 4S öneririm....
    sorun olmayacağı için canın sıkılabilir ona dikkat et...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

sorun dert istemiyorsan ve mümkün olan en dertsiz telefonu almak istiyorum dersen APPLE IPHONE 4S öneririm....

Valla dün akşam almış bulundum artık :) fakat cihaz lollipop yüklü geldi, acaba yeni seri mi?
  • Arkadaşıma almıştık bu telefonu daha 1 ay olmadı. Paralel olanından. Şimdi telefonun doğru düzgün cekmediginden şikayetçi o da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarra.35

quote:

sorun dert istemiyorsan ve mümkün olan en dertsiz telefonu almak istiyorum dersen APPLE IPHONE 4S öneririm....

Valla dün akşam almış bulundum artık :) fakat cihaz lollipop yüklü geldi, acaba yeni seri mi?

Selamlar. Samsung bayisinde çalışıyorum. Note 4 var ve şebeke sorunu var. Yeni seri Note 4 arkadaşıma sattım (uyarmama rağmen aldı) ve sorun yok. Dileyene resimde atarım. Benimde onunda hat vodafone. Benimki 2 diş çekerken yeni seri 4 diş çekiyor. Sorun yazılımsal değil donanımsal maalesef. Anten değişimi ya da anakart değişimi sorunu çözebilir. Saygılar iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: zetnakah

quote:

quote:

Selamlar. Samsung bayisinde çalışıyorum. Note 4 var ve şebeke sorunu var. Yeni seri Note 4 arkadaşıma sattım (uyarmama rağmen aldı) ve sorun yok. Dileyene resimde atarım. Benimde onunda hat vodafone. Benimki 2 diş çekerken yeni seri 4 diş çekiyor. Sorun yazılımsal değil donanımsal maalesef. Anten değişimi ya da anakart değişimi sorunu çözebilir. Saygılar iyi forumlar

peki 2 diş çekenler ne yapacak? ne öneriyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: zetnakah

quote:

quote:

yeni seri olduğunu nerden anlayacağız alırken?

• Arkadaslar lollipop ile sebeke sorunu duzeldimi ? Suan kitkat kullaniyorum ve yolculuktayim sebeke gidip duruyor sinir oluyorum...

• şimdi bütün serilerde mi var bu şebeke sorunu almayı düşünüyordum fakat bu sıkıntı sanki hemen hemen herkeste var gibi ve yazılımsal değil donanımsal
  • Hayır yeni serilerde yok, bir çok tanıdığım aldı ve kullanıyor. Ben ise ilk alanlardanım bende de sorun yok. Hızlı giden yerleri tercih ediniz Vatan gibi. Kolay gelsin.
  • Hocam bir samsung arayin
    Daha sonra olmazsa anten den kaynakli düse kalka olmustur anten 30-40 oluyor telefoncularda
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKNOLOJİUZMANI10 -- 29 Temmuz 2015; 13:52:43 >
  • Professor X kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler
  • arkadaslar bu yan sayfanın cıkmaması ıcın ne yapabılırım bu nedır ve nasıl duzeltılır bılgısı olan var mı?
     Note 4 Şebeke Sorunu
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.