Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
177.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha bugün yükledim 4 parçalı 5.1.1 polonya sürümünü, 4.4.4'ten geçtim(4.4.2 miydi yoksa, yani telefon nasıl geldiyse öyleydi işte, 5.0.1'e güncelleme yapmamıştım yani). Şu an kaldığım evde benim telefonda(n910cq, root falan yok) "wcdma/gsm otomatik "modunda Turkcell sürekli ya 0(sıfır)bar ya da 1 bar çekiyordu, sadece GSM modunda full 4 bar çekiyor, yani otomatik modda 3g çekmediğinde 2g'ye düşüp telefonun çekimini arttırması gerekiyor ama bunu yap(a)mıyor telefon. Hatta dışarı çıkıp full çeken bir yere gitseniz bile o sıfır bar çekme durumundan kurtulamıyor bazen. En büyük sıkıntı da buydu zaten.

Evdeki diğer telefonlar(s4 mini, Turkcell t60, note3) da Turkcell hatlı, ve bunlardaki "wcdma/gsm otomatik" modunda çekimler ya 2 ya 3 bar, gsm moduna düşmüyorlar bile haliyle , 3g modunda kalıyorlar, hatta H ya da H+ çekiyorlar.. Yanlış anlaşılmasın benim note4'te H çekiyor onlarla birlikte ama sıfır bar ile H çekiyor, nasıl oluyor bilemiyorum.

5.1.1 yükledikten sonra benim telefonun çekim gücü yine aynı ev, aynı koltukta 1bar ile 2 bar arası değişiyor gibi, yani bir miktar iyileşme var. Bu birkaç saatlik gözlemim, 1 hafta kadar gözlemlemeye devam edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maktama -- 27 Ağustos 2015; 19:34:48 >

• son gelen güncellemelerle şebeke sorunu düzeldi mi hala devam ediyor mu alacağım almaya korkuyorum yorumlar çok kötü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msy2012

son gelen güncellemelerle şebeke sorunu düzeldi mi hala devam ediyor mu alacağım almaya korkuyorum yorumlar çok kötü

Ben de senin gibi korkuyordum geçen hafta teli aldım sinyal sorunu yok. Hat vodafone.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de yeni aldım cihazı turkcell ile kullanıyorum ve bir sorun görmedim. Acaba gidediler mi bu sorunu yoksa ileride olma ihtimali var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Arkadaşlar ben de yeni aldım cihazı turkcell ile kullanıyorum ve bir sorun görmedim. Acaba gidediler mi bu sorunu yoksa ileride olma ihtimali var mıdır?

Çok ilginç...

Yani sizin cihazınızın çekim gücü full mü gözüküyor..?

Genelde ya bir diş yahut en fazla iki diş çektiği söyleniyor. Hatta bazen hiç çekmiyor gibi gözüküp ama yine internete giriliyor garabeti de mevcutmuş.

Acaba bu durum Turkcell'de olmayıp diğer operatörlerde mi var?

Ben sırf bundan Note 4 almadım... (AVEA kullanıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Arkadaşlar ben de yeni aldım cihazı turkcell ile kullanıyorum ve bir sorun görmedim. Acaba gidediler mi bu sorunu yoksa ileride olma ihtimali var mıdır?

Çok ilginç...

Yani sizin cihazınızın çekim gücü full mü gözüküyor..?

Genelde ya bir diş yahut en fazla iki diş çektiği söyleniyor. Hatta bazen hiç çekmiyor gibi gözüküp ama yine internete giriliyor garabeti de mevcutmuş.

Acaba bu durum Turkcell'de olmayıp diğer operatörlerde mi var?

Ben sırf bundan Note 4 almadım... (AVEA kullanıyorum)

Maşallah bende şuanlık hep full :))

• Bu arada simkart 4,5 g uyumlu yeni çıkanlardan. Etkisi olur mu bilmem ama söyleyeyim dedim.

• quote:

Bu arada simkart 4,5 g uyumlu yeni çıkanlardan. Etkisi olur mu bilmem ama söyleyeyim dedim.

Bunu telefonu aldığınızda mı değiştirdiniz?

Bide nasıl bişi? Ne dememiz lazım 4.5 g için olan sim kartları almak için?
  • şuan yine note 4 kullanıyorum ve bundan önce 3 tane daha kullndım kesinlikle sebeke sorunu yaşamadım hayret edilecek bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Bu arada simkart 4,5 g uyumlu yeni çıkanlardan. Etkisi olur mu bilmem ama söyleyeyim dedim.

Bunu telefonu aldığınızda mı değiştirdiniz?

Bide nasıl bişi? Ne dememiz lazım 4.5 g için olan sim kartları almak için?

Boşta olan bir hattımı Türkcell e taşıdım. Kendileri verdiler :)

• Uzun süredir kullandığım s4 ten note 4 é geçeli bir hafta kadar oluyor. Araştırdım ancak bu soruna daha önce denk gelmemiştim bilsem almazdım. Sürekli olmasa bile arada Wifi ve şebeke hiç çekmiyor. Mesela wifi dan video izliyorum 5-6 dk sonra kesiliyor birkaç saniye sonra geliyor genelde bazense dakikalar sürüyor geri gelmesi. Telefonu vatan bilgisayardan almıştım götürsem iade alırlar mı acaba?

• Ben 3 aydır kullanıyorum. Baska bi telefonla aynı anda baktım. Turkcellde biraz cekim sorunu var oda yeni baz istasyonları kuruluyor ondan diye tahmin ediyorum.Etrafı acık olmayan yerlerde benimde sebekemin düstügu oluyor ama bi sıkıntı yasamadığım icin servise vermedi daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar. Telefonumda şebeke sorunu var diyemiyorum ama dışarıda 3-4 bar çekerken evde 1 barı geçmiyor. Telefonun üretim tarihi 15.02.2015. 4.5 G ye geçeceğimiz şu günlerde bırakın 3G yi Edge teknolojisinden bile faydalanamıyorum. Bu sorunumun öncelikle şebekeden kaynaklanabileceğini düşünerek Vodafone GSM şirketine mail attım. Mahallede bulunan baz istasyonları kontrol edilmiş ama herhangi bir sorunla karşılaşılmamış. Haliyle bende sorunumun telefondan kaynaklanabileceği konusunda yoğunlaştım. Evde iken (Yani telefon 1 bar ile çekerken) "Ayarlar-Bağlantılar-Diğer ağlar-Mobil ağlar" sekmesinden "Yalnızca GSM" i seçtiğim zaman telefon full çekmeye başlıyor. Şimdi bu durumda telefonumda şebeke problemi olduğunu düşünmeli miyim? aklımda oluşan bir diğer soru ise Nisan ayında geçeceğimiz 4.5G ile telefonlarımızdaki şebeke sorunu ortadan kalkacak mı? Bu konuda bilgisi olan duyum alan varsa ve bizlerle paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar hiç yorulmayın telefon kesinlikle donanımsal sorunlu. türkcell vodafone bilmem ne ile hic alakasi yok. servis 3 kez anten anakart hatta ekran çerçevesi dahil herşeyi değiştirmesine rağmen sebeke sorunu cözülmedi denilen gibi dısarda full bile cekse evde iste 1 2 bazen 0a düsüyor sebeke digerleri full cekerken. artı bendeki telefonda iki el ile kullanırken yazarken full ceken yerlerde de düsme sorunu oluyordu. servis ilk basta inanmadı bu turkcell 128 kullanmadıgın icin oluyor filan deyip gecistirmek istedi ona sorunun antenden kaynakli oldugunu gösterdim gene inanmadi icerden 128 lik kart getirdi harbiden de varmis dedi öyle aldi servise. ama ne hikmetse o kadar parca degisti sorun cözülmedi suan iade degisim icin bekliyorum. gönlüm hala note 4 ten yana cünkü 5 cidden note serisinin sonu gibi bisey benim icin. degismeyen batarya microsd kizilötesi filan derken baya kırpıldı cihaz hic ısınamadım. s6 edge plus cok iyi görünüyor onda da aynı durum + stylus yok ve abartı pahalı. iphone serisi de keza aynı şekilde cok pahalı. note 4 te hic sorun yaşamayan var mı acaba yine alsam yine sorun cıkar mı? ben de bunu merak ediyorum cünkü yine note 4 almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: enyalios

arkadaşlar 5.1.1 ile bu şebeke sorunu çözüldümü acaba ?

benimkinde ve arkadaşlarımın bazılarında olan note4 lerde 4.4.4 ve 5.0.1 ve 5.1.1 de şebeke sorunu hiç olmadı... yani değişen birşey olmadı.... sorun olanları bilemem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: apathetic

arkadaşlar hiç yorulmayın telefon kesinlikle donanımsal sorunlu. türkcell vodafone bilmem ne ile hic alakasi yok. servis 3 kez anten anakart hatta ekran çerçevesi dahil herşeyi değiştirmesine rağmen sebeke sorunu cözülmedi denilen gibi dısarda full bile cekse evde iste 1 2 bazen 0a düsüyor sebeke digerleri full cekerken. artı bendeki telefonda iki el ile kullanırken yazarken full ceken yerlerde de düsme sorunu oluyordu. servis ilk basta inanmadı bu turkcell 128 kullanmadıgın icin oluyor filan deyip gecistirmek istedi ona sorunun antenden kaynakli oldugunu gösterdim gene inanmadi icerden 128 lik kart getirdi harbiden de varmis dedi öyle aldi servise. ama ne hikmetse o kadar parca degisti sorun cözülmedi suan iade degisim icin bekliyorum. gönlüm hala note 4 ten yana cünkü 5 cidden note serisinin sonu gibi bisey benim icin. degismeyen batarya microsd kizilötesi filan derken baya kırpıldı cihaz hic ısınamadım. s6 edge plus cok iyi görünüyor onda da aynı durum + stylus yok ve abartı pahalı. iphone serisi de keza aynı şekilde cok pahalı. note 4 te hic sorun yaşamayan var mı acaba yine alsam yine sorun cıkar mı? ben de bunu merak ediyorum cünkü yine note 4 almak istiyorum.

hocam benim için çok ama çok garip ama etrafımda sürü sepet note 4 olan tanıdık arkadaş var (benimde note4 var) inan ki hiç birinden en ufak şebeke sorunu yok.... NAZAR DEĞMESİN!!!!!

hatta iş yaptığım bir dağıtım firmasının satış elemanları sipariş alıp müşteri satışlarını takip etmek için note4 kullanıyor (android üzerinde yazılmış ve ana sunucuları ile online çalışan satış dağıtım programları kullanıyorlar) ... belki 100 adete yakın onlarda var.... ben almadan önce o firmaya sordum... sizde çok note4 var şebeke çekmeme gibi sorun yaşandımı dedim, hayır öyle bir sorun hiç olmadı diyince ben de onlara güvenip aldım.... eğer sorun olsaydı onlar kesin söylerdi çünkü işleri hattın sürekli açık olmasına bağlı...hatta sorun olsa sipariş yazamazlar ve uzaktan ana bilgisayara bağlanıp müşteri durumunu takip edemezler, şebeke sorunu onlar için direkt zarar yazması demek çünkü....

bu iş şans işi... ama kesinlikle şunu söyliyeyim şebeke sorunu olan note4 ler azınlıkta kalıyor... bu kesin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 15 Eylül 2015; 18:50:45 >

• hocam sans isi evet buna katılıyorum ama bu sanstan öte bir durum note 4teki. bence cogu kullanici farkinda bile degil ya da umursamıyor. cünkü ben de cok dikkat etmesem anlasilmazdi. söyle diyeyim evde note 3 full cekerken bu 2 3 cubuk cekiyordu ilkinde anakart filan degisti bu sebeple. sonra aynı cekmeye basladi ama yine aynı sekilde iki elle kullanırken sadece düsme oluyordu hatta kesilme filan olmuyordu ama 3g sıfırlanıyordu. bundan da 2 kez anakart ve diger üc bes parca degisti resmen sıfırlandı ama yine devam etti en sonunda iade islemi icin aldılar 4. kez de olunca. beni böyle düsündüren sebep bu oldu. onca parca degisti 3 kez hem de yine devam edince iphone 4 teki gibi bir kronik sorun oldugunu düsünmeye basladım. cünkü o da ilk kez metal cerceveye gecince olmustu bu sorun millete hatta toplatmak yerine 100 küsür liraya 3g artsın diye bumper adında metal cerceve sattılar sorunu kabul edip de. arastırırsanız bulursunuz bu konuyu. ondan dolayı düsündürdü bunda da metal cerceveye gecince acaba sorun mu oldu diye. yine diyorum gönlüm hala note 4 ten yana cünkü note 3 ten cok memnun kaldim 2 senede ve o degisen batarya ve batarya kiti mükemmel birsey alisan icin. ama yine alip aynı sorunla karsilasmak da istemiyorum acikcasi.

• apathetic kullanıcısına yanıt
    bu devirde %100 kaliteli ürün bulmak cidden çok zor.... eskidenmiş o taş gibi ericsson lar veya nokia lar....
    note4 özellikleri itibarı ile alternatifi olmayan bir telefon... ama bazı şeylerden vazgeçer başka yeni şeyler ile devam edeyim dersen yeni Iphone 6S i bekle, o alet iyi ses getirecek bence.... ama ne kadar sorunsuz olur o muamma... bana göre diğer bir alternatif de sony xperia z5.....
    sonuçta yeni geleceklerden ümitliyiz ama hayal kırıklığı olursa???? o yüzden beklentiyi pek yüksek tutmak DA lazım aslında
    gelen ne olur bilinmiyor ama elde var NOTE4
  • amerikan tüketicilere göre müşteri memnuniyeti en yüksek akıllı telefon NOTE4 imiş..... !!!!!!
    siz burda note4 e yağdırırken teknolojinin beşiği olan ülkede Note4 e tapıyorlar neredeyse...

derler ya "HERKES GİDER MERSİNE BİZ GİDERİZ TERSİNE"....

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=106477973

Akıllı telefonlar günümüzde en sık değiştirilen ve en çok rağbet gören teknolojik ürünler. Fiyatları da git gide yükselen bu cihazlar için bir diğer önemli nokta ise memnuniyet. Markalar her yıl yeni amiral gemisi modellerini satışa çıkarırken bu cihazları satın alan milyonlarca kişinin kullanım sırasında ne kadar memnun kaldığı da önemli bir nokta.

Bu konu üzerine araştırma yapan Amerikan Müşteri Memnuniyeti Endeksi (American Customer Satisfaction Index (ACSI)) ise kullanıcısını en çok memnun eden akıllı telefonlar listesini yayınladı. 0 ile 100 arasındaki sayılar ile değerlendirilen telefonlarda listede başı çeken model Galaxy Note 4 oldu. Müşteri memnuniyeti konusunda 100 üzerinden 85 puana ulaşan modeli 82 kardeşi Galaxy Note 3 takip etti.

Apple iPhone 6 modeliyle üçüncü sıraya yerleşirken onun hemen altında Galaxy S5 ve iPhone 6+ modelleri yer alıyor. Listeye genel anlamda baktığımızda ise Samsung'un 6, Apple'ın ise 7 model ile yer aldığını görüyoruz. LG ve HTC ise listeye ikişer model sokarken Motorola'nın üç modelinin yer alması da ilgi çekici bir detay.

Marka bazında yapılan değerlendirmelerde ise Samsung'un genel müşteri memnuniyetinin geçen yıla göre 1 puan gerileyerek 80 puan olduğu görülüyor. Buna karşılık Apple'da 1 puan yükselere Samsung ile aynı puanı yakalamış durumda. Motorola ve HTC müşteri memnuniyetini üçer puan yükseltirken ilk 20 içerisine cihaz sokamayan Blackberry ise beş puan yükselerek dördüncülüğe ulaşmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 16 Eylül 2015; 22:07:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: apathetic

arkadaşlar hiç yorulmayın telefon kesinlikle donanımsal sorunlu. türkcell vodafone bilmem ne ile hic alakasi yok. servis 3 kez anten anakart hatta ekran çerçevesi dahil herşeyi değiştirmesine rağmen sebeke sorunu cözülmedi denilen gibi dısarda full bile cekse evde iste 1 2 bazen 0a düsüyor sebeke digerleri full cekerken. artı bendeki telefonda iki el ile kullanırken yazarken full ceken yerlerde de düsme sorunu oluyordu. servis ilk basta inanmadı bu turkcell 128 kullanmadıgın icin oluyor filan deyip gecistirmek istedi ona sorunun antenden kaynakli oldugunu gösterdim gene inanmadi icerden 128 lik kart getirdi harbiden de varmis dedi öyle aldi servise. ama ne hikmetse o kadar parca degisti sorun cözülmedi suan iade degisim icin bekliyorum. gönlüm hala note 4 ten yana cünkü 5 cidden note serisinin sonu gibi bisey benim icin. degismeyen batarya microsd kizilötesi filan derken baya kırpıldı cihaz hic ısınamadım. s6 edge plus cok iyi görünüyor onda da aynı durum + stylus yok ve abartı pahalı. iphone serisi de keza aynı şekilde cok pahalı. note 4 te hic sorun yaşamayan var mı acaba yine alsam yine sorun cıkar mı? ben de bunu merak ediyorum cünkü yine note 4 almak istiyorum.

hocam benim için çok ama çok garip ama etrafımda sürü sepet note 4 olan tanıdık arkadaş var (benimde note4 var) inan ki hiç birinden en ufak şebeke sorunu yok.... NAZAR DEĞMESİN!!!!!

hatta iş yaptığım bir dağıtım firmasının satış elemanları sipariş alıp müşteri satışlarını takip etmek için note4 kullanıyor (android üzerinde yazılmış ve ana sunucuları ile online çalışan satış dağıtım programları kullanıyorlar) ... belki 100 adete yakın onlarda var.... ben almadan önce o firmaya sordum... sizde çok note4 var şebeke çekmeme gibi sorun yaşandımı dedim, hayır öyle bir sorun hiç olmadı diyince ben de onlara güvenip aldım.... eğer sorun olsaydı onlar kesin söylerdi çünkü işleri hattın sürekli açık olmasına bağlı...hatta sorun olsa sipariş yazamazlar ve uzaktan ana bilgisayara bağlanıp müşteri durumunu takip edemezler, şebeke sorunu onlar için direkt zarar yazması demek çünkü....

bu iş şans işi... ama kesinlikle şunu söyliyeyim şebeke sorunu olan note4 ler azınlıkta kalıyor... bu kesin....

Azınlık ta olsa bir çok note 4 de şebeke sorunu var sanırım. Yanılmıyorsam şuan ki son sayfada (12. sayfa) arkadaş Amerika da ki telefonların müşteri memnuniyetine göre sıralamasını yayınlamış ve note 4 ün yerini göstermiş. Amerika ve Avrupa ülkeleri tarihlerinden emin olmamak ile birlikte 4G teknolojisine bizlerden çok çok önce geçen ülkeler. dolayısı ile telefonlarını bu teknoloji ile kullanmaktalar ve şebeke sorunu gibi önemli bir konuda sıkıntı yaşamadıkları için Note 4 en üst sırada yer alıyor olmalı. Sanıyorum ki bu sorun hakkında buradaki bir çok arkadan benden daha tecrübeli olduğunu düşünerek yaptığınız araştırmalarda yurt dışındaki forumlarda, 4G şebekesini kullanan ülkelerde bizim yaşadığımız çekme problemi yaşandığı hakkında başlıklara şikayetlere rastladınız mı? belki de 4G ile birlikte bu sorun tarih olabilir. bu konudki düşünceleriniz nelerdir. şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.