Şimdi Ara

Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
2
Favori
54.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tiieerlediim haaaaxD:Pya bu konuyu açmıcaktın şimdi gidip ff oynıcamm!!!!!neydi be eski günler final fantasydeki krakaterler dandik dandikti kuzenimle mhallebi çocuğu diyip dalga geçerek oynardık ya şimdi kuzenimi çağırıcam umarım boştur!!

Final Fantasy Forever
    Final Fantasy Fun Club

OLD NAME dantedmc
  • Amac da o zaten terletmek :) ve rafdakı hatıralara tekrardan dondurmek basla tabıkı terını atarsın oturarak sımdıden kolay gelsın bu arada hangı serıyı oynayacaksın
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • ZACK06 toprağım ellerine sağlık senin gibi bir fınalcı ömrümde görmedimm bende her serisini oynadım bidirdim fınal9 hariç ins. en kısa zamanda oynarız bu güzel oyunu
    Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
    Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
  • final fantasy vıı tabikide^^anıları canlandırıcass!!!!muhallebi çocuğuu geri geliyooorr bu arada çok sağlam bi ff fanına benziyosun^^yeni oyun ne zaman çıkıcak bilgin varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidusFF -- 11 Mart 2009; 23:41:34 >

Final Fantasy Forever
    Final Fantasy Fun Club

OLD NAME dantedmc
  • En ıyı serılerden bırısı FF7 oyna bakalım gızlılıklerı de yap...
  • Şu 13 çıkmasını bekliyorum. Dün akşam bir heveslik aldı beni eski okul dönemim aklıma geldi . FF7 oynamaya başladım. Yiğenlerim gördü. ps3 varken neden ps1 le oynuyorsun dedi. Nebilsin çocuk nostalji ayrıbir zevk.

Bendeki ff7 ide tesatüf eseri almıştım orjinal. Şunu açıkca söyliyeyim bende ps3 haricinde deki çoğu oyun orjinal değil. Ama Final fantasy 7 8 10 12 taamiyle orjinal. Oyunu sevince parayı acımıyorsun daha doğrusu oynadığım tek oyun nerdeyse.

Bir oyunu sevdinizmi bakmazsınız pahalımı değilmi diye. Bendeki FF hayranlığı yaşım ne olursa olsun devam edicek. Seviyorum oyunu tam istediğim gibi. Hayal gücünüzü sonuna kadar zorluyor ve okadar abartılı animasyonlar varki , hiçbir zaman aman çok saçma bu animasyonlar demiyorsunuz sizi öyle bir konuya bağlıyorki sürüklüyor hiçbirşey saçma gelmiyor. Ve herdönem şaheser bir şekilde özenerek oyun içi animasyonlar yapıyorlar.

Ki FF10 daki gemideki sahnede denizin dalkalanması köpürmesi inanılmaz gerçekci yapılmış ki bu ps2 de iken olan bir oyundu.

FF13 gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. RPG nin kralı FF dir bence .

• quote:

Orjinalden alıntı: 1ses1

Şu 13 çıkmasını bekliyorum. Dün akşam bir heveslik aldı beni eski okul dönemim aklıma geldi . FF7 oynamaya başladım. Yiğenlerim gördü. ps3 varken neden ps1 le oynuyorsun dedi. Nebilsin çocuk nostalji ayrıbir zevk.

Bendeki ff7 ide tesatüf eseri almıştım orjinal. Şunu açıkca söyliyeyim bende ps3 haricinde deki çoğu oyun orjinal değil. Ama Final fantasy 7 8 10 12 taamiyle orjinal. Oyunu sevince parayı acımıyorsun daha doğrusu oynadığım tek oyun nerdeyse.

Bir oyunu sevdinizmi bakmazsınız pahalımı değilmi diye. Bendeki FF hayranlığı yaşım ne olursa olsun devam edicek. Seviyorum oyunu tam istediğim gibi. Hayal gücünüzü sonuna kadar zorluyor ve okadar abartılı animasyonlar varki , hiçbir zaman aman çok saçma bu animasyonlar demiyorsunuz sizi öyle bir konuya bağlıyorki sürüklüyor hiçbirşey saçma gelmiyor. Ve herdönem şaheser bir şekilde özenerek oyun içi animasyonlar yapıyorlar.

Ki FF10 daki gemideki sahnede denizin dalkalanması köpürmesi inanılmaz gerçekci yapılmış ki bu ps2 de iken olan bir oyundu.

FF13 gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. RPG nin kralı FF dir bence .

PS3 de alır oynarım ısterse 1 mılyar olsun nede olsa ınsanlar alıskanlıklarından vazgecemiyor.
    Bu arada cok haklısın.

belkı bu yazıyı FF nasıl savundugumu gormek ıın okuyabılırsın...
    http://forum.donanimhaber.com/m_24775550/mpage_7/key_//tm.htm#30308948

• hehe benimde eski okul dönemlerim aklıma geldiği için ps1 oyunlarına hep sıcak dururum özellikle final fantasy vıı ve gt1 gt1 i yeni aldım ama demosunu hep oynardım o kadar aramama rağmen bulamamıtım cdsini şimdi getirttrdim ebaydan^^nostaljinin yeri ayrıdırrr

Final Fantasy Forever
    Final Fantasy Fun Club

OLD NAME dantedmc
  • Nostaljinin yerini bi Ajda Pekkan ablamız bide Klasiklesmiş FF gibi oyunlar tutar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 12 Mart 2009; 1:22:39 >
  • FF seirisine ilk başladığım zamanı hatırlıyorum. playtstation bende yoktu ozmanlar arkadaşımda vardı ve öyle kopya olayıda yoktu yeni gelmişti ozamanlar türkiyeye. O zamanlar amiga 500 600 1200 2000 serileri ile haşir neşirdim (Eski zamanlar amiga500 zamanını hiç unutamam) O zaman lar 3 boyutlu oyun dedinizmi öyle ışık efectleri felan aramayın 3 tane vektör birleştim render yapılmamış tek renk alsana 3 boyutlu oyun.

Herneyse plsytation seganın saturn ü ikisi aynı anda piyasadaydılar bende hangisini alsam diye hesap kitap yapıyordum herhafta sirkeciye gidiyordum o yüzden. Kittiğim dükkan sahibi bana demo cd verdi bu ne dedim dediki bu yabancı bir derginin playstation demo cd diye şaşırdım cdnin altı siyah dı bana farklı geldi tabi. Sonra arkadaşıma gittim playstation vardı taktık açıldı 3 tane oyun vardı ve birtanede finalfantasyVIII demosu vardı oynanabilir. Dedik bu aptal oyun da ne . Tabi bizim final fantasyden bir haberim. Sonra baktık elimizde birtane orjinal oyun olduğundan arkdaşla tek oyun oynardık sonra canımız sıkıldıkca final fantasy açıyorduk ama hiç oynamıyorduk .

Sonra canım sıkıldı şunu bir oynuyayım dedim sonra oyunda biraz ilerleyince hayatımda görmediğim mükemmelikte bir oyun animasyonu gördüm ağzım açık kaldı resmen. Bir örnek verirsem hiç hayatında 1080/30p filim izlememiş biri gibi ( ki hala izlemeyen var) . Mükemmeldi dedim bu oyunu almazssak olmaz. TAbi türkiyede orjinal oyun satan yok yani çeşitdiye birşey yok heleki final fantasy nini hiçbir serisini satmıyorlardı (ps2 serileri hariç). Bekledik aradaık yok sonra bunun 7 serisini bulduk tabi bu arada ben sırf bu oyun için playstation aldım.

Ozamanlar piyasadaki makineler nintendo64bit (64bitine hayran kalmıştım kasetli) 32bitlik sony ve seganın saturn ü.
    Varya yazarkn bile o günlere gidiyorum keşke çocuk olsamda hep aynı günleri yaşasam.

Sonra Final fantsy VII elime geçti ve başladım oynamaya. Ve yanıma amca oğlu geldi dedi abi ne yapıyorsun oyun oynuyorum dedim . Dedi nebicim oyun dedi ve ara animasyon girdi ve resmen ağzı yere düştü tabi ozamanlar butür animasyonları hiçbiryerde yoktu. PC de animasyon vardı ama berbattı bu güzellikde değildi.

Şimdi aynı animasyonu izledim Ve dedim bunamı muhteşem ağzım açık bir şekilde izledim diyorum. Ama ozmanlar öyle bir şey görmediğimizden bize mükemmel gelmişti. Ve şimdide diyorum bu adamlar netür bir çalışma yapmışta FF8 deki animasyonları tek tek izlediğimde ozamanlar ne kullanmışlar böyle nekadar uğraşmışlar bu anşmasyonlar için. Şunu söyliyeyim günümüzde öyle oyunlar varki FF8 animasyonuna yetişemiyor görsellik açısından. Ve FF10 daki demolar gibi bir demo görmedim uzun soluklu. Ben hayran olduğum içinmi beğeniyorum bilmem ama kime izletsem bu nedir diye soruyor saçma sapan birşey miş gibi bakmıyorlar.

Sabaha kadar yazarım beni bıraksalar . FF oynayın ama ciddi olarak oynayın 10 saatinizi bir ayırın sonrası gelir oyunun mantığını kaparsınız hemen. Ve birden oyunun hayranı olursunuz.

Ve FF başlayanların öyküleri farklı farklıdır bir yerden yakalamışlardır.

7 den başladım eski savelerimide sildim. 8 full bitiricem 9 u bir sevemedim :). 10 10-2 12 ps2 de FF7 PSP de artık baya bir zaman gecer. ozmana kadarda 13 çıkar.

Şunu özetle söyliyeyim hiç FF serisi oynamamış biri iseniz kesinlikle bir deneyin ps2 niz varsa FF10 unu deneyin.

Ve orjinal aldığım oyunlar baktığımda hiçbir oyunu bukadar uzun oynamadım ki bu kadar uzun oynanan oyunda yok. Oyunu bitirdim diyorsuuz gizli bir yer gizlibir boss karakter hiç görmediğiniz oyun içinde mekanlar çıkıyor. minicik bir ip ucuyla devasa mekanları keşfetmek çok güzel.

YArış oyunları oynarsınız dövüş oyunlarıda belli bir yerden sonra sıkar hep aynı ama bu oyunları defalarca oynamamızın bir nedeni var . NEdenini öğrenmek için oynamanız lazım. Çünkü herkes için bir şey var oyunda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 12 Mart 2009; 1:41:55 >

• Simdi bu yazdıgına yorum yapsam ayıp olur kı yorumda yapılmaz butun olayı dogallıgıyla anlatmıssın helal baska soze gerek yok.....+100......... Acık acık soylemıssın bırazda duygulandım valla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 12 Mart 2009; 1:34:02 >
  •  Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir )

Yoichi Wada: Nisan 2010'dan önce Final Fantasy XIII yok.

Reuters ile bir görüşme yapan Yoichi Wada (Square Enix'in başkanı), Square Enix'in, yıl boyunca iyi olan satışlardan memnun olduğunu belırtmiş fakat Square-Enix in mali yılında satış sayımı yapıldıgı ıçın Final Fantasy XIII' ü Nisan 2010'dan sonra pıyasaya sureceklermıs..

Kaynak

Sımdı gelde bu habere uzulme zaten o kadar oyunu uzun uzun bekledık bıde bu oyunu bu kadar uztıyorlar anlamıyorum....Square-Enix sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 12 Mart 2009; 2:24:20 >

• Beklemey alıştık ama ara bir oyun çıkarsalar iyi olurdu. mesela 10 dan sonra 10-2 çıkarmışlardı . Ama adamlar işi biliyor 3 sene sonrada dese FF alanlar yine alıcak hayatta oyundan soğumazlar.

Birde oyun 1080p değil yanılmıyorsam. İnşallah yanılıyorumdur. 720p yerine 1080p de oynamak dah aiyi olur. PS3 ü sonuna kadar kullansınlar artık.

Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir )

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 12 Mart 2009; 18:35:37 >

• REBRO Tifa ya benziyor

Beklemey alıştık ama ara bir oyun çıkarsalar iyi olurdu. mesela 10 dan sonra 10-2 çıkarmışlardı . Ama adamlar işi biliyor 3 sene sonrada dese FF alanlar yine alıcak hayatta oyundan soğumazlar.

Birde oyun 1080p değil yanılmıyorsam. İnşallah yanılıyorumdur. 720p yerine 1080p de oynamak dah aiyi olur. PS3 ü sonuna kadar kullansınlar artık.

Adamlarda ara oyun yapacak dusunce nerde PS1 ve PS2 de pes pese FF yapıp mıllete sırf bu oyun ıcın makına aldırtmalarını bılıyorlar ve bu 2 makınayada ılk cıkıs zamanlarıyla bırlıkte FF yaptılar PS3 cıktı aradan 3 sene gectı bırak FF bır tane RPG daha yenı cıktı o da sımdılık japaonyaya ozel cıktı kımbılır nezaman ıngılızcesı cıkacakda gelecek Avrupaya.(oyunun adı Demon Souls)

Square - Enıx hayranıydım PS1 de PS2 de butun oyunları aradım buldum hatta ve hatta parasız kalıp eve kadar yurudum bu fırma ıcın ama artık bu fırmadan sogudum Hıronobu Sakaguchı nerdesın valla senın yerını kımse dolduramaz sen gıttın yerıne gelen XBox cı cıktı PS3 u unuttular....

Ya benım anlamadıgım tamam Xbox a da yap oyun ama nıye PS3 u fransız bırakıyorsun be firma......

• quote:

REBRO Tifa ya benziyor

GADOU : Wakka yı andırıyor
    MARQUIS : Cıd ı andırıyor
    REBRO da haklısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: zack06

quote:

Beklemey alıştık ama ara bir oyun çıkarsalar iyi olurdu. mesela 10 dan sonra 10-2 çıkarmışlardı . Ama adamlar işi biliyor 3 sene sonrada dese FF alanlar yine alıcak hayatta oyundan soğumazlar.

Adamlarda ara oyun yapacak dusunce nerde PS1 ve PS2 de pes pese FF yapıp mıllete sırf bu oyun ıcın makına aldırtmalarını bılıyorlar ve bu 2 makınayada ılk cıkıs zamanlarıyla bırlıkte FF yaptılar PS3 cıktı aradan 3 sene gectı bırak FF bır tane RPG daha yenı cıktı o da sımdılık japaonyaya ozel cıktı kımbılır nezaman ıngılızcesı cıkacakda gelecek Avrupaya.(oyunun adı Demon Souls)

Square - Enıx hayranıydım PS1 de PS2 de butun oyunları aradım buldum hatta ve hatta parasız kalıp eve kadar yurudum bu fırma ıcın ama artık bu fırmadan sogudum Hıronobu Sakaguchı nerdesın valla senın yerını kımse dolduramaz sen gıttın yerıne gelen XBox cı cıktı PS3 u unuttular....

Ya benım anlamadıgım tamam Xbox a da yap oyun ama nıye PS3 u fransız bırakıyorsun be firma......

Ben Square-Enix hayrani değilim Squaresoft hayraniyim neden yazdığımıda biliyorsun nedenleri belli. Onun döneminde çıkan diğer oyunlarıda çok iyiydi musashi oda mükemmel oyundu.

Firmanın başındakiler değiştimi komple oyunlarına yansıyor. Allahtan SquareEnix oyuncuların isteklerini göz ardı etmiyor.

Kısaca firmadan biri çıktımı oyuna hemen yansıyor. Ki diğer firmalardaki oyunlardada aynı olaylar mevcut. Seri bozuldumu tat verdirmiyor. Gerçi FF serisi birbirinden bağımsız birbirine bağtaşan oynanış ve oyunun mükemmel yaplışı.

Kızdırıyorlar işte 2010 dan sonra çıkaracaklarmış. Bari beklediğimizden daha iyi grafiklerde çıksın. Ki izlediğim demolarda pek beklediğimi vermedi. Gerçi oyunun sadece bir bölümünü gösteriyor. İnşallah istediğim gibi olur. Bizlere iyi grafikler vermeye mecburlar.

• Yanlıs yazmısım anlamıssındır umarım Hıronobu Sakaguchı yazmamdan cunku sadece SQUARESOFT ken o bastaydı ben onu ıstıyorum yeter bana Enix i ben ne yapayım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.