Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
177.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung büyüklük gösterip bu sorunlu telefonları değiştirmeliydi birçok kullanıcısını kaçırdı bu yüzden.
  • Lolipop geldi değişen bişey yok sebeke problemi devam ediyor ... Yazıklar olsun haram olsun samsunga verdiğim para bi daha asla samsungun hiçbişeyini almam... Kanser etti bu telefon beni note 4...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: euraka

Arkadaşlar tekrar merhaba z3 den sonra tekrar note 4 denk geldi aldım 5 gündür test ediyorum aynı sorunları yasayacakmiyim diye şuana kadar bir sorun olmadı. Bu da demek oluyor ki bir önceki note 4 um arizaliydi samsung uğraştırdi durdu başka da birsey değil . Sorunlu serileri toplatmalilar bence.

sorunlu olan note4 ler ÇOK ÇOK AZ oranda.... genelde note4 de şebeke sorunu yok....
    sorun yaşayan arkadaşlarımız maalesef bu konuda şanssızlar ve azınlıkta kalıyorlar...

ancak!!! samsung türkiye'nin satış sonrası teknik servis hizmetleri felaket kötü... işte bu genel bir durum ve samsung müşterileri için kötü....

Hocam ne dediğin belli değil, yok marka iyiymiş de servis kötüymüş de bilmem ne....
    Yaw 2000 TL üstünde para verip bir cihaz alıyorsan bunun düzgün çalışmasını beklersin. Eğer düzgün çalışmıyorsa, bu ürünü üreten marka işini yapamamış, ayıplı malları tüketiciye kakalamıştır. Yabancı dilin varsa yurtdışı forumlarını okumanı tavsiye ederim, samsung türkiye değil sadece kötü olan, yurtdışında bir çok tüketicide şebeke sorunu var hepsi de samsung'a veryansın ediyor. Telefonu satmaya çalışıyorum, sattıktan sonra tövbe 1 daha samsung almam!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: classiz

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: euraka

Arkadaşlar tekrar merhaba z3 den sonra tekrar note 4 denk geldi aldım 5 gündür test ediyorum aynı sorunları yasayacakmiyim diye şuana kadar bir sorun olmadı. Bu da demek oluyor ki bir önceki note 4 um arizaliydi samsung uğraştırdi durdu başka da birsey değil . Sorunlu serileri toplatmalilar bence.

sorunlu olan note4 ler ÇOK ÇOK AZ oranda.... genelde note4 de şebeke sorunu yok....
    sorun yaşayan arkadaşlarımız maalesef bu konuda şanssızlar ve azınlıkta kalıyorlar...

ancak!!! samsung türkiye'nin satış sonrası teknik servis hizmetleri felaket kötü... işte bu genel bir durum ve samsung müşterileri için kötü....

Hocam ne dediğin belli değil, yok marka iyiymiş de servis kötüymüş de bilmem ne....
    Yaw 2000 TL üstünde para verip bir cihaz alıyorsan bunun düzgün çalışmasını beklersin. Eğer düzgün çalışmıyorsa, bu ürünü üreten marka işini yapamamış, ayıplı malları tüketiciye kakalamıştır. Yabancı dilin varsa yurtdışı forumlarını okumanı tavsiye ederim, samsung türkiye değil sadece kötü olan, yurtdışında bir çok tüketicide şebeke sorunu var hepsi de samsung'a veryansın ediyor. Telefonu satmaya çalışıyorum, sattıktan sonra tövbe 1 daha samsung almam!!!

3 dili çok iyi yazar okur ve konuşurum... dediklerin doğru değil.... ne dediğimi de anlayamadığın belli zaten...

• sorun halen devam ediyor.ve ne zaman olacağı da belli değil.bugün çat diye telefonla konuşurken gitti mesela.anlamadım gitti.
  • Merhabalar
    Arkadaslar sebeke sorunu yaşıyorum ancak bende hat çekmesine rağmen internete giremiyorum en merkezi yerlerde bile basit siteleri açamıyorum , sanırım aldığından beri bu sekilde ancak çoğunlukla Wifi ile baglandigimdan farkında değildim.
    sebeke sorunu içerisinde internete girmeme de var.
    Bu sekilde internet bağlantısı yaşayıp çözüm bulan var mı acaba? Gerçekten çok severek aldigim telefondan soğumak üzereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şikayeti olan https://www.sikayetvar.com/ sitesine şikayet yazsın....
    forumda note4 e çamur atmak isteyen ve eline hiç note4 almamış çok çoluk çocuk ve başka marka satıcıları var, bunların bir kısmı şikayet edildi ve forumdan atıldılar...
    şikayetvar sitesinde şikayeti olmayana inanmayın... çamur at izi kalsıncılar çok....
  • Dün s4 ile deneme yaptım iki tel de turkcell hat vardı 3g modunda ve bir haber sitesini aynı anda yanyana aç dedim note4 siteyi açsam diye kıvrandi durdu s4 ise 5 sn de açtı olacak iş değil servise götursem ugrastiricaklar belli yazan arkadaşlardan Video çekip youtube à koyucam samsung beni hayal kırıklığına ugratti

• Arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşıyordum düne kadar sonra bi telefoncuya götürdüm anteni arızalı dedi 30 liraya değiştirdi önceden 1 cubugun üstüne çikmayan şebeke şimdi 3 altına inmiyor bence şansınızı deneyin

• Sırf şu srun için g4 alıcam sanırım.Üstteki arkadaş anten değiştirerek sorunu ortadan kaldırmış.Diğer arkadaşlarda denesin bence.Bakalım sonuç ne olacak.
  • Anten değişimi sıradan telefonu yapar ise garanti bozulur arkadaşım bugün bişey daha farkettim EDGE modunda sorun yok ama internete yavaş giriyor bu durumda acaba EDGE ve 3g antenleri farklı mı bu telin ?

• queque Q kullanıcısına yanıt
    Dostum benim note 4 sadece edge veya sadece 3g modunda hiç çekmiyordu değişimli modda da en fazla 1 çekiyordu. Götürdüğüm adam sadece tek anten değiştirdi bütün modlardaki sorunlar ortadan kalktı. Farklı olduğunu zannetmiyorum. Birde garanti kısmı doğru bozulur. Başka türlü de boşa gidecekti bütün para zaten okuduklarıma göre samsung türkiye de sorunu çözemiyormuş bende şansımı deneyeyim dedim. Sanırım üretilen note 4 lerin belli bir partisinin antenlerinde sorun var.
  • Telefonu servıse verdım 4 kez servıse gıder ve halen cozulmez ıse sanırım para ıadesı yolu acılıyormus ancak bu ıslerle ugrasmak gercekten cok can sıkıcı gelısmelerı buradan paylasıcam bu arada servıs sebeke sorunlu tellerın kendılerıne sıklıkla geldıgını soyledı.

• Arakdaşlar merhaba ben note 4 deki şebeke sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyordum hatta sebeplerini de yazmıştım ama ne yazık ki yanıldım.Sorunlar güncelleme ile çözülmedi.

Gelelim probleme telefonun mobil verisi uzun süre kapalı kalınca (7-8 saat) tekrar açınca bağlantı işareti çıkıyor fakat bağlantı işaretinin altındaki iki oktan yukarı doğru olanı aktif olurken aşağı doğru olanı hiç aktif olmuyor ve dolayısı ile internete girmiyor. Ancak telefonu yendien başlatınca internete bağlanabiliyorum.
    Yılllardır bir sürü farklı telefon kullandım ama beni böyle paramla rezil eden bir telefon daha görmedim. Allah bu samsungun belasını versin. Bundan sonra bırakın samsungu android telefon alanı öpsünler. Alırım iphone bozulursa yollarım garantiye peynir ekmek gibi sıfır cihaz yolluyorlar.

• Arkadaşlar note 4 edge'de şebeke sorunu varmı?
  • Arkadasım o oklardan yukarı olan verı gonderımı asagı olan verı alımı bendede sadece yukarı olan calısıyor ve ınternete gırmıyor

Soyle bı durum daha var acık havada ve cok merkezı yerlerde bu sorunu yapmıyor ama kapalı mekan ve az ceken yerlerde telefon ınternete gırmıyor 4 sene 4s kullandım banamısın demedı ıyıkı onu satmamısım tekrar kullanmaya basladım note4 servısten ne zaman gelır bılınmez.

Edge ıle ılgılı daha once yazan arkadaslar sorun olmadıgını soyledıler

• ikinci kez Note 4 aldım her iki cihazda Turkcell kullandım.sıkıntı yaşamadım.
    hatta bizim evde türkcell çok iyi çekmez ama note 4 ile lg g3,htc m8 in zorlandığı noktalarda gayet akıcı film izliyordum.
    ya oparetör yada cihaz serileriyle alakalı bir sıkıntı.
  • Arkadaşlar ayni sorun benim galaxy s6 edgede de var.servis yazilim yenileyip göndermekle yetiniyor. Hata sürekli değişkenlik gösteriyor.mesala bulunduğum şehirden başka şehire gittim gün boyu sorun yaşamadim ama eve geldim yine yaşamaya başladımsorun bölgedeki şebekede mi yoksa telde mi diye hatti s3 telefona taktiğimda internet canavar gibi çalişti.servisler müşteri hizmetleri ilgilenmiyor..huwaide wifi çekim sorunu olmuş shftdlete bunun videolu haberini yapti huwai bütün sorunlu telleri toplatmiş bence bizimde böyle bi forumda toplanip haberini yaptirmazsak bu çirkeflerin soruna el atacaği yok

• Arkadaşlar ben cihazı alalı 3 gün oldu Polatlı da kullandım 2 gün hiç sıkıntı yoktu dün Ankara'ya gittim tel 1 veya 2 diş çekiyordu bugün Polatlı ya döndüm sıkıntısı olmadan full çekiyor

• Arkadaşlar telefonumda 3g de çok yavaş çalışma ve şebeke problemi vardı. 10 gün önce servise vermiştim . Aynı gün şikayetler. Com à yazdım. Cihazın anakartıni değişti servis ve bugün teslim aldım cihazı. Cihaz kendine geldi resmen hiç Problem yok suan yani sorun donanımsal kesin artık. Bence sorun yaşayan arkadaşlar servise gitsin ve anakart değişimi iztesin

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.