Şimdi Ara

Normalde nasıl kız arkadaş bulmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim ki birinin kız arkadaşı yok, çevresi de yok. Bu kişi nasıl kız bulacak? Sağda solda gördüğü kızlara mı açılacak? Veya yerinde vs? Veya annesi mi kız bulacak? Normali nedir ki bu işin yav? Sağda solda kızlara açılmak sıkıntı tokat yeme ihtimalin var, zaten kızlar da hiç tanımadığı kişilerle konuşmaz. Ama hiç tanıdığın kız yoksa nasıl biriyle tanışacaksın bu da bir paradoks Sorun kimde ben anlamıyorum cidden. Resmen kendimizi yalnızlığa mahkum ediyoruz aslında. Bunu biz insanlar yapıyoruz.

Bir yerlerde bir yanlışlık var ama anlamadım. Yurt dışında insanlar nasıl kız buluyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 2 Mayıs 2020; 19:2:47 >

• Tinder'dan cix foto at düşüyo abi easy
  • Okul yoksa iş yerinden bulunabilir. Orası da olmadı kurslar olabilir(keman, gitar, ingilizce, kpss vb. çeşitli kurslar).
    Kafelerde cesaretini toplayıp birinin yanına gidersin ya da çıkışında konuşursun.
    Kafe gibi yerlerde çalışanlardan birisi hoşuna giderse yine onunla konuşmayı deneyebilirsin.

Aklıma gelenler bunlar. Kelin ilacı olsa başına sürermiş, benim de yok şu an ama benim başka sebeplerim var. Umarım ruh eşimizi buluruz bir gün.
  • Tinder uygulamasından buluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaziisteyengenc

Okul yoksa iş yerinden bulunabilir. Orası da olmadı kurslar olabilir(keman, gitar, ingilizce, kpss vb. çeşitli kurslar).
    Kafelerde cesaretini toplayıp birinin yanına gidersin ya da çıkışında konuşursun.
    Kafe gibi yerlerde çalışanlardan birisi hoşuna giderse yine onunla konuşmayı deneyebilirsin.

Aklıma gelenler bunlar. Kelin ilacı olsa başına sürermiş, benim de yok şu an ama benim başka sebeplerim var. Umarım ruh eşimizi buluruz bir gün.
    Kafe olayını çok denedim olmuyor.
  • Uzakdan gülümsemek, kız da oralısa, üzerine git tanış.
    Sana bağlı birazda , giyim, saç, tarz, body, parfüm.
    Bi kızı beyendin varsayalım,
    Kızın yanına git , ama farklı tavlamaya bak, yada direkt kendin ol , göz teması ve hafif sempatik ol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tinder'dan bulursun ama iyi fotoğraflarının olması lazım

Ayrıca buldun diyelim dışarı çıkacak kadar paran olması lazım çok paradan bahsetmiyorum

Arabanın olması da +
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle Kız Var mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben instadan bulmuştum ama ilk o bana yazdı ama dalga geçmek için yazdı hatta ilk buluşmada da yüzüme ben birbirimizle dalga geçeriz diye buluştum ama çok minnoşsun laf atamıyorum demişti fakat aynı liseden mezunduk yoksa gt yapmazdı
  • gaziisteyengenc kullanıcısına yanıt
    Ben senin eşin olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Bir tane subaru olsaydı güzel kız düşünürürdük
  • Sokak ta gördüğün tüm kızlara uzaktan gül ama aranda en az 15 metre olsun yoksa çalışmıyor . Gül ama Kemal sunal gibi değil vahşi sert tuttuğunu koparan ve bi okadarda yüreği şevkatli olan adam gibi gül . Onlar seni bulacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

Bir tane subaru olsaydı güzel kız düşünürürdük
    Hocam arabasız da kız düşüyor ama araba bir artı

Hem hava manasında hem de kızla dışarı çıktığında toplu taşımada sürünmemek için

Kızın gözünde de kötü bir imaj oluşuyor. Sonuçta o kız bizim karımız değil iyi günde de kötü günde de fakirlikte de zenginlikte de durumu yok.
  • Merhaba

Her türlü sosyal ortamda kızlarla tanışabilirsin

Amacın evlenmek/sevgili olmak hatta arkadaş olmak olmasın

Sadece tanışmak/tanımak

Havadan sudan konu açabil,gerçekten çok basit kısa muhabbet kurabil.Eğer karşılık veriyorsa uzat onun hakkında bilgileri kestir.Tanımaya çalış.

Bunu kızlarla yapamıyorsan önce hiç tanımadığın erkeklerden başlayabilirsin

Yani mesela otobüs kolay seçenek ama ortamını bileceksin,bazı yerlerde insanlar içine kapalı olabiliyor red yemekten korkmayacaksın tavrına göre değişir.

Ben bazen günlük 4-5 kızla tanışırdım,otobüste durakta falan.Öyle.Bu da benim basit deneyimim.

Önemli olan senin nasıl tavır aldığın.Mesafeli olmaya çalış derimm .
  • kafeden duraktan tanışmaymış bitti bunlar kız seni tersler reddederse rezil olursun sevgilisi vardı belki hatta onu çağırır selam desen bile

tanışanların %80 i sosyal medyadan tanışıyo. gerisi de okuldan işten falan
  • Bunu ben de merak ediyorum, tinder falan demeyin orda niyetler çok farklı

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Ben bir sürü insanla tanıştım ama amacım sevgili olmak falan değil öyle muhabbet olsun

Tutum davranış çok önemli şöyle diyim sanki sevgilisi olan bir kızla konuşuyormuş gibi konuşursanız olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.