Herkese iyi forumlar. Civic fd6 ile ilgili bir sorun hakkında size danışmak istedim cevaplarsanız çok makbule geçer. Araçla daha önce sağ ön tekerlekle kaldırıma çıkılmıştı ve gerekli işlemler yapılıp araç sanayide bize teslim edilmişti. Ama o zamandan beri direksiyon kendini toplamıyor. Hangi tarafa çevirsem bıraktığımda toplamaya başlıyor, daha sonra çapraz şekilde kalıyor tam toplamadan. Direksiyon kutusu söküldü geçenlerde sanayide. Daha sonra rot ayarı yapıldı ama yine toplamadı. Usta amortisör kulesindeki bilyalardan olabilir dedi. Başka bir tamirciye götürdük bilyalar cidden kırık çıktı. Yaptırınca direksiyon biraz daha yumuşadı, biraz daha kolay hareket ediyor ama yine toplamıyor. Araba dururken direksiyonu çevirdiğimizde, rot kolu ile ilgili çektiğin videodaki gibi ses geliyor. Adam, direksiyon kutusu güzel yapılmamış dedi. Bu aşamada ne yapmak gerekir bir tavsiyeniz var mı ? Bu direksiyon kendini nasıl toplar ? Dönüşlerden sonra isteksiz ve yavaş bir şekilde toplamaya başlıyor, tam düzelmeden hafif çapraz şekilde kalıyor. Araç şu an dururken direksiyonu hafif sola çekip bıraktığımda düzeliyor, hafif sağa çekip bıraktığımda pek istekli değil. Ama tam döndürdüğüm de iki şekilde de tam düzlemiyor.
Bu sistem nasıldır ?
İyi forumlar herkese. Bilgisayarımın artık yaşlanması (11 yıl) sebebiyle yeni bir PC toplamak istedim. Oyunla çok işim olmaz belki ets 2 ve pubg mobile oynarım arada ama daha çok photoshop, yazılım öğrenme (pyhton, Java) ve ofis programları için kullanacağım. Şöyle bir sistem topladım sizce nasıldır uyum vs sorunu olur mu ? (Özellikle RAM ve anakart arasında)
https://m.trendyol.com/sapphire/rx550-4g-d5-pulse-oc-11268-01-20g-p-3111501
Ekranda dikine çizgiler
|
Photoshoptan Anlayan Bakabilir mi ?
C4 koltuk yatırma yardım
İnterneti Kullanamıyorum Acil Yardım Lütfen
|
Bilgisayardaki garip hata için yardım lütfen
Bu Garip Hatanın Sebebini Bilen Var mı
iTunes Hakkında Yardım Lütfen
|
laptop tavsiyesi
|
eskiden eşyalar kullanılır insanlar sevilirdi,şimdi insanlar kullanılır eşyalar sevilir oldu |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 367
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.488 (Bu ay: 158)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware