Şimdi Ara

Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
731
Cevap
2
Favori
55.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Final Fantasy: The Final Fantasy (Parody)
    WhatsApp Kanalı: Secret Level Up ( Oyun haberleri paylaşımı)https://whatsapp.com/channel/0029VbD7Lhm4tRrl3Tb1A90j
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • Parodi bayağı komik olmuş, paylaşım için teşekkürler zack.

Ek bilgi olarak bu video daki Action Figure lerin orijinalleri ebay de makul fiyatlara satılıyo, Zack ve Cloud' dan birer tane almayı düşünüyorum.
    Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
    Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
    Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
    WhatsApp Kanalı: Secret Level Up ( Oyun haberleri paylaşımı)https://whatsapp.com/channel/0029VbD7Lhm4tRrl3Tb1A90j
  • Ben Final Fantasy ile aslında ilkokul zamanlarımda tanışmış ve serinin neredeyse 4 dilimlik oyununu bitirmişim ama haberim yok.Sonradan 6. oyuna kadar geldiğimde ismini okusamda anlam veremediğim,Türkiye"de internetin FaxModem ile 14.400 bağlantı hızı olduğu zamanlardı bahsettiğim günlerSonradan ortaokul zamalarında FFVII ile tanışıp ona aşık olup,bunun önceki oyunlarınıda bitirmem lazım dediğimde adeta şok olmuştum.Çünkü küçücük çocukken ben tüm seriyi bitirmişim
    FFVIII,FFIX,X,X2,XII derken bu günlere kadar geldik.Konuları anlayabilene ve o zamanlar bilgisayar teknolojilerinin pek ilerde olmamasına dayalı olarak,grafikten çok ara sahneler,videolar ve müzikler çok kıt ingilizce ile konuyu anlayabilmek beni aşık etti bu seriye...

Senelerdir tartışması olur FFVII ve FFVI arasında en iyi FF hangisi diye.Diğer tüm oyunlar,tüm remake"ler bu iki oyunun dışında tutulur.Ama azda olsa bir farkla genelde FFVII çoğunluk oyunu alır.Tarihin en iyi FF oyunu olarakİkisininde öyle unutulmaz,duygu yüklü ve film edasında sahneleri vardır ki ikisini birbirine üstün tutamazsınız eğer grafiklere önem vermezsenizBu iki oyundan sonra FFVIII ve X geliyor benim için sonra FFIX
    Hani derler ya "Ne olursan ol gel" bende herhangi bir FF adı taşıyan oyuna ne olursan ol gel diyorumSadece Remake FF"leri bitirmek için gidip DS aldım,benim için dünyada her oyundan önce gelir.FF ve diğerleri diye ayrılır benim gözümde oyunlar

Son olarakta başlık gerçekten harika çok çok teşekkürler

• Dostum aynen bende sırf ff için ds aldım hatta tek bir final fantasy olduğu için gamecube aldım(hoş re'lerinde biraz etkisi vardı ama).Yakında kingdom hearts'ada başlayacağım ds'te.Yaptığın ff sıralaması dışında tüm yazdıklarına katılıyorum.

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Dostum aynen bende sırf ff için ds aldım hatta tek bir final fantasy olduğu için gamecube aldım(hoş re'lerinde biraz etkisi vardı ama).Yakında kingdom hearts'ada başlayacağım ds'te.Yaptığın ff sıralaması dışında tüm yazdıklarına katılıyorum.

Herkesin güzeli kendine tabiki,sonuçta önemli olan hepimizin ortak noktası bulunmasıBu arada FFVIII"e tekrardan başladım benPeşinede bir FFIX çaktığım an zaman zaten geçmiş FFXIII gelmiş olur inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Final Fantasy: The Final Fantasy (Parody)

Squall, Draw yapınca Cloud cinnet geçiriyo

Bu da uzun versiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 7 Ocak 2010; 12:27:14 >

• Sadece PSP deki FF leri (Dissidia FF, Crisis Core FF) oynamış biri olarak PS2 den FFX ve ardından FFXII ile seriye başlamayı düşünen biri olarak inanılmaz güzel bir başlık olduğunu belirtmek istiyorum. FF ile ilgili herşeyi bulabileceğimiz bir başlık olmuş

Bu arada FF ye yeni başlayacak biri olarak siz ustaların önerilerinide beklerim

(FF XIII ve Versus XIII haberleri ve videolarını uzun zamandır takip ediyorum. XIII çıkınca direk alacağım oyunlardan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 7 Ocak 2010; 12:29:21 >

Orijinalden alıntı: Fatz

Sadece PSP deki FF leri (Dissidia FF, Crisis Core FF) oynamış biri olarak PS2 den FFX ve ardından FFXII ile seriye başlamayı düşünen biri olarak inanılmaz güzel bir başlık olduğunu belirtmek istiyorum. FF ile ilgili herşeyi bulabileceğimiz bir başlık olmuş

FFX'i bitir bulabilirsen FFX-2'yi oyna. FFX'ten 2 yıl sonrasında geçen bir oyun. Ardından FFXII'ye geç. Biraz karışık oldu ama isimler öyle ne yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: NextGenCeo

quote:

Dostum aynen bende sırf ff için ds aldım hatta tek bir final fantasy olduğu için gamecube aldım(hoş re'lerinde biraz etkisi vardı ama).Yakında kingdom hearts'ada başlayacağım ds'te.Yaptığın ff sıralaması dışında tüm yazdıklarına katılıyorum.

Herkesin güzeli kendine tabiki,sonuçta önemli olan hepimizin ortak noktası bulunmasıBu arada FFVIII"e tekrardan başladım benPeşinede bir FFIX çaktığım an zaman zaten geçmiş FFXIII gelmiş olur inşallah

Seni bu konuda görmek çok güzel FF kardeşliğine hoşgeldin

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Sadece PSP deki FF leri (Dissidia FF, Crisis Core FF) oynamış biri olarak PS2 den FFX ve ardından FFXII ile seriye başlamayı düşünen biri olarak inanılmaz güzel bir başlık olduğunu belirtmek istiyorum. FF ile ilgili herşeyi bulabileceğimiz bir başlık olmuş

FFX'i bitir bulabilirsen FFX-2'yi oyna. FFX'ten 2 yıl sonrasında geçen bir oyun. Ardından FFXII'ye geç. Biraz karışık oldu ama isimler öyle ne yapalım

Emektar 39004 serisi PS2 de FFX ile başlıyım o zaman (çoğu FF hayranı FFX'i en iyi FF olduğunu söylüyor). Ardından FFX-2 ye geçeyim o zaman. Birde üstüne FFXII diyecem ama sanırım çok uzun oyunmuş bunlar

FFXIII de gelene kadar FFX ve FFX-2 yi bitirirsem iyidir :)

• Eğer imkanın varsa FFVII,FFVIII,FFIX,FFX sıralaması ile git.Tabi bu ilk 3 FF Playstation zamanının oyunu olduğu için emülatör ya da internetten birşekilde ulaşarak PS2 sisteminde de oynayabilirsin.Eğer bu sıralama ile FFX oyununa gelirsen artık FF dünyası kafanda yer ettiğinden havada boş gezen soru işaretleri olmaz.Zamanında oynamış olsan FFX"dan bile daha fazla seveceğine bahse girerim o ilk 3 FF oyunundan birini ama şu saatte grafikler önem kazandığı için canını sıkabilir

Gelmiş geçmiş en iyi 2 FF oyunu FFVI ve FFVII"dir aslında.Ama tabi bu iki oyuna zamanında yetişenler bunu söyler.Bir sonraki nesil için FFX ve FFXII cazip geliyorEskiden olsa kızabilirdim ama artık kızmıyorum sonuçta FF oyunu seviliyor ya gerisi önemli değilBu arada hoşbulduk arkadaşlar daha biraz önce ifrit"in ateşini aldım save ettim çıktım şimdi yatıcam burda saat 4 olduBundan sonra başlığımız bellidir ben hep buralarda olurum

• quote:

quote:

Bende enson crisis core bitirdim şimdi ds'te ff cc:echoes of time kasıyorum.Baya zevkli oyun.

• quote:

quote:

quote:

Bende enson crisis core bitirdim şimdi ds'te ff cc:echoes of time kasıyorum.Baya zevkli oyun.

Yatıcam dedim yatamadımBende DS"de Ring Of Fates oynuyorum onun yanında NostalgiaRing of fate güzel biliyosundur gerçi ama Nostalgia beklediğimden iyi çıktı desem yeridir,oyunla alakasız diyebilirsiniz ama FF sevenler göz atabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yatıcam dedim yatamadımBende DS"de Ring Of Fates oynuyorum onun yanında NostalgiaRing of fate güzel biliyosundur gerçi ama Nostalgia beklediğimden iyi çıktı desem yeridir,oyunla alakasız diyebilirsiniz ama FF sevenler göz atabilir

Evet biliyorum.Şu echoes of time'ı bitireyim 2-3 hafta sonra arkadaş gelicek izmir'e onunla gc'de crystal chronicles kasıcaz multiplayer.Sırf onun için gittik gba,gba kabloları falan aldık.Ds'i hernekadar psp kadar sevmesemde jrpg konusunda muhtaç olduğum bir alet.Final Fantasy Gaiden: 4 Warriors of Light'ın ingilizce versiyonunuda heyecan ile bekliyorum.
     Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir )

• Gerçek şu ki ben DS"mi PSP"den daha çok seviyorum çünkü hem çıkan FF oyunları hem FF oyununa alternatif RPG serileri hemde bana oynanış ve grafik olarak PlayStation ilk zamanlarını hatırlattığı için onunla yatıp kalkıyorumd desem yalan olmazGrafikten çok kurgu,senaryo ve oynanabilirliği bir RPG oyununda arıyorsan el konsolunda tek adres DS
    Final Fantasy Gaiden: 4 Warriors of Light"ı bende bekliyorum ama ondan önce bitirmem gereken Dragon Quest"ler ve Chrono Trigger var,tavsiye ederimAyrıca yanılmıyorsam Final Fantasy V ve VI remake"leri sadece DS"e gelicek diye söylentiler var.Ne kadar doğru yalan bilmiyorum.Özellikle 5. oyun sanki başka bir platforma çıkmıştı ama eğer FFVI gelirse şayet en çok satan Final Fantasy oyunu olabilir.Çünkü FFVI ve FFVII serinin en iyi iki oyunudur,ikisini birbirinden üstün tutmakta çok çok zordur

• konu yavas yavas FF hayranlarını kendısıne cekıyor ve kımlerin FF hayranı oldugunu gorebılıyorum kı buda benım ıcın buyuk mutluluk

konuya uzun zamandır gırmedım cunku yeterı kadar potansıyel yoktu zaten bu ısler yavas yavas olur

oncelıkle yazdıgınız he olumlu kelımeler ıcın tesekkurler

FF hıkayem ı kısaca anlatmak ıstıyorum ;

sene gecen sene 1998 ff7 cıkmıs arkadaslardan bazıları almıs ve oynuyordu (aralarında bırısı varkı benım ustamdır rpg masterım sımdı yerını ben aldım gercı) zıyaretlerıne gıttıgımde (o zaman ps1var ama snes de secret of mana oynuyorum)
    ff7 oynadıgklarını godum (barret la shınranın asansorunde robotla kapısıyor) ula bu ne mal gıbı oyun bua bıde para mı verdım bısey yaptıgın yok dılınk dılınk magıc ve summon secme seslerı zaten sesı de mal gıbıymıs dıyorum ama nasıl kotuluyorum evden kovacak nerdeyse neyse az ızledım vayyy baya ıyımıs dedım ıcımden

sonra cıktım maltepe pazarına gıttım gezerken gordum ve aldım eve geldım taktım ılerlıyorum ılk koyde takıldım honey bee lerın oldugu yerde ne yapacagımı bulamadım arkadasa sordum burası nasıl gecılır dıye sasırdı tabıkı kotuleyen ben ff7 oynuyordum anlattı neyse gectım bıtırdım tekrar basladım toplamda 300 saatın ustunde oynayarak oyundakı butun gızlılıklerı yaptım ve butun skıllerı 255 yaptım bırktım sonrasında 8-9-10.. derken RPG manyaklıgı basladı hıcbır oyundan zevk alamaz oldum konsol dunyasında ps3 harıc 300 den fazla rpg bıtırmıslıgım oldu sonrasındada FF ye ozel bır ılgı duyarak FAN ı oldum. o gunden sonra butun FF lerı yuzde 99 kadar bıtırmıslıgım oldu yapamadıklarım sınırlı sayıda az denecek kadar az ve sadece FF7 nın save lerını saklıyorum hatıra olarak.FF aıt ne varsa toplamaya calıstım arsıvledım sakladım vs.....

halen PS1 ve 2 nın butun elımde olan RPG lerını saklarım
    DS ım ve PSP ım yok ama alacagım tabıkıde ne zaman alacagımı bılmıyorum ama yıllardan sonra yıne FF oynarım herne sekılde grafıgı olursa olsun

suanda bıle ps3 de oynyacak cok oyunum olsada yenı oyunlaran MW2 bıle zevk vermıyor ıste sadece arkadaslara konusup kaynatmak ıcın gırıyorum

Ben ınanıyorum kı FF13 cıkınca yardımlasarak bırcok kısıyı FF dunyasına adım attıracagız el bırlıgıyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 7 Ocak 2010; 19:31:13 >

• Ya ff oynamak harika bişiydir oyun dan çok bir film bir roman yeni bir hayat keyfi verir bu oyunlar mutlukla bittiğinde çok mutlu olursunuz ancak hüzünlü bittiğinde AĞLARSINIZ FİNAL FANTASY 10 TİDUS SON sahne En sevdiğim FF:1-FFX 2-FFVII 3-FFIX yada FFVIII karar veremedim en rezaleti ise FFXII

Final Fantasy Forever
    Final Fantasy Fun Club

OLD NAME dantedmc
  • quote:

Orijinalden alıntı: dantedmc

Ya ff oynamak harika bişiydir oyun dan çok bir film bir roman yeni bir hayat keyfi verir bu oyunlar mutlukla bittiğinde çok mutlu olursunuz ancak hüzünlü bittiğinde AĞLARSINIZ FİNAL FANTASY 10 TİDUS SON sahne En sevdiğim FF:1-FFX 2-FFVII 3-FFIX yada FFVIII karar veremedim en rezaleti ise FFXII

rezalet dedın ya olmadı ,
    serının en delıleınden bırısı 12 yapma
    gızlılık desen mukemmel
    adam gelıstırme desen o kadar ıyı degıl ama yıne arastırma ve skıll gelıstırme yonunden cok ıyı
    gızlı sılahlar desen 10 numara zorluklarla alınıyor
    hunt gorevlerı yeter
    yıazmat kapısması ff tarıhının en uzun ve zor boss u dur 60 mılyon hp (her vurusun 9999 oldugunu dusunursen 4-5 saat te oluyor)

otomatık komut olayı
    chaın yaparak overdrıve bırlestırme yanı lımıt atack combınasyonları

ıtem desen suruyle
    sılah cesıdı baya ıyı cok fazla degıl ama olsun ıdare eder
    summonları alma yontemı mukemmel ( hıcbırı bes para etmez nerde 7-8-10 dakı summonlar gorsellerı bıle yeter)

es zamanlı yagmurlu ve guneslı hava kosulları
    puzzle lar
    bas karakterı yonetırken degıstırme
    battle ıcınde ıstedıgın yere hareket etme

ıste bunlar bence ff tarıhınde ılk defa denenıp sonucunda gercekten buyuk hayran kıtlesı toplamıs bır oyun ve sen kotuluyorsun

tabı renkler ve zevkler tartısılmaz
    umarım 13 e de kotu demessın

• quote:

Orijinalden alıntı: dantedmc

Ya ff oynamak harika bişiydir oyun dan çok bir film bir roman yeni bir hayat keyfi verir bu oyunlar mutlukla bittiğinde çok mutlu olursunuz ancak hüzünlü bittiğinde AĞLARSINIZ FİNAL FANTASY 10 TİDUS SON sahne En sevdiğim FF:1-FFX 2-FFVII 3-FFIX yada FFVIII karar veremedim en rezaleti ise FFXII

FF XII'nin bana göre 2 eksiği vardı sıkıcı hikayesi ve karakter geliştirme sistemi yüzünden tüm karakterlerin birebir aynı olması.Hikaye için çözüm öneremem ama Final Fantasy XII International Zodiac Job System oynamanı tavsiye ederim.İngilizce patch'ide çıkmış.Oyuna eklenen job sistemi sayesinde karakterleri birebir aynı olmaktan kurtarıyor.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.