Şimdi Ara

Note 3 satın alım öncesi kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ya media markttan yada golddan note 3 alacağım. Satın alımından önce ürünü açıp kontrol etme şansımız var mı? Kasa açıklığı probleminden korkuyorum.

• Ettirmezler. Satın aldıktan sonra baktırır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Ettirmezler. Satın aldıktan sonra baktırır

Satın aldıktan sonra kontrol ettiğimde kasa açıklığı var ise telde o anda yenisiniisteyebilir miyim yoksa servise verin gerekli görürlerse değişim yaparlar derler mi?
  • Dostum ben teknosadan nexus4 aldım bu yaz telefonu açtı gösterdi serisine bile baktım kutudaki bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama telefonu çalıştırmaz büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticRhyme -- 19 Ocak 2014; 16:56:39 >
  • Aldıktan sonra 1 haftaya kadar sim kart takmadığın sürece değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum beyler yanlış mı? Baktırmazsa öyle yapabilirsiniz.
  • Genelde degisim yapmazlar garantiye verirler surunursunuz bence actirmaya bak orada kutuyu yanina da a4 kagit al kontrol et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıp baktırmazlarsa almam eğer senin yağlı müşteri olduğunu anladıklarında neler yaparlar sana zaten açarlar bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsini bilmiyorum ama vatanda satın alıyorsun şöyle bi bakıyorsun ister bozuk ister sağlam olsun vazgeçtim diyip geri verebiliyorsun. Gold bu konuda kendine güvenmiyordu galiba gidince bi sor, 2-3 hafta servisle uğraşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Hepsini bilmiyorum ama vatanda satın alıyorsun şöyle bi bakıyorsun ister bozuk ister sağlam olsun vazgeçtim diyip geri verebiliyorsun. Gold bu konuda kendine güvenmiyordu galiba gidince bi sor, 2-3 hafta servisle uğraşma.

Gold kendi ithal ettiği paralel ithalat samsung telefon satıyordu.. Şimdi ne durumda bilemem..
    Telefona sim kart takmamışsanız, değiştiriyor veya geri alıyorlar ( media markt - vatan - hepsiburada)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.