Şimdi Ara

Norveçli Babayı Ikna Etmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: incubus77

quote:

Orijinalden alıntı: ak47harTfaust

@.Silence. :hacı yas 17 :) valla cok gorduk sanal ortamda tanısıp,evlenıp ve mutlu olan. kaderımız belkı ^^
    @Sedat. : kardesım sonuna kadar haklısın.fakat emın ol o kız buraya gelırse kıronun tekı ufak laf atsın sonrasını bılmıyorum :)) yeterkı gelsınler :'(

şu herkeze gider yapmanız yokmu gülüyorum sadece sadece senle ilgisi yok bide adres soran versiyonu var bu akımın sanal dünya işte

kardesım bu konuyu cok fazla uzatmak ıstemem acıkcası.sunu demek ısterım asla kavga etmeyı seven bırısı degılım.olayları konusma yoluyla cozenlerdenım.sunu da soyleyım bana bısey soylenırse sınırlenmem dedıgım gıbı kavgayı sevmem. fakat deger verdıgım kısılere ufacık bırseyde cok sınırlenıyorum.sebebını bende bılmıyorum :))

• quote:

@.Silence. :hacı yas 17 :) valla cok gorduk sanal ortamda tanısıp,evlenıp ve mutlu olan. kaderımız belkı ^^

Nerde gördün yaa Çetelesini mi tutuyorsun? Not ettiğin defter falan var mı?

Bir kaç tane duymuşsundur o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 25 Nisan 2010; 18:47:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: .Silence.

Çocuk musun hacı sen internet ilişkilerine bel bağlıyorsun ? Çık artık hayal dünyasından...Kaç yaşında adamsın.(Yaşını bilmiyorum ama +15 dir herhalde)

Ben internetten tanıştığım hatunla evlendim.

• Babayı ikna edersin.

Ama Norveçliyse zor iş.
  • @Kulak Misafiri : senın tahmın edemedıgın kadar var kardesım ;)

turıstık bır yerde yasamadıgın ıcın bılemezsın.kaldıkı cokkez bu tur haberler gazete ve haberlerde de cıktı :) en yakın ornegımız de Tuvnera abım bana bı yardım et :)

@Noxiar : kardesım ıkna kabılıyetım yuksektır fakat aynı dılı konustuktan sonra adama nasıl laf anlatayım ben sımdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel Di Maria -- 25 Nisan 2010; 18:54:52 >
  • quote:

quote:

Çocuk musun hacı sen internet ilişkilerine bel bağlıyorsun ? Çık artık hayal dünyasından...Kaç yaşında adamsın.(Yaşını bilmiyorum ama +15 dir herhalde)

• quote:

@Lucifer : nasıl bır yardım hacı Marie'm Türkiye ye gelsın ne ıstersen yaparız. :)

Marmaris'e tatile geleceğiz de pansiyon otel vs arıyorum ucuz hesaplı var mı hiç bildiğin? veya pm ile msn adresimi atıyım detaylı yardım edersen konuşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

quote:

quote:

Bu abimizin Ruslarla çok yakınlığı vardır dedikleri doğrudur.

Videolarını bile gördük zamanında

Bir kısım DH Gençliğin onun maceraları ile büyüdü

17 yaşında ne evliliği,ciddisi be

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

quote:

quote:

Bu abimizin Ruslarla çok yakınlığı vardır dedikleri doğrudur.

Videolarını bile gördük zamanında

Bir kısım DH Gençliğin onun maceraları ile büyüdü

17 yaşında ne evliliği,ciddisi be

Ah ah Tuvnera abimiz her 2 ayda bir Rusya'ya gider dönüşte maceralarıyla bizi mest ederdi .. Hele o resimler videolar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.