Şimdi Ara

Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
2
Favori
54.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

bi ff fanı olarak (gerekirse fanboy bile olurum) çok güzel bi konu

tebrikler bi çırpıda okudum.

Tesekkurler
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • yanlış anlama bu linki sana gönderme yapmak için vermedim .:BBR:. fanboyu olurum demiş de o arkadaşa dedim ben.

dostum boşver benim konu ff 13 ün anakonusu şimdi hiç karıştırmayalım ff nin eski oyunları,tarihi filan burda dursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 14 Mart 2009; 1:56:48 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • yok estagfurullah kardes ne yanlıs anlaması nasıl ıstıyorsan oyle olsun..
  • Bende bir fffan olarak zack06 arkadaşımın çalışmalarını çok ii buluyorum
    emeğine teşekkürler şimdi FFVll takılıyorum biraz sepirot ve cloud ile jenovanın
    reaktörüne geldim takılıyorum sepirot şimdilik
    Eskiden ne materia dizerdim betıla girince hiç atağa basmaya fırsatım olmazdı gelen ölürdü
    ne komediydi bir arkadaşa saveimi verdim sepinin mağrasının önünde hiç atak yapmadan indim aşagı diyordu
    :D ne save yapmıştım be yaw o dizim biraz aklımda ama eksiklikler var
     Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir )

Zero bilader

Neo bilader

Bahamut bilader

• eyvallah dostum guzel resımler...eskı gunlerı ozledım valla.
  • Önce bir kaç yanlış anlaşılma olmuş, düzeltelim...

Final Fantasy XI PC, PS2 ve X-Box'a çıktı. Üstelik bu oyunu oynayıp bitirmeniz mümkün değil, çünkü oyun sadece online olarak oynanabiliyor. FF X'den sonra FF X-2 ve bence serinin 7. oyunundan sonraki en baba oyunu olan XXII sadece PS2'ye çıktı. FFXIII'e gelince oyun exc. falan değil. Hem 360'a, hem de PS3'e çıkacak. Üstelik PS3 versiyonu ile 360 versiyonları farklı grafik motorlar kullanılarak yapılacak. Japonya'da bu yaz çıktıktan aşağı yukarı bir yıl sonra her iki platforma gelecek oyunun PS3 time-exc. olma ihtimali de mevcut...

Maydo72 takma isimli arkadaşımız her iki platforma sahip ve 360 oyunlarını orijinal oynayan bir arkadaş. Ve kesinlikle bu nesilde 360 J-RPG türünde PS3'ten çok daha önde. Anlayacağınız J-RPG için şu an 360 çok avantajlı. Lost Odessey, Last Remnant (time exc.), Infinite Undiscovery, Blue Dragon, Kameo, Ethernal Sonata, Star Ocean (bence yakın zamanda time exc.'e dönecek) gibi oyunlar 360'ta oynanabiliyor. Maalesef bu nesilde PS3 J-RPG konusunda çuvalladı. Bir PS fanı, 10 yıldan fazla PS kullanıcısı olarak bunu üzülerek söylemek zorundayım.

Sony bu nesilde artık aklını başına toplayıp, önceki nesilde üzerinde yükseldiği türlerin başında gelen bu türe, J-RPG'ye artık gereken önemi vermelidir...

• quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Önce bir kaç yanlış anlaşılma olmuş, düzeltelim...

Final Fantasy XI PC, PS2 ve X-Box'a çıktı. Üstelik bu oyunu oynayıp bitirmeniz mümkün değil, çünkü oyun sadece online olarak oynanabiliyor. FF X'den sonra FF X-2 ve bence serinin 7. oyunundan sonraki en baba oyunu olan XXII sadece PS2'ye çıktı. FFXIII'e gelince oyun exc. falan değil. Hem 360'a, hem de PS3'e çıkacak. Üstelik PS3 versiyonu ile 360 versiyonları farklı grafik motorlar kullanılarak yapılacak. Japonya'da bu yaz çıktıktan aşağı yukarı bir yıl sonra her iki platforma gelecek oyunun PS3 time-exc. olma ihtimali de mevcut...

Maydo72 takma isimli arkadaşımız her iki platforma sahip ve 360 oyunlarını orijinal oynayan bir arkadaş. Ve kesinlikle bu nesilde 360 J-RPG türünde PS3'ten çok daha önde. Anlayacağınız J-RPG için şu an 360 çok avantajlı. Lost Odessey, Last Remnant (time exc.), Infinite Undiscovery, Blue Dragon, Kameo, Ethernal Sonata, Star Ocean (bence yakın zamanda time exc.'e dönecek) gibi oyunlar 360'ta oynanabiliyor. Maalesef bu nesilde PS3 J-RPG konusunda çuvalladı. Bir PS fanı, 10 yıldan fazla PS kullanıcısı olarak bunu üzülerek söylemek zorundayım.

Sony bu nesilde artık aklını başına toplayıp, önceki nesilde üzerinde yükseldiği türlerin başında gelen bu türe, J-RPG'ye artık gereken önemi vermelidir...

FF XI ın dedıgın platformlarda oldugunu zaten bılıyorum ve FF12 sadece PS2 ye cıktı bunu ben deıl butun FF fanları ve hayranları bılıyor ama maydo arkadasın dedıgı (FİNAL FANTASY serisi xbox exlusive FF XI 2 senedir piyasada hatta geçen sene ek paketi çıktı. FF XII' da yolda aynı zamanda Lost Odessy i de tavsiye ederim FF ekibi yaptı aynı tad da yanlış yere açmışsınız konuyu veya yanlış makimayı almışsınız RPG de xbox tek konsol)

FF13 e exc dıyen olmadı zaten. Ayrıca oyun ps3 yapıldıktan sonra yanı bıttıkten sonra xbox a port edılecek ben bole bılıyorum ama ınsallah xbox a da port yerıne baska motor kullanırlar ve guzel olur.

maydo arkadasın orjınal oynamsı yada 2 makınaya da sahıp olması acılan bır konuya gelıp konuyu yanlıs yere konu acmıssınız yada yanlıs makına almıssınız kelımesını kullanma hakkını vermez ve bu kım olursa olsun.

kesinlikle bu nesilde 360 J-RPG türünde PS3'ten çok daha önde demıssınız bunu yalanlayanda yok ama bu tarz bır yazıya hep aynı cevabı verıyorum ;

Square Enix firmasının yetkililerinden ve aynı zamanda Kingdom Hearts 2 isimli RPG'nin yapımcılarından Shinji Hashimoto Xbox 360'ın Japonya'daki satışlarının yükselmesi ile ilgilendiklerini söyledi. Star Ocean: The Last Hope The Last Remnant gibi güzel RPG'leri Japonya'da ve tüm dünyada Xbox 360'a çıkararak pazarın daha da genişlemesini amaçladıklarını sözlerine ekleyen Hashimoto Final Fantasy XIII'ün Xbox 360'a çıkmasının da bu planın bir parçası olduğunu sözlerine ekledi. Xbox 360'ın Japonya'da ki konsol satışlarının artmasını da umduklarını belirtti.

Hıronobu Sakaguchı ve Square-enix suan Xbox ın satıslarını japonyada kurtarmaya calısmasa Xbox japonyada yıne umdugu pazarı yakalayamaz rpg kulturu genıs bır ulkede hangı konsola rpg yaparsanız o daha cok satar bakın Nıntendo DS e neden fazla satıyor ASIA da , sebebı basıt cıkan 3 oyundan 2 sı genelde RPG.
    İşte bu yuzden dıyorum kı Xbox yatsın kalksın Square-Enix e dua etsın sonucta Square Rpg Oyunu yapan bır fırma oldugu ıcın ve suan Xbox a daha cok onem verdıklerı ıcın sıklıkla RPG cıkarmalarını normal olarak goruyorum..

Benım burada yapmak ıstedım hangı konsola sahıp olursanız olun konsol ovmek yada ovunmek degıl FF hatıralarını konusup tartısmak Umarım bu yazdıklarımda yanlıs anlasılma olmaz Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 14 Mart 2009; 14:45:13 >

• Square Enix, MS ile anlaştıktan sonra Japonya'da böyle bir durum ortaya çıktı. Dediğim gibi maalesef bu devirde para konuşuyor. Bence FF hayranlarının oyunun çıktığı platformdan ziyade çıkan oyunlarla ilgilenmesi gerekiyor. Zaten FF serisi de PS platformunda doğmuş bir oyun değil. SNES'ten sonra PS1'e geçen FF serisi serinin bir çok oyununu bu platforma çıkardı, ancak bu oyunlardan 7-8 ve 11 PC'de de oynanabildi. Ben önemli olan olayın FF serisinin nerede devam ettiğinin değil, nasıl devam edeceği olduğunu söylüyorum. PS3'teki geliştirme sıkıntıları olmasaydı FF13'ü daha erken oynardık diye düşünüyorum....

Orjinalden alıntı: SolidRock

Square Enix, MS ile anlaştıktan sonra Japonya'da böyle bir durum ortaya çıktı. Dediğim gibi maalesef bu devirde para konuşuyor. Bence FF hayranlarının oyunun çıktığı platformdan ziyade çıkan oyunlarla ilgilenmesi gerekiyor. Zaten FF serisi de PS platformunda doğmuş bir oyun değil. SNES'ten sonra PS1'e geçen FF serisi serinin bir çok oyununu bu platforma çıkardı, ancak bu oyunlardan 7-8 ve 11 PC'de de oynanabildi. Ben önemli olan olayın FF serisinin nerede devam ettiğinin değil, nasıl devam edeceği olduğunu söylüyorum. PS3'teki geliştirme sıkıntıları olmasaydı FF13'ü daha erken oynardık diye düşünüyorum....

Evet haklısın anlasmadan sonrakı durum gayet basarılı olacaga benzıyor ve dedıgın gıbı FF ın yada hangı RPG nın konsola cıkacagı deıl kazanacagı para on planda fırmalar artık hangı pazarda ne kadar kazanacagım konusuna yonelmeye basladılar.Yanlıs hatırlamıyorsam 1987 ydı FF ılk cıkıs tarıhı. Hatta PC de strech cekerek grafıklerı smooth ayarında oynanıyordukı gayet guzel oluyordu. Gelıstırme acısından bencede cok bekledıler bızde napalım artık bekleyecegız neyde alısıp devam ettıysek onda devam edecez artık.

• Tartışmamız beni için 7 8 . 10. Ama en çok 7 deki sistem hoşuma gitmişti benim ilk FF olduğu çin olsa gerek. 7 8 10 (Bir 9 u sevemedim_ :)_ )

11 i hiç oynamadım online olduğundan . 12 nin dövüş sistemide güzeldi ama benim en beğendiğim 7 ve 8 idi.

FF 13 daha görmedim bakalım nasıl olacak. Birde Versus olanı varmış 13 ün videolarını izledim diğer konuda.

ordada yazdım ama bu 10-2 gibi mi yaacaklar versusu u. Yoksa konusu tamamen farklımı olacak yada her şey aynı karakterlermi aynı olacak.

İzlediğim videodaki izlenimlerim konusunun farklı olduğunu gösteriyor versus un. Varya şuan tam heyacana bağladım kendimi. 13 beklerken Versus unuda çıkaracaklar. 2 tane birden .

Birde farkındaysan ilk defa 13 de ana karakter olarak bir kız koymuşlar normalde hep erkek idi. Versusda erkek gözüküyor.

Kafam karışık şu an itibariyle . Ama süpriz yapıp şu 13 bir çıkarsalar çok iyi olur. 300 lira deseler hemen alırım.

FFF

• Bende sabırsızlıkla beklıyorum 13 u
    benım bıldıgıme gore versus 13 de onlıne olarak adamını gelıstırıp savastıracaksın 11 gıbı ama ayrıca karakterlerıde kapıstarabılekmısız ole bı yazı okumustum ve cok hosuma gıtmıstı
    sen le ben karakterlerımızı kapıstırdıgımızı dusunsene cok manyak olur bole bısey...

FFF
  • quote:

Orjinalden alıntı: zack06

Bende sabırsızlıkla beklıyorum 13 u
    benım bıldıgıme gore versus 13 de onlıne olarak adamını gelıstırıp savastıracaksın 11 gıbı ama ayrıca karakterlerıde kapıstarabılekmısız ole bı yazı okumustum ve cok hosuma gıtmıstı
    sen le ben karakterlerımızı kapıstırdıgımızı dusunsene cok manyak olur bole bısey...

FFF

Evet güzel olur. Birde hile olayıda yok ps3 de böyle kapışmalar çok güzel olur.

Ozaman senin söylediğin doğru olabilir çinkü videsunda bir erkek ile kız karakterin kapışması vardı ve video orda bitiyordu.

http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/3498/t_ffvs13_dks3713_v2_h264.wmv Bunu izle daha iyi anlıyacaksın. Online bir FF13 muhteşem olur. FF13 ü bitiririz ardından bu oyun çıkar online olarak devam ederiz .

Yada dediğin gibi online oynarken sadece adam kapıştırmayız belgi beraberce yada grup halinde görevleri yaparız gizli yerleri buluruz gibi şeyler olabilir diye düşünüyorum.

Onu bunu boşver 13 gelsinde hangisi gelirse gelsin yeterki 13 gelsin. 13 demosu gelsin hergün demosunuda oynarım artık.

• evet haklısın bır an once gelsede bu dertten kurtulsak.

offf Umarım yanlıs okumusumdur dun yapılan konusmada ff13 japonyada 2010 dan once cıkmaz dıyor ve eklıyor jp ya cıktıktan sonra ıstısnalar goz onune alınırsa avrupya 2011 de cıkabılırmıs.

eger ıngılızcen varsa lınk vereyım oku
    Link
  • 8 derim başka birşey demem. Birebir konuyu özetliyor sanki.

yukardaki yazıyı yazdımya senin yazını görmemişim bunu yazınca "Bana gore FF8 ın logosu bıraz daha cekıcı duruyor... " Gerçekten tam benim kafamdasın. Benimgibi düşünen görünce seviniyorum . Böyle kaliteli oyunların farkına varmış ve tam zevkini çıkartan birileri olduğunu görmek çok güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 15 Mart 2009; 0:38:34 >
  • Birde şuan japon psn ye grdim 2 tane ff13 videosu indiriyorum birtanede yeni yapılmış RPG var. Neriye girdiğimi bende bilmiyorum japonca yazıyor şansa bulup indiriyorum. FF videoları bir insin onlarada bakıcam.

Ama anladığım kadarıyla ps3 e 720p oalrak çıkacak oyun videoları hep 720p oyunun. 1080p yapsalardıya daha detaylı olurdu oyun. Gerçi FF bu adı yeter bu zamana kadar tüplü televizyonlarda oynadık memnundum 720p çıkarsınlar onada razıyım ama erken çıksın.

Seviyorum bu oyunu . Yeri geliyor grafik bile görmüyoruz ince ayar yapıcaz diye 2 3 saat adamı menüde ayrlıyoruz.
    Hangi oyunun menüsünde bukadar vakit geçirip zevk alabilirsiniz ki. 10 numara seri ama hala 9 u sevemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 15 Mart 2009; 0:41:08 >

Hocam sayfa çok güzel olmuş eline sağlık

Orjinalden alıntı: 1ses1

Birde şuan japon psn ye grdim 2 tane ff13 videosu indiriyorum birtanede yeni yapılmış RPG var. Neriye girdiğimi bende bilmiyorum japonca yazıyor şansa bulup indiriyorum. FF videoları bir insin onlarada bakıcam.

Ama anladığım kadarıyla ps3 e 720p oalrak çıkacak oyun videoları hep 720p oyunun. 1080p yapsalardıya daha detaylı olurdu oyun. Gerçi FF bu adı yeter bu zamana kadar tüplü televizyonlarda oynadık memnundum 720p çıkarsınlar onada razıyım ama erken çıksın.

Seviyorum bu oyunu . Yeri geliyor grafik bile görmüyoruz ince ayar yapıcaz diye 2 3 saat adamı menüde ayrlıyoruz.
    Hangi oyunun menüsünde bukadar vakit geçirip zevk alabilirsiniz ki. 10 numara seri ama hala 9 u sevemedim :)

ben psn den 1080p indirdim
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orjinalden alıntı: 1ses1

Birde şuan japon psn ye grdim 2 tane ff13 videosu indiriyorum birtanede yeni yapılmış RPG var. Neriye girdiğimi bende bilmiyorum japonca yazıyor şansa bulup indiriyorum. FF videoları bir insin onlarada bakıcam.

ben psn den 1080p indirdim

benim indirdiklerimde 1080p seceneği yoktu acaba yeni mi eklediler. Siz yazınca heyacan bastı eğer 1080p video ise çok iyi oyunda 1080p olarak çıkabilir. Ben psn yi bir kurcalayayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: R_YUNUS

Bence dissidia nınki en güzeli eklememissin onuda ekle istersen

Hocam sayfa çok güzel olmuş eline sağlık

cok tesekkurler hocamn ekledım
  • Cyristal Defenders diye bir oyun çıkmış. Şuanda sadece japonyoda var. JP PSN den indirdim. Ve çok beğendim FF tatics gibi gözüküyor ama çok zevkli ypmışlar oyunu. JP PSN indir bir dene arkadaşım beğeneceğine eminim.

Birde 2011 de çıkacakmış FF13 Yabancı sitelerde göz gezdirdim bu tarzda yorumlar yapılmış. Ne derece doğru bilmiyorum ama inşallah 2009 da çıkarırlarda bizde oynamış oluruz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.