Şimdi Ara

Norveçli Babayı Ikna Etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu chatroulette denen lanet olası sey,keske gırmez olaydım. dun bır kızla karsılastım norveclı.kızla sohbetımız bayagı ılerledı.2 sene once temmuz agustos aylarında Alanya ya gelmısler ve burada bır takım hanzo kıza sarkıntılık yapmıs.dolayısıyla aılesı rahatsız olmus.Babası bır daha Turkiye ye gelmek ıstemıyormus.(lanet herif xd :) ) umarım bırsey olurda gelırler.kafayı yıcem ya :) ben marmarısde yasıyorum.valla kafaya koydum nereye gelırlerse gıdecem.marmarise gelın dedım. lanet babası sorun ıste...

bu saatte dert yandıgım konu bu arkadaslar :( norvecli babaya

• Çocuk musun hacı sen internet ilişkilerine bel bağlıyorsun ? Çık artık hayal dünyasından...Kaç yaşında adamsın.(Yaşını bilmiyorum ama +15 dir herhalde)
  • İnş gelmezler.. Sen onun yanina gidene kadar o olur 2 kişi.. Rahat vermezler.. Malesef öküz çiftligi gibi bir memlekette yaşiyoruz artik. Laf atan taciz eden tecavüze yeltenen..
  • @.Silence. :hacı yas 17 :) valla cok gorduk sanal ortamda tanısıp,evlenıp ve mutlu olan. kaderımız belkı ^^
    @Sedat. : kardesım sonuna kadar haklısın.fakat emın ol o kız buraya gelırse kıronun tekı ufak laf atsın sonrasını bılmıyorum :)) yeterkı gelsınler :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak47harTfaust

@.Silence. :hacı yas 17 :) valla cok gorduk sanal ortamda tanısıp,evlenıp ve mutlu olan. kaderımız belkı ^^
    @Sedat. : kardesım sonuna kadar haklısın.fakat emın ol o kız buraya gelırse kıronun tekı ufak laf atsın sonrasını bılmıyorum :)) yeterkı gelsınler :'(

Şu yukarida yazdigin yorumu şimdi bi word sayfasina kopyala yapiştir ve 5 sene falan sonra aç oku.. Kendi kendine hassssss..... ..tir demezsen gel yüzüme tükür.. Daha yaşin çok ufak.. sen kendini büyük olarak görsen bile daha çok ufaksin.. Daha neler neler yaşiycaksin neler neler görüceksin.. İnternet aleminden kari olmaz.. sevgili olmaz. manita olmaz.. Eş HİÇ olmaz.. Dikkat et hepsini ayri yerlere koydum..

O yüzden bu boş hayalleri bir an önce unutu ver gerçek hayata dön.. Belli ki sen o kiza aşik oldugunu saniyosun ama aşik degilsin.. Sadece yaşinin getirmiş oldugu, onunla ilişkiye girme hevesi.. Aşik oldugun falan yok yani.. Sadece sen öyle saniyosun.. o kiz orda kim bilir kimlerle şuan neler yaşiyo mesela.... Gelipte sana tabi ki kimsem yok tekim falan filan zirvaliklarini anlaticaktir..

Yada tut ki geldi Tr'e eee sonra.. hadi bi kerelik de ilişkiye girdiniz.. Bitti... Devamliligi yok bu işlerin.. Orasi yabanci ülke görüyosun bir Türk kiziyla bir Yabanci kökenli kiz arasindaki edep farkini.. Şuan belki birinin koynunda yada çooooktan o işleri geçmiş.. BİLEMEZSİN.. o yüzden daha yaşin küçük o güzel günlerini bu güzel yaşinin degerini bil bi tane kiz için hele hele daha yüzünü görmedigin dogru düzgün tanimadigin sesini belki sadece msnden duydugum bi kiz için bu kadar heves yapma.. Sonrasinda inan sen üzülürsün.

• Kızın adı Marie mi ?
    quote:

off Marie'm off sabahın korunde benı dusurdugun hallere bak :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Silence.

Çocuk musun hacı sen internet ilişkilerine bel bağlıyorsun ? Çık artık hayal dünyasından...Kaç yaşında adamsın.(Yaşını bilmiyorum ama +15 dir herhalde)

Ben internetten tanıştığım hatunla evlendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Çocuk musun hacı sen internet ilişkilerine bel bağlıyorsun ? Çık artık hayal dünyasından...Kaç yaşında adamsın.(Yaşını bilmiyorum ama +15 dir herhalde)

Aha geldi gene
  • Sedat. : beklı haklısın ama emın ol ılıskıye gırıp atmak gıbı bır dusuncem asla yok. buna kesınlıkle emın olabılırsınız.allaha sukur ıradem cok guclu suana kadar kac kızı geri cevırdım.

R0ME : evett :'( :)

TuVNeRa : abım ne dersın ya olurmu bu ıs :) :/

edit: bıde bır sorun var :S webcam acıkken goruntuler bır anda yesıl oluyor kafayı yıcem :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel Di Maria -- 25 Nisan 2010; 15:58:40 >
  • quote:

Sedat. : beklı haklısın ama emın ol ılıskıye gırıp atmak gıbı bır dusuncem asla yok. buna kesınlıkle emın olabılırsınız.allaha sukur ıradem cok guclu suana kadar kac kızı geri cevırdım.

R0ME : evett :'( :)

TuVNeRa : abım ne dersın ya olurmu bu ıs :) :/

edit: bıde bır sorun var :S webcam acıkken goruntuler bır anda yesıl oluyor kafayı yıcem :(

Dostum adam bi kere kıllandıysa ikna etmek zordur zaten onu ikna edemezsin.
    ha illa bu kız diyorsan o zaman norveçe gidip bi kaç hafta kızla dolaşırsın ailesini tanırsın.
    Kızı TR'ye gelmeye ikna etmen zor memleketini bırakıp Türkiyeye gelmez hele abazaların bol buluduğu memlekete hiç gelmez.
    Norveç'den TR'ye gelmek Türkiyeden bir arap ülkesine yada fakir bir ülkeye gitmeye benzer.

Bu kızdan vazgeçmem diyorsan o zaman Norveç'e yerleşip bundan sonraki hayatını orda sürdürmeyi düşünmen lazıım.

• quote:

quote:

Anaaa adama bak karısına internette tanıştığım hatun dıyor.
  • Dostum kız güzelse dua et gelsin sanada iş çıkar ama gelmesse o kroları bulup teker teker belalarını **** ulan sende de şans yokmuş haaa
  • quote:

quote:

Bu abimizin Ruslarla çok yakınlığı vardır dedikleri doğrudur.
  • Snd :kardesım olay temellı burada kalmaları degıl. 2 aylık gıbı bı sure ıcın tatıl yapmaları.Türkiyenin neresıne gelırlerse gıtmeye razıyım. suan is sahibi bırı olsaydım norveç e de gıderdım ama daha yas 17 :(

savarana : iş cıkmadan kastını anlayamadım ama butun kıroların allah belasını versın abaza herıfler.
  • hacı ben de bu yaz marmarise gelicem bi yardım et be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

quote:

quote:

Bu abimizin Ruslarla çok yakınlığı vardır dedikleri doğrudur.

Videolarını bile gördük zamanında

• @Lucifer : nasıl bır yardım hacı Marie'm Türkiye ye gelsın ne ıstersen yaparız. :)

@Johnny Bravo : usta yeter :D tuvnera abımın konusunu saptırmayınız =)
  • şuan neler yaşadğını biliyorum.Bende o siteden biriyle tanıştım , danimarkada oturuyor.Her akşam cam açıyor bana , güvenini facebook sayesinde sağladım kameram yok benim ama açıyor o. Kız türkiyeye gelcek olsa bende gitmeyi düşünürüm yanına. Fakat asla ciddiye vurma işi çünkü hayal kırıklığına uğrarsın. istiyorsan pm at msnden konuşalım daha yazılabilecek çok şey varda yazmıyorum bakma yaşıtız bu arada
  • atıyorum pm...
  • quote:

@.Silence. :hacı yas 17 :) valla cok gorduk sanal ortamda tanısıp,evlenıp ve mutlu olan. kaderımız belkı ^^

şu herkeze gider yapmanız yokmu gülüyorum sadece sadece senle ilgisi yok bide adres soran versiyonu var bu akımın sanal dünya işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.