Şimdi Ara

Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
731
Cevap
2
Favori
54.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 10 dan sonra oyun çıkarsalardı iyi olur demişsiniz uyuyorsunuz. FİNAL FANTASY serisi xbox exlusive FF XI 2 senedir piyasada hatta geçen sene ek paketi çıktı. FF XII' da yolda aynı zamanda Lost Odessy i de tavsiye ederim FF ekibi yaptı aynı tad da yanlış yere açmışsınız konuyu veya yanlış makimayı almışsınız RPG de xbox tek konsol .......

edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo72 -- 12 Mart 2009; 19:06:29 >

10 dan sonra oyun cıkarsalardı ıyı olur kelımesını goremedım ve nerde yazıldıgını gormek ısterım eger varsa goremıyorsam bende bı sorun var demektır. (Beklemeye alıştık ama ara bir oyun çıkarsalar iyi olurdu. mesela 10 dan sonra 10-2 çıkarmışlardı) parantez ıcındekı yazıyı kastedıyorsan gulunecek haldesın...

FİNAL FANTASY serisi xbox exlusive demıssın ama bı tane bıle oyunu yok sızde o yuzden xbox kullanıcıları FF gıbı bır saheserden mahrum kalmıs durumda..FF 11 ımız var dıyorsunda FF sevenler yıllar once oyunun coktan oynayıp herseyını yapıp bıtırdıler.FF12 mı hıc duymadım cıkarsa da xbox ın gozu bıraz RPG gorur...

Lost Odssey dedıgın oyun FF8 ın bırebır kopyası olmus oynayıp bıtırdım merak etme ama FF8 den aldıgım zevkı alamadım FF fanı olarak. zaten Hıronobu Sakaguchı ve Square-enix suan Xbox ın satıslarını japonyada kurtarmaya calısmasa xbox japonyada acınacak halde..

FRP deıl RPG once oyun turlerını ogrende gel. Yanlıs makına dıyorsun benım 3-5 ayda yenı makına alacak yada onlıne oynarken ne zaman Ban lanacam korkum yok kafam rahat......

Sanırım bu yazdıklarımı anlayabılırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 12 Mart 2009; 12:46:43 >
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa

• Bütün serileri oynamış ve tam çözmüş olarak (9 hariç hala sevemedim:) ) yukardaki arkadaşımızın yazdığı biraz komik geldi bana. Bence arkadaşım yazılanları daha dikkatli oku. Yada FF serilerini iyi takip et FF fanı isen.

Birde hayatta ne takım tutarım ne biryerin fanı oldum . Ama Hiç tahmin etmezdim FF fanı olacağımı . Tam hayranı oldum. Türkiyede bulsam FF karakterlerinin oyuncaklarını koleksiyon yapıcam.
  • Birde unutamadığım summonlar arasında titan VII , Yojimbo X Zambotu yapışına hastayım , Gilgamesh in doğuşu. FF8 de odin çıkıyor sahneye ve telef oluyor dedim yuh nasıl bir summonu yok eder bu sonra tırstım biraz summonu yok ettiğine göre sıra ban agelecek derken birden odinin kılıcı gök yüzüne gidiyordu birden bir bulut ve Gilgamesh in unutulmaz hareketi resmen türk kabadayısı gibi girdi sahneye kafa sallaması el hareketleri favorim oldu.

FFVII oynamayalı uzun zaman oldu bazen takılıyorum biraz düşününce aklıma geliyor. İlerki bölümlerde ne olacağını bildiğim için olsa gerek takılmalarım. Ama çok zevkli oluyor. FF13 çıkacan akadar ancak bitiririm bütün seriyi. 9 un orjinali yok bende kara verdim onuda tam çözücem orjinaline bakıyorum şimdi internetten satan varmı diye. Fanlığımızı doğru yapalım dimi.
  • İşin birde garip tarafı var bılmıyorum denedın mı. Eger odıni almadan yoluna devam edersen kı odın ı alman sart deıl sana kalmıs seıfer her halukarda odın ı kesıyor garıp bı durum...Gılgameshın gelme sahnesıne hasta olmustum o pelerınıne kılıcları etrafına toplaması mukemmel sahnelerdı..Farkındaysan sumonnların en sekıllı ve en karızma gelıslerıyle en guzel FF8 ve 10 da ıdı...

Farklı dugmelere basarak farklı hareket yaptırta bılıyorsun gılgamesh e.

Yojımboda tam tefecı arkadas verdıkce ıstıyor sankı cok zengınız ya.....

Ama benım en sevdıgım summon tartısılmaz bence Anima tam karızma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 19 Mart 2009; 17:09:43 >

• forum müthiş bir üye kazandı .bu emeğe alkış tutulur

Zanmato ya hastayım işede yarıyor dinlemiyor summon negelirse kesiyor. Ben bir taktik bulmuştum defterime not almıştım 10 vuruşun 8 i zanmota idi. Defteri bir bulsam FF7 den beri elemntrin listesini bile not almıştım.

Hangi oyunda var oyun içnde oyun . FF serilerinde bir değil bir sürü oyun var oyun içerisinde benimde hoşuma gidiyor böyle olunca canınız sıkılmıyor. Diyorumya herkezin birşey bulabileceği bir oyun .

FF8 de kart oyunu çok iyiydi bence en çok hoşuma giden oyun oydu.

Orjinalden alıntı: mistikv

forum müthiş bir üye kazandı .bu emeğe alkış tutulur

Saolasın MİSTİKV kardes
    Emege deger veren Degerede onem veren herkese ve her yere yazı yazarım......
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1ses1

Evet katılıyorum animanın 10 daki demosu nasıldı (Sanki başka seride varda 10 yazmışım :) ) . Adamlar geçekten uğraşıyor. Heryerde ayrıntı var.

Zanmato ya hastayım işede yarıyor dinlemiyor summon ne gelirse kesiyor. Ben bir taktik bulmuştum defterime not almıştım 10 vuruşun 8 i zanmota idi. Defteri bir bulsam FF7 den beri elemntrin listesini bile not almıştım.

Hangi oyunda var oyun içnde oyun . FF serilerinde bir değil bir sürü oyun var oyun içerisinde benimde hoşuma gidiyor böyle olunca canınız sıkılmıyor. Diyorumya herkezin birşey bulabileceği bir oyun .

evet adamlara gerceketen ugrasııyorlar ve ısıbılıyorlar. FF 8 de kı kart oyunu hakketten de zevklıyıdı gercı 9 dakı kart oyunuda baya bı zevklıydı alısana kadar ne var ne yok kaybedıyon ama alısınca ne var ne yok gerı topluyon.

Ben penace ı Zanmato ıle kesmıstım artık yoksa o benı kesecektı az daha dırenseydım :)

Benım FF en cok sevdıgım oolay ne bılıyormusun yan oyunlar falan puzzler tam guzel zevklı oluyorda ben daha cok oyunun son bosslarından daha guclu boss larla yada yaratıklarla dovusuyorsunya hele bıde bunlar gızlıyse cıkarmak ıcın ugrastıgın onca gezıntı ve caba harcamak ıste benım hosuma gıden en guzel olaylardan bırısıde bu..

FF 7-8-9-10-11-12 bunların hepsınde de mukemmel bosslar var ve cok da zorlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: zack06

quote:

Orjinalden alıntı: 1ses1

Evet katılıyorum animanın 10 daki demosu nasıldı (Sanki başka seride varda 10 yazmışım :) ) . Adamlar geçekten uğraşıyor. Heryerde ayrıntı var.

Zanmato ya hastayım işede yarıyor dinlemiyor summon ne gelirse kesiyor. Ben bir taktik bulmuştum defterime not almıştım 10 vuruşun 8 i zanmota idi. Defteri bir bulsam FF7 den beri elemntrin listesini bile not almıştım.

evet adamlara gerceketen ugrasııyorlar ve ısıbılıyorlar. FF 8 de kı kart oyunu hakketten de zevklıyıdı gercı 9 dakı kart oyunuda baya bı zevklıydı alısana kadar ne var ne yok kaybedıyon ama alısınca ne var ne yok gerı topluyon.

Ben penace ı Zanmato ıle kesmıstım artık yoksa o benı kesecektı az daha dırenseydım :)

Benım FF en cok sevdıgım oolay ne bılıyormusun yan oyunlar falan puzzler tam guzel zevklı oluyorda ben daha cok oyunun son bosslarından daha guclu boss larla yada yaratıklarla dovusuyorsunya hele bıde bunlar gızlıyse cıkarmak ıcın ugrastıgın onca gezıntı ve caba harcamak ıste benım hosuma gıden en guzel olaylardan bırısıde bu..

FF 7-8-9-10-11-12 bunların hepsınde de mukemmel bosslar var ve cok da zorlar...

Tabiki söylediklerine katılıyorum. gizli mekanlar gizli yaratıklar ap ayrı oluyor. Ben ilk gizli mekanımı FF8 de bulmuştum okyanusun ortasında hava araçıyla gidilen mekan ismini unuttum şuan aklıma gelmiyor. Oraya girince bir acayip oldum dedim şimdi ne olacak. insan ürperiyor.

Ama hangi boss u seviyorsun desen omega dan vazgeçmem. FF8 in sonundaki boss da ölmek bilmiyor gavur öldür öldür şekil değiştiriyor. Ya bu oyun serisi mükemmel aklıma geldikce bir garip oluyorum. Mesela uzay boşluğundayken gemiye varışımız süperdi sanki sizi o ortamdaymışgibi hissettiriyor. Grafik leri hiç düşünmüyorsunuz bile. Konu okadar sağlamki. Daha neler var neler gerçekten orjinal oyunu son kuruşuna kadar hak eden bir seri.

• Bu ne aşktır anlamadım seni squaresoft'un yerine götürmek lazım pasaportunu hazırlamaya başla
    Sonrada bunla tanıştırıyım
     Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir )

buda kime

•  Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir )

Paine benden olsun kı tam olsun YU-Rİ-PA takım tamamlandı haha

valla ılk ısım tokyoya gıtmek nasıp olursa..

nerden bakarsanız bakın ınce eleyıp sık dokusak bıle herseyıyle mukemmel bır Konsol RPG si.
    gızlılık - gızlılık - gızlılık

• Arkadaslar sızden bır rıcam var ;
    ekledıgınız resımlerın boyutları eger buyuk ıse [SİMAGE] formatında eklemenız cunku sayfa yavas acılıyor ve beklemek zorunda kalıyoruz eger benım ekledıgım gıbı resım formatları kucuk boyutlu ıse normal ımage olarak ekleyebılırsınız. Sımdıden tesekkurler anlayısınız ıcın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 12 Mart 2009; 18:52:53 >
  • Benim en sevdigim FFX(10) du :)

ifritin nedense hic dogru duzgun ssi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 12 Mart 2009; 20:24:58 >

• quote:

Yıne bı Xbox cı yıne bos laflar nedense bu xbox cılar da bı cekememezlık var playstation lafı duyunca----
    neyse sanırım yazılanları okumuyorsun yada okudunu anlamak sana zor gelıyor kaldıramıyorsun......

10 dan sonra oyun cıkarsalardı ıyı olur kelımesını goremedım ve nerde yazıldıgını gormek ısterım eger varsa goremıyorsam bende bı sorun var demektır. (Beklemeye alıştık ama ara bir oyun çıkarsalar iyi olurdu. mesela 10 dan sonra 10-2 çıkarmışlardı) parantez ıcındekı yazıyı kastedıyorsan gulunecek haldesın...

FİNAL FANTASY serisi xbox exlusive demıssın ama bı tane bıle oyunu yok sızde o yuzden xbox kullanıcıları FF gıbı bır saheserden mahrum kalmıs durumda..FF 11 ımız var dıyorsunda FF sevenler yıllar once oyunun coktan oynayıp herseyını yapıp bıtırdıler.FF12 mı hıc duymadım cıkarsa da xbox ın gozu bıraz RPG gorur...

Lost Odssey dedıgın oyun FF8 ın bırebır kopyası olmus oynayıp bıtırdım merak etme ama FF8 den aldıgım zevkı alamadım FF fanı olarak. zaten Hıronobu Sakaguchı ve Square-enix suan Xbox ın satıslarını japonyada kurtarmaya calısmasa xbox japonyada acınacak halde..

FRP deıl RPG once oyun turlerını ogrende gel. Yanlıs makına dıyorsun benım 3-5 ayda yenı makına alacak yada onlıne oynarken ne zaman Ban lanacam korkum yok kafam rahat......

1-Bende 2 konsol da var arkadaşım hangisinin neyi nasıl çook iyi bilirim.
    2-Benim XBOX ORJİNAL Ban diye hiçbir kaygımda yok çokda severek kulanıyorum, kafam da çoook rahat, her xbox anasının karnından fw li doğmaz, banda yemez,
    Az biraz araştırma yapsan bütün RPG lerin xbox a çıtığının da bilirdin. PS3 te RPG ne oynadın bu güne kadar hangi RPG oyunu sana zevk verdi onuda söyle de öğrenelim. Sen ancak lost odesey gibi öbür RPG leride xboxta oynarsın.Bu kadar kızıp bozulacak da birsey yok Final Fantasy şu an için xbox exclusive . Sen gülmeye devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo72 -- 12 Mart 2009; 19:38:57 >

• quote:

Yıne bı Xbox cı yıne bos laflar nedense bu xbox cılar da bı cekememezlık var playstation lafı duyunca----
    neyse sanırım yazılanları okumuyorsun yada okudunu anlamak sana zor gelıyor kaldıramıyorsun......

ya cevap vermene gerek yok xboxları var xboxları bir numara ffleri yok resistance kz2 ve lbp lar yok xboxları ve çeneleri çok hepsi çekemiyo psin patlamasını çekemiyo dha doğrusu xboxcılar o yüzden böle postlara cevap yazmayalım konu dağılıyo

Final Fantasy Forever
    Final Fantasy Fun Club

OLD NAME dantedmc

• 1-Bende 2 konsol da var arkadaşım hangisinin neyi nasıl çook iyi bilirim.
    2-Benim XBOX ORJİNAL Ban diye hiçbir kaygımda yok çokda severek kulanıyorum, kafam da çoook rahat, her xbox anasının karnından fw li doğmaz, banda yemez,
    Az biraz araştırma yapsan bütün RPG lerin xbox a çıtığının da bilirdin. PS3 te RPG ne oynadın bu güne kadar hangi RPG oyunu sana zevk verdi onuda söyle de öğrenelim. Sen ancak lost odesey gibi öbür RPG leride xboxta oynarsın.Bu kadar kızıp bozulacak da birsey yok Final Fantasy şu an için xbox exclusive . Sen gülmeye devam et

1- Sende 2 konsol olması durumu degıstırmez ısterse butun konsollar olsun yınede zamanındakı PLASTATION da olan ve buyuk hayran kıtlesı olusturmus bır oyun ıcın pek bısey farkettırmez.ayrıca senın tek bıldıgın nerde bır ps bolumu bulsamda ortaya laf atsam bak bıu ıste bence ustune yok...

2-Konsolunun orjınal olmasının bı farkı o senın ıcın gecerlı Ban olayı bu dunyada bırtek sen orjınal makına kullanmıyorsun...

acaba soyle bır durup dusun neden Xbox a RPG yapıyorlar hıc medyayı fırmalardakı konusmaları takıp etmıyorsun bu lafı soledıgıne bakılırsa etmedıgın ortada.sana ff 13 xbox ta baslıgına yazdıgım bır yazıdan ve netten buldugum bır yazı buraya yapıstırıyorum okuyunca belkı bırseylerı anlarsın.

Benım yazdıgım yazı :

Artık square Xbox ın japonyada tutlması ıcın kı japonlar Rpg oynamasını seven oyuncularla dolu oldugu ıcn Square ın Xbox a daha cok onem verdıgını cıkan oyunlardan anlamıssınızdır. Lost Odssey ( Bırebır FF 8 mekanlarından olusuyor hele bazı mekanları sankı ugrasmamak ıcın FF 8 sokup oraya koymuslar gıbı : aynalardan teleport oldugunuz yer FF 8 Castle .Bu oyunda Hıronobu Sakaguchı nın ımzası var nede olsa) Infınıte Undıscovery - Star Ocean 4 ( bu oyunda PS3 e cıkacak ama hemen degıl belkı 1 yı sonra belkı 6 ay sonra) Last Remnant (buda PS3 e cıkacak ama tarıhı bellı deıl)
    Square - Enıx RPG yı japonyada Xbox oyuncularına oynatarak tattıracagı kesın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_24775550/mpage_7/key_//tm.htm#30308948 buda lınk ı belkı devamını okumak ıstersın.

Buda nettekı haber :

Square Enix firmasının yetkililerinden ve aynı zamanda Kingdom Hearts 2 isimli RPG'nin yapımcılarından Shinji Hashimoto Xbox 360'ın Japonya'daki satışlarının yükselmesi ile ilgilendiklerini söyledi. Star Ocean: The Last Hope The Last Remnant gibi güzel RPG'leri Japonya'da ve tüm dünyada Xbox 360'a çıkararak pazarın daha da genişlemesini amaçladıklarını sözlerine ekleyen Hashimoto Final Fantasy XIII'ün Xbox 360'a çıkmasının da bu planın bir parçası olduğunu sözlerine ekledi. Xbox 360'ın Japonya'da ki konsol satışlarının artmasını da umduklarını belirtti.

Ayrıca Exc konusuna gelırsek uzakdoguda PS3 de suan en cok aranan ve Exc olarak alınmayı beklenen oyun FF13 dur ve buna ınanmıyorsanda cıkınca zaten bellı olcak. cıktıgı zaman tekrar bu baslıkta senı gormeyı ısterım....

• @ dantedmc
    Ya cevap vermene gerek yok xboxları var xboxları bir numara ffleri yok resistance kz2 ve lbp lar yok xboxları ve çeneleri çok hepsi çekemiyo ps ın patlamasını çekemiyo dha doğrusu xboxcılar o yüzden böle postlara cevap yazmayalım konu dağılıyo

valla haklısın dantedmc kardes bencede cvp vermek bosa zaman kaybı demek onun yerıne yenı ss ler yada haberler eklerım daha ıyı. neyse son cevabımı da yazdım ıyı oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 12 Mart 2009; 20:34:25 >
  • zack06 3. reside yunanin resmi vardida cikmamis
     Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) birazdan editlerim mesajimi :)
    verdigin resimler icinde cok tesekkurler arsivime ekledim :)
    ayrica evet oyunda tidus ile yunanin aski gercekten aglatacak derecede iyi yapilmis birde arkadan dedigin muzik verilince ortaya muhtesem bir sahne cikiyor FF10 u oynamayan herkese tavsiye ederim ben oyunu once kopya olarak almistim bitirince gidip orjinal aldim

Edit: Maydo72 nickli arkadas konuya girip boyle abuk subuk milleti kiskirtma amacli yazilar yazmanizin mantikli bir sebebi varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 12 Mart 2009; 20:27:40 >

• Sanırım egolarını tatmın edıyor..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.