Şimdi Ara

Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
2
Favori
54.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 1ses1

Cyristal Defenders diye bir oyun çıkmış. Şuanda sadece japonyoda var. JP PSN den indirdim. Ve çok beğendim FF tatics gibi gözüküyor ama çok zevkli ypmışlar oyunu. JP PSN indir bir dene arkadaşım beğeneceğine eminim.

Birde 2011 de çıkacakmış FF13 Yabancı sitelerde göz gezdirdim bu tarzda yorumlar yapılmış. Ne derece doğru bilmiyorum ama inşallah 2009 da çıkarırlarda bizde oynamış oluruz.

yukarıya yazmıstım 2011 dıye demek kı dogruymus.
    jpn psn var bendede paralı ıse ındıremem kartımı kabul etmıyor bedava ıse ındrırım
    rpg mı strategy mı?
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • quote:

Orjinalden alıntı: zack06

quote:

Cyristal Defenders diye bir oyun çıkmış. Şuanda sadece japonyoda var. JP PSN den indirdim. Ve çok beğendim FF tatics gibi gözüküyor ama çok zevkli ypmışlar oyunu. JP PSN indir bir dene arkadaşım beğeneceğine eminim.

Birde 2011 de çıkacakmış FF13 Yabancı sitelerde göz gezdirdim bu tarzda yorumlar yapılmış. Ne derece doğru bilmiyorum ama inşallah 2009 da çıkarırlarda bizde oynamış oluruz.

yukarıya yazmıstım 2011 dıye demek kı dogruymus.
    jpn psn var bendede paralı ıse ındıremem kartımı kabul etmıyor bedava ıse ındrırım
    rpg mı strategy mı?

stragety ama çok güzel. Yaratıkalrın geçtiği yolalr var sende etrafına senin adamalrı yerleştiriyorsun. Yaratıkalrı öldürdükce para kazanıyorsun ve o para ile adamalrın Lv lerini yükseltiyorsun . Demo olduğu için 3 tane adam veriyor şimdilik magic okçu birde kılıçla saldıran bir adam. Grafikler 2D ama güzel yapmışlar.

• gırıp bı ındıreyımbakalım
    sen FF7 yı ne yaptın bu arada oynuyordun..
  • choboco larla uğraşıyorum. gizli mağraya gitmek için kullanıcam. Mağra içinde en son summonvar. 12 defa combo yapıyor. ismini hatırlıyamdım.

Bu arda FF13 versus söylentiye göre sadece ps3 de olacakmış ve konusu tamamiyle farklı olacakmış. Bakıcaz artık nasıl olacak.

choboco larla uğraşıyorum. gizli mağraya gitmek için kullanıcam. Mağra içinde en son summonvar. 12 defa combo yapıyor. ismini hatırlıyamdım.

Bu arda FF13 versus söylentiye göre sadece ps3 de olacakmış ve konusu tamamiyle farklı olacakmış. Bakıcaz artık nasıl olacak.

Knights of the Round unturmuyum bu summonu
     Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir )

ınsallah dedıgın gıbı olur ff13
  • quote:

quote:

choboco larla uğraşıyorum. gizli mağraya gitmek için kullanıcam. Mağra içinde en son summonvar. 12 defa combo yapıyor. ismini hatırlıyamdım.

Knights of the Round unturmuyum bu summonu

ınsallah dedıgın gıbı olur ff13

Evet o summon. Farkındamısın FF nin ilk 3D oyunu olmasına rağmen ozamanın grafiklerine bakınca çok iyiymiş özellikle arka plandaki grafikler. Adamlar sınırları zorluyor.

Bu arda Versus sadece ps3 e çıkacak her halde. Çoğu forumlarda bahsi geçiyor bakalım söylenti doğrumu acaba. Japon forumlarında bişeyler yazıyor ama anlaşılması çok güç japonca olduğundan.

inşallah versus sadece ps3 e çıkar. Ve grafikleri normal 13 den üstün olur. Birşey farkettinmi bilmem normal 13 deki videoda bazen oyunun kastığını farkediyormusun. Bir iki kez izle büyük yaratığın geldiği sahnede.

İnşallah böyle kasma yaşamayız eğer yaşarsak puan kaybeder FF.

• FF9 u oynarken bu kadar güzel grafik olamaz diyordum...

bir de şimdiki hale bakın...

sayfada mükemmel bilgiler doldu taştı emeğinize sağlık arkadaşlar...

araçlar konusunda, ne kadar da güzel bir araç sistemi wardı oyunda, yawaş yawai CİD in de yardımıyla hawada karada denizde ve yer altında ilerleyen araca sahip oluoduk ne kadar mutlu oluodum araç yeni özellikler kazanıp yeni yerlere gidebilme yeteneğimiz olunca... bariz oyun benim için yeniden başlıyordu...

hay lanet olsun ya bu seriyi çok sewiyorum...

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • İlgin için tesekkurler renzokuken
    1ses1 kardes FF versus 13 sadece PS3 cıkacak dogru okumussun ve ayrıca hıc dıkkat etmedım yavaslamasına belkı demo oldugundandır....
    aynı seyı bende soylemek ıstıyorum lanet olsun ıcımdekı FF sevgısı

Final Fantasy Forever

FFF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 16 Mart 2009; 0:18:42 >
  • Size sevgilimi tanıştırayım;

ismi Yuna,kendisi final fantasy x ve x-2 filmlerinde başrol olarak oynamış kıdemli biridir

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• bende buna hastayım benım hatun cok seker ve mımık hareketlerı cok guzel tatlı bır yapısı var bıraz cocuksu olsada sevdıgının pesını bırakmıyor

aslında yuna da ıyı ama FF10-2 de sankı sade kısılıgınden bıraz uzaklasıp bıraz farklı olmus sankı
    ama olsun yuna da ıyı kız nede olsa az mı summon almaya gırdıgınde bayılıyordu kosup yakalıyorduk
    kımbılır ıcerde ne yapıyor bayılıp bayılıp duruyor her gırdıgınde

• quote:

bende buna hastayım benım hatun cok seker ve mımık hareketlerı cok guzel tatlı bır yapısı var bıraz cocuksu olsada sevdıgının pesını bırakmıyor

aslında yuna da ıyı ama FF10-2 de sankı sade kısılıgınden bıraz uzaklasıp bıraz farklı olmus sankı
    ama olsun yuna da ıyı kız nede olsa az mı summon almaya gırdıgınde bayılıyordu kosup yakalıyorduk
    kımbılır ıcerde ne yapıyor bayılıp bayılıp duruyor her gırdıgınde

Katılıyorum sana FF8 deki en çok beğendiğim karakter.

Birde haklısın Aeon alcak diye ne yapıyorsa orda. Zaten şüpeleniyordum en iyi arkadaşı bir kıl yumağı. Tabi tercih meselesi eleştirmemek lazım. :D

• FF de en çok istediğiniz şey nedir.

Ben başlıyayım ilk.

Bütün serinin baştan yapılması 1 den itibaren. Mesela 1 deki konunun aynısı son teknoloji grafiklerle donatılmış bir şekilde sunulması bu 13 e kadar olmasını isterim. birde türkçe altyazı 1den 13 e kadar.

Tama biliyorum çok şey istedim ama . Madem çok şey istedim birde Türkçe Dublaj istiyeyim tam olsun.

FFF
  • Güzel resimler. Bendeki FF serisini pc de oynuyorum playstation 1 bozuldu. Demekki araba gibi ara ara çalıştırmak lazım pas tutmuş. :) Oyüzden ps3 kolunu pc ye tanıtmak için yırtınıyordum . emulator u hallettim kolu kaldı kolu hallettim bu sefer 32 işletim sistemi lazım oldu.

13 çıksada eski seriyi oynamayı bıraksam. oynuyacak birşey bulamıyorum ps3 deki oyunlarda çabuk bitiyor tekrar oynuyasım gelmiyor. Ps3 var gidiyorum eski seri FF oynuyorum. Keşke ps3 ps1 ps2 oyunlarınıda oynatsa iyi olurdu.

Sony bir el atsada yazılım destekli çalışssa bari. Çok iyi olurdu.
  • oncelıkle saol . bende de sadece ps3 var oyun olarak suruyle ama ps3 backup desteklı calıstırmadıgı ıcın ole duruyor. ama bakalım ps2 almayı dusunuyorum hem ps1 oyunlarınıda oynarım.....bıran once cıksada oynasak rpg
  • @1ses1 Chocobo uretıyordun noldu halledebıldınmı?

FFF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 17 Mart 2009; 20:30:37 >
  • quote:

@1ses1 Chocobo uretıyordun noldu halledebıldınmı?

FFF

Malesef bozulnuca save de gitti. Şimdi FF8 yada 12 i oynuyabilirim. FF12 pc de 60 fps alıyorum ama bol yoğun ortamlarda 20 nini altına düşüyor. 7 ve 8 çok iyi oynanıyor pc dede oynasammı diyorum . Boş zaman kalmıyor am . Şu makinamı bir gözden geçireyim neresi bozuk diye yoksa pc de oynanmıyor.

Birde pc de çıkan 7 ve 8 serileri var. Grafik olarak tamam da Videolar berbat. playstationdaki video oynatımı daha iyi. Yani adamlar pc ççıkardıklarında videoalrıyla oynamışlar sanki çok kötü duruyor.

Şu 12 e takıldım biraz hatırlamaya çalışıyorum derken hatırlıyorum. Oyunu sevmemein nedeni şimdi hatırladım.

12 nin müzükleri bence güze ldeğil birde hindistanlı gibi yapmış karakterleri. Mesela X daki büyü yada özellik açmak için kullanılan sistem çok iyiydi. Tamamiyle farklı bir seçeek olmuştu bize ama alışması kolay ve mantıklıydı.

12 de ise ölüm Mistler hariç adamların bütün özellikleri aynı . Yani full LP yaptık diyelim bütün özelliklerin aynısını diğer karakterlerede veriliyor. Bence her karakterin kendine has özelliği olmalı. Sadece büyü yapan karakter olmalı mesela yada o karakter büyü yaptığında diğer karakterlere göre daha fazla vurmalı gibi. Sonuçta farklı olmalı.

Bizim tavşan kız fank mıydı funk muydu hatırlayamadım mesela kıyafetlerde bile dişi erkek olayı yok. 130 tan fazla silah seçneği var benim hatırladığım ve beni pek tatmin etmedi. Adam başı bukadar silah seçeneği olması gerek ve bir adamın kullandığı silahı diğeri kullanmamlı o silah türü ona ait olmalı .

Bana göre FF12 dövüş sistemi yapılandırma ayarları FF 8 e göre FF 10 göre kötü. Benim düşüncem bu. Açıkcası beğenmemiştim oynadığımda. Tamam alışıyorsun oynuyorsun ama. FF 10 daki gibi tat vermiyor. şöyle söylim 7 8 hem sistemi hemde konu itibariyle hatta konu itibariyle 8 daha çok ön planda ve ps2 de çıkan en iyi seride FF 10 . Gizlilik olsun zorluk olsun iyi yapılmıştı. FF 12 dede gizli yerler var oda zor olduğu yerler var ama 10 un tatını alamamıştım. Şimdi birdaha oynuyacam öyle gözüküyor ( oynuyacak başka bişey yok).

İnşallah FF 13 yapılandırma ayarlarını iyi yapmışlardır. Şuana kadar bir ilgi göremedim internetten. Ama okuduğum kadarıyla 13 ile versus tamamiyle ayrı olacakmış oynanış yapılandırma.

Yaz yaz bitmiyor. Gece gece bu kadar yazabildim. Playstation 1 hala bozuk yine pc e kaldım.

• forumun 2. el bölümünde bazen çok temiz ve güzel ps1 ve ps2 ler bulunabiliyor aklınızda olsun

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

forumun 2. el bölümünde bazen çok temiz ve güzel ps1 ve ps2 ler bulunabiliyor aklınızda olsun

Şimdi diyecekler bu oyun için bukadar masraf yapılırmı diye. Ben playstation serisini sırf Final Fantasy için aldım. Final fantasy i plsytationda gördüm ve bu makineyi aldım. Şimdi bakıcam ikinci ele uygun fiyatlı temiz varsa alırım. Yada hala sıfır ını satan var açılmamış kutuda. Bir mağzada görmüştüm. Bakıcam artık ikinci el yada sıfır.

Keşke ps3 de 1 ve 2 nin oyunlarını oynuyabilsek. Ona göre bir yazılımsal destek updae çıkarsalar.
  • bencede mılyara yakın para ver destegı olmasın gerıye donuk backup anlamında zaten ustunden 3 sene gectı makınanın ben zaten makınanın kırılmasına karsıyım kırılsaa orjınallıgını bozdurmam ama ps1 ve 2 oyunlarının backup destegı gelsın bana yeter.

@1ses1 Bence her karakterin kendine has özelliği olmalı. Sadece büyü yapan karakter olmalı mesela yada o karakter büyü yaptığında diğer karakterlere göre daha fazla vurmalı gibi. Sonuçta farklı olmalı.

Bizim tavşan kız fank mıydı funk muydu hatırlayamadım mesela kıyafetlerde bile dişi erkek olayı yok. 130 tan fazla silah seçneği var benim hatırladığım ve beni pek tatmin etmedi. Adam başı bukadar silah seçeneği olması gerek ve bir adamın kullandığı silahı diğeri kullanmamlı o silah türü ona ait olmalı .

license grıd de ozellık acma yerınden ıstedıgın karakterı yapman ıcın sana zaten fırsat vermısler ıstedıgıne ıstedıgın ozellıklerı takarak okcu - healer cı - yakın dovuscu gıbı ozellıklerı kımı ıstıyorsan onun ozellıgını acarak adamını yapılandırabılırsın.kulanabılırsın. ben cok sevmıstım senı bılmıyorum nede olsa renkler ve zevkler tartısılmaz.

tavsan kızın adı FRANK. kıyafetlerde haklısın erkekler bıle efemıne tarzı olmus. 130 yakın sadece sılah secenegı var armor ları saymazsak. her sılahın kendı sahıbı var mesala vurus bakımından oyle tamam her sılahı ıstedıgıne takabılıyorsun ama ok sen vaan a verırsen fran ın aldıgı damage asla alamazsın cunku okcu degıl.

bırde gambıt olayı var tabıkı bızım yonettıgımız karakter dısında battle da dıger 2 karakterı yapay zeka kullanacak sekılde ayarlayabılırsın kı bu ozellık benım acayıp hosuma gıtmıstı. dıger 2 karaktere battle da ne yapmasını ıstıyorsan o ozellıgı takıyorsun ve battle o durum oldugunda yada o durumla karsılastıgında otomatık yapıyor.

FF oyunlarında bir karakter limit break hareketini kullandığında yalnızca kendisi özel saldırısını yapardı fakat bunda Mist Knack ozellıgı var yenı olarak ve karakter özel hareketini yapıp bitirdiği anda hemen arkasından başka karakterler de kendi özel hareketlerini yaparak kombo oluşturabiliyorlar.

oyunun bence en kotu ozellıgı ESPER ler cok dandık abı ya boyle summon mu olur olmaz. nerde eskı summonların gelırken kı gorsellıgı bunda gelıyor ozel hareketını yapması ıcın ya senın enerjın krıtık olacak ya onun enerjısı krıtık olacak yada stone buyusune tutulmus olacan bole garıp garıp ozellıklerı var esperlerın ama cok saglam ve guzel bı yanı var ınsallah butun fınal larda kullanırlar. esper lı almak ıcın almaya gıderken mını puzzle cozup sonra battle yaparak esperı kazanma olayı mukemmel dı umarım devamı gelır...

bunlar benım ff12 hakkındakı dusuncelerım ama en guzelı hangısı dersen 7-8-10 nun yerını suana kadar cıkanların hıcbırı tutmaz....

FFF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 18 Mart 2009; 14:04:42 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.