Şimdi Ara

NORMALDE 30 u GEÇEMEYEN SINAVDA 40 YAPABİLİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçek sınavda konsantrasyonum ve ciddiyetim üst seviyeye çıkıyor. Mesela ygs de 28i geçemezken sınavda 34 yaptım. Bir de iyi bildiğim yerlerden gelirse yapabilirm diye düşünüyorum ki örnekleri var.
    Tek sıkıntı süre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o ygs de olur anca lys de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusukde olsa imkanı var ama sittin sene yapamazsin

• 30 neyse de 40 ne lan xd

• Haha ben de ygs oncesi 35-38 civarinda yaparken 33 yaptim :D insallah lyd dusurmem

• İmkansız

• Niye imkansız olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi kaynaktan çözdüğüne bağlı.gerçek sınavdan daha zor bir kaynaktan çözüyorsan gerçek sınavda 4-5 net fazla yapabilirsin ama belli olmaz.çok ta güvenme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the kararsiz

hangi kaynaktan çözdüğüne bağlı.gerçek sınavdan daha zor bir kaynaktan çözüyorsan gerçek sınavda 4-5 net fazla yapabilirsin ama belli olmaz.çok ta güvenme.

Dengede ve 2015 lys de yaptım. Ama hep 30 yapmadığım için 40 yapabileceğimi ben de sanmıyorum

• Soruların aşırı kolay olması dahilinde yapma ihtimalin var,ama son 3 seneki gibi gelirse 10 gündür çözdüğün kaliteli denemelerin ortalamasını (+-3) yaparsın -ekstrem bir durumla karşılaşmazsan-
  • Şuan denemelerde 30 yapıyorum Ygs matta 24 yaptım sınavda 40 yapacam atın fava bekleyin
  • Senin o dediğin ygs de olur kardeş lys de yedirmezler

• Senin o dediğin ygs de olur kardeş lys de yedirmezler

• Sınav anında vahiy inmesi lazım ki yapasın. Yani boşuna öyle bir umut besleme 40 net diye umutla girersin sınava 2-3 zor soru görürsün eyvah dersin. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olursun valla
  • the kararsiz kullanıcısına yanıt
    Fem simetride 30 net çıkaran ben sınavda 22 net çıkardım.

• Dostum şöyle bi sıkıntı var. Şimdi tamam imkansız değil ama zor olduğu da aşikar. Ki o kadar net yaptın diyelim. Normalde 30 yapıp sınavda 40 yapıyosa o adam bunu genele vurduğunda çoğunluk o oranda yükseltmiş demektir netlerini yani asıl soru şu olmalıydı senin o yaptığın 40 net acaba işe yarayacak mı?

@Mr.Prestige
  • yav ben normalde 50 yapıyorum sınavda 40ın peşindeyim adam neyin peşinde :D
  • valla kardeşim 1 Gökhan, 2 sen. o bilkenti sende itüyü kazansaydın şükela olurdu

• moral bozanların hepsi rakip eliyo kardeş takma sen,hepsi gvt
  • konuyu noktalayacağım büyük bir ihtimalle geçen yıl fen bilimleri dersanesine gidiyordum ve bizi her hafta 1 mat 1 fen denemesi yapıyorlardı sizde oluyorsunuzdur büyük bir ihtimalle o sınavlarda en yüksek 34 veya 35 net yaptım pek hatırlamıyorum ama 38 falan değildi gerçek sınava girdiğim zaman herkesin dediği 6 yıllık lys tarihinin en zor matı dedikleri sınav 41 d 3y yaptım ama bende senin gibiydim dersanede sınavlara girerken hiçbir ciddiyet yoktu gerçek sınavda tam anlamıyla odaklandım ve o sonuca ulaştım eğer kaçırdığın soruları birdaha baktığında çözebiliyorsan bence 40 net yapabilirsin dostum herkese başarılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.